ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Известен пловдивски писател изригна безпощадно: Лъжите се гримират като ку*ви
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:36 / 01.02.2018Коментари (20)13785
©
"Аз няма да обиждам, да квалифицирам, да мразя, макар и да съм далеч по-красив, по-умен и неизмеримо по нормален и достоен от мнозинството кресльовци, които анатемосват народа си, че е див, тъп, православен, изостанал и прочие". Това написа писателят Недялко Славов, коментирайки Истанбулската конвенция. Ето какво още пише и предупреждава авторът на романа "Камбаната" във Фейсбук: 

"Искам само да се обърна към нормалните българи. Представете си, че днес синът или внукът ви се връща от училище и казва:" Днес играхме "Пепеляшка". В първата част играх принца, а във втората част ме облякоха за Пепеляшка". И това всеки ден! Докато един ден психиката му рухне и свещенната виталност на живота бъде изтръгната от телцето му! Това ми казват мои познати млади майки, които живеят в Германия, Италия, Франция. 

Помислете, драги нормални и скъпи хора. Да не го чуете в къщите си и Вие. Това е тази така наречена Конвенция. Природата не е съчинена от Конвеции и хитри чиновници, а от светла промисъл, от Висша духовност, от Демиургът. Много на сериозно се взеха едни най-обикновени двукраки смъртници та да редактират света. Истината се казва с няколко думи. С няколко срички. 

"Мама" е двусрична дума, "Тате" също. Дори най-истинските думи са нями. "Обичам" е дума на очите. Лъжите се гримират и кичат като курви. С много тунинг, с много силикон, с много фалш. Не вярвайте на данайците. Змийски зъм има в даровете им. Не четете тези страници с букви, които погребват истината. Прочетете само чл. 14 на т.н. Конвеция и разберете каква измама е всичко. 

И само за финал. В написването на тази депеша на Отвъдното не е участвала нито една правозащитна организация за закрила на жената. И още: В Гърция, люлката на цивилизацията и православната Църква тази депеша е отхвърлена категорично от Парламента й!"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Само да попитам - след като Москва ви намери новата опорна точка, всички се втурнахте да доказвате колко е вредна Истанбулската конвенция, амо поне да я бяхте прочели:Ето основните цели на Конвенцията:1 Настоящата Конвенция има следните цели: а да защитава жените от всички форми на насилие и да предотвратява, преследва ипремахва насилието над жени и домашното насилие; б да допринася за премахване на всички форми на дискриминация срещу жени ида насърчава действителна равнопоставеност между жените и мъжете,включително чрез овластяване на жените; в да създаде цялостна рамка, политики и мерки за защита и помощ на всичкижертви на насилието над жени и домашното насилие; г да насърчава международното сътрудничество за премахване на насилието наджени и домашното насилие; д да осигури подкрепа и помощ на организации и правоприлагащи органи заефективно сътрудничество с цел да се възприеме интегриран подход запремахване на насилието над жени и домашното насилие.Та така драги червени смехурковци- първата държава ратифицирала конвенцията е Турция, една от първите е Полша - вие се изкарахте по- вярващи и от поляците- там абортите са забранени! И най-важното - подписването на тази конвенция НЕ ЗАДЪЛЖАВА държавата да признае еднополовите бракове и правата на гейовете!
0
 
 
Бог е създал Ева от реброто на Адам. За други в Библията не се споменава.Нито в други религии има нещо за 3-ти пол.Поне вярващите би следвало да мислят... В тоя си вид конвенцията е значима по скоро за страните от Арабския свят с радикално управление и мислене. В нормалните страни си има законодателство и институции отговорни да закрилят от насилие който и да е.
+1
 
 
Един мъж срещнал свой познат в кръчмата, седящ на масата пред бутилка ракия и чаша, която изпивал на един дъх, след което я пълнел отново и отново, бил много умислен и изглеждал отчаян. "- Какво ти е, приятелю?; - Ох, не питай! Синът ми е обърнал резбата!; - Maлеее, горко ти!". На следващия ден двамата пак се срещнали в кръчмата и съкрушеният баща пак се наливал. "- Сега пък какво има? Не ти ли е минало?; - Нов проблем, приятелю, разбрах, че и брат ми минал на другия бряг!; - Абе, човече, във вашето семейство няма ли някой, който да спи с жени?; - Има бе, как да няма - жена ми!".
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
-3
 
 
на снимката минаващия се е скрил зад гейското знаме :) .... все пак реноме трябва да пази ..... поне докато путкин не се разкрие :)
+1
 
 
Скрили са самата конвенция. Официалния сайт coe.int дава ERROR 502 :) Малко ни бяха комунягите, веганите, евреите, а сега и педерасите искат повече права. Всичките уроди ако са ми на едно копче с ядрена бомба, го натискам без да мисля, а след това нека да съм виновен.
+10
 
 
Време е на гнусните педерунгели да им се поочукат няколко кратуни ! Педерастията никога не е била приета и няма и да бъде приета в нашата държава! Със всичката тази гнусотия, която постоянно ни облъчват и заливат вредят само на себе си...Не ми се мисли какво ще става на следващия им" парад"...
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Лято 2024
Бюджет 2024
Почина патриарх Неофит
Конфликт Израел-Газа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: