ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Камера засне момента на сблъсъка пред "Камео"-то в Кючука
Автор: Васил Динев 16:16 / 12.02.2018Коментари (31)39453
Cameo club
бул. "Стефан Стамболов" N50

0 коментара за Cameo club
Plovdiv24.bg успя да се сдобие с видео, което показва момента на сблъсъка от днешната катастрофа в Кючука. Тя стана на кръстовището между булевард "Никола Вапцаров" и улица "Стефан Стамболов". За щастие няма данни за сериозно пострадали хора, но щетите по автомобилите са значителни. Кой е виновен за пътнотранспортното произшествие - убедете се сами в прикаченото видео!








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
можеше по рано да мине имаше промеждутък, не знам къде бля и отделно тръгна като костенурка да захожда. Други караше с превишена скорост и по принцип като се минава кръстовище, винаги с отпуснат пе*ал на газта, за да можеш да реагираш.
0
 
 
Завиващият наляво явно не е имал видимост, но изглежда сякаш е тръгнал да завива, а не да спре да се поогледа още, защото очевидно преди това този водач се е оглеждал. Другата кола с очебийно предполагаемо нарушение с превишена скорост преминава светофара. Светофарът за бързата кола е все още зелен...
0
 
 
Не искам да взимам страна, но не разбирам защо пишете (макар и да не можете да докажете), че сивия е карал с превишена скорост?! От клипчето се вижда ясно, че когато се чукват едната кола се завърта а другата спира след 4-5 метра! Ако беше карал с над 50 на този хлъзгав асфалт (вижда се че е влажен) щеше да спре в светофара:)
0
 
 
Разбира се че умните светофари правят задръствания и кошмарен трафик, но за сметка на сигурността. Леви секции двойно червено по 10-12сек. Но така безопасността е по-голяма.Стоиш си в колоната слушаш си музика или гледаш ТВ на дисплея и си сръбваш кафенце и чакаш.
+3
 
 
Май кметът ще се окаже прав за левия завой,колкото и да го плюете.В Пловдив ляв завой не могат да го правят.Ако левия завой не е отделно на 3-4 дни колите се блъскат всички масово пощуряха или много селяни дойдоха да карат в Пловдив ,дето преди са карали по поляните на село.
+1
 
 
От видеото се вижда че Аудито изминава около 15м за приблизително 1сек. Така че теоретично изчислената приблизителна скорост е около 54км/ч. Така че може и да не е карал с превишена скорост, по-скоро с несъобразена скорост за тази ситуация на пътя.
+1
 
 
Не е само въпрос на скорост, но и на преценка.Спор няма, че тъмната кола е виновна за инцидента.Моят въпрос е по-скоро водача на тъмната кола, защо не е видял идващата с голяма скорост сива кола или си е помислил, аз ще мина преди него.Пич запомни от мен едно: Човекът, който идва със скорост по-принцип минава по-бързо от този, който тепърва ще набира да мине.Лоша преценка на тъмната кола ..това е.
0
 
 
по бързо карайте рџ‘ЌрџЏ» рџ‘ЊрџЏ»
+1
 
 
Формално тъмната кола която прави ляв завой е виновна, защото пресече пътя и отне предимството на сивата. Че сивата караше с превишена скорост е ясно и много просто може да се докаже утре като друга кола мине 5 пъти с различна скорост и се засече времето в кадъра на камерата точността ще е голяма. Не взимам страна,но тази шматка с тъмната кола можеше да се оглежда повече, но и сивата си шпореше. Това е основния проблем в града движението е натоварено претъпкано, има спрели коли в дясно не може да се натиска газ-та толкова. Кротко и спокойно влачене и здрави нерви-това е панацеята в града.
+2
 
 
Е, как пък никой не спря, не слезе да види как са хората? И пешеходецът също само гледа сеир... Другото е ясно.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: