ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Редовна гледка на "Победа"
Автор: Васил Динев 08:55 / 23.02.2018Коментари (12)9229
© Plovdiv24.bg
Читател потърси Plovdiv24.bg, за да коментира: "Здравейте! Ето това е една редовна гледка на улица "Победа", и то по всяко време на деня! Всички, които се опитваме да направим десен завой от "Победа" към "Дунав" по нормалния начин - от дясна лента, сме възпрепятствани от ето такива наглеци, които спират точно до самото кръстовище в дясната лента. Да, двете коли, които виждате - бялото рено и сивата кола пред него не чакат на светофара, а са спрели и в тях няма никой. 

Само 20 метра, след като завиеш надясно, има паркинг за заведенията, чиито клиенти или доставчици са въпросните селяндури!!! Винаги е било така там и никой нищо не прави по въпроса. Призовавам чрез вас от район "Северен" да се раздвижат и да направят нещо по въпроса!"


Още по темата: общо новини по темата: 2366
25.03.2024 »
25.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
19.03.2024 »
17.03.2024 »
предишна страница [ 1/395 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Общинска полиция и МВР само заплати получават, а резултатът от работата им е виден рџ?ў.
0
 
 
От много време насам хората преиодично сами са прочиствали градовете си от паразитите с огън и желязо. Затова сега имат уредени държави, защото управниците им знаят, че във всеки един момент, културните и миролюбиви европейци, могат да решат да правят и погроми. Което от време на време се случва, но се замита покрай потока от фалшиви и несъществени новини. Но не остава без резултат.
0
 
 
КАТ и Община само си го местят в тесните крачоли при такива жалби за съжаление. Така е в целия град. Прави сметка, че пред Морадо, няма място от коли, заседание на Общински съвет от другата страна на улицата, минаха поне 3 полицейски коли, няма глоби, няма нищо! Мечтая си да ни падне ТИР отнякъде и да отида в неделя вечерта до фонтаните на Общината да им го спра, да видим за колко време ще ме преместят.....
0
 
 
на почти всички кръстовища в дясната лента винаги има на аварийни някой от тия дето зареждат, и така блокират цялото кръстовище. Наказанията за такова нагло спиране трябва да са много по сурови отколкото са сега.
+2
 
 
Органите на реда в този град са полезни, колкото са полезни ПАРАЗИТИТЕ ! Всичко що е на заплата и държавна работа е с наднормено тегло, гледа лошо, изключително нагли и надменни хора ! Града вместо да върви напред е тъкмо обратното, върви назад ! Тая шуробаджанащина, назначи прости и глупави хора, на отговорни постове при което резултатите всеки ден ги виждаме из Пловдив. Градът бавно, но сигурно от културен се превръща в кебапчеджийски, правят се чалготеки, казина и други свърталища на к**ви, наркомани, дилъри и т.н. СРАМ И ПОЗОР
+1
 
 
Та те на Мария Луиза вместо да ги глобяват, понеже там дясното платно е денонощно заето с паркирани коли...не стига, че го стесниха с велоалея ами направиха и парко места за синя зона, при положение, че тротоара е огромен!!!
+1
 
 
А какво ли да кажем за паркирането покрай Казино РИЦ игрална зала Империя и околноста? Иначе 3ТО РПУ е на задната улица!!!!!
За кого е детската площадка в Цар Симеоновата градина? За деца или възрастни? Онова,което видях на 14.04.ме възмути много ,но изглежда само мен !
на 23.02.2018 г.
+5
 
 
Подкрепям напълно сигнала на читателя. Но искам да кажа от личен опит ,че е подавана жалба в полицията относно паркирани превозни средства които са там 24часа в денонощието и затрудняват движението, но ден след това на мобилния телефон на жалбоподателя се получи обаждане със заплаха към него !!! .....Та мислите ли ,че дори ще ги глобят?! ......А дано , ама надали !
+4
 
 
Днес ще отидат да ги глобят. Глобата ще е по една порция пържоли с гарнитура и бира. На другия ден отново ще са там. В целия град е така, такива са ни органите. Органи с рака на комунизма.
+5
 
 
Защо да се напрягат полицаите??? Много по-лесно ( и безопасно ) е да глобят някой нещастник в тиха квартална улица, който, макар и да е нарушител, но не пречи на никого...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Аматьорски футбол
Катастрофи в България
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: