ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо загуби нелепо 2 точки срещу Славия, даде и две жертви за дербито
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:24 / 25.02.2018Коментари (24)15287
© Plovdiv24.bg
Локомотив Пловдив загуби нелепо 2 точки при гостуването си на Славия в 22-ия кръг на Първа лига. Двубоят завърши 1:1 и се се игра на тежкия и заснежен терен на националния стадион "Васил Левски" в столицата. Димо Бакалов (6) бе точен за черно-белите, но още на почивката бе заменен заради контузия. Домакините изравниха буквално в последната секунда на срещата.

Цяло второ полувреме пловдивчани играха с човек по-малко заради изгонването на Муса Мохамед, който ще бъде наказан за предстоящото дерби с Ботев.

Така Локо поне сложи край на черната си серия от 5 поредни загуби при гостуване на Славия във всички турнири.

Локо създаде голово положение още в 4-ата минута. Анте Аралица получи удобна топка от Веселин Марчев в наказателното поле и шутира от 4-5 метра, но ударът му бе блокиран.

Само две минути след това пловдивчани откриха резултата. Това стана след перфектна контраатака, при която Веселин Марчев бе изведен по десния фланг. Капитанът напредна е пусна пас по земя към Димо Бакалов, който засече с крак в мрежата - 0:1.

Попадението бе 7-мо за Димо Бакалов от началото на сезона и изключително много прилича на това срещу Пирин (1:0) в миналия кръг, когато отново Марчев и Бакалов влязоха в ролите на асистент и голмайстор.

В 20-ата минута Анте Аралица преодоля двама футболисти на Славия и подаде наляво към Симеон Райков. Крилото опита силен удар с левия крак, но вратарят Стериакис успя да избие с крак.

В самия край на първото полувреме Локо направи още една отлична атака. Тя тръгна от Веселин Марчев, който подаде към Димо Бакалов, а той продължи към Умарбаев. Таджикският национал шутира покрай вратаря на Славия, като топката се разходи по голлинията и излезе в аут.

В началото на второто полувреме черно-белите останаха с човек по-малко. Муса Мохамед получи директен червен картон, след като хвана през кръста откъсващия се сам Галин Иванов.

Оттам нататък Славия упражни сериозен натиск, а черно-белите предимно се отбраняваха и рядко стигаха до противниковата врата.

В даденото 4-минутно допълнително време Елитон Торета пропусна златна възможност за Локо за отбелязване на втори гол. Вместо това в ответната атака Галин Иванов изсипа топката в наказателното поле, където Янис Карабельов засече за 1:1.

Локо игра в състав:

Илко Пиргов, Муса Мохамед, Стивън Езе, Димитър Везалов, Димитър Велковски, Игор Банович, Парвиз Умарбаев (84- Янко Ангелов), Димо Бакалов (46- Елитон Торета), Веселин Марчев, Симеон Райков (50- Архан Исуф), Анте Аралица.



Още по темата: общо новини по темата: 36
13.05.2018
13.05.2018
13.05.2018
13.05.2018
11.05.2018
10.05.2018
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Трагични сте!По принцип цялото ви жалко живуркане е нелепо!
+1
 
 
Пълен фарс-двата най-тотаджийски отбора един срещу друг! А иначе-един приятел пита- това ся гей дружината ли игра или изгониха гей дружината? Че никой нищо не каза по въпроса-не е зле да се доуточнят нещата!
-2
 
 
Акрапович много ми харесва, искам да видя такава игра и в Дербито. Иначе голям купон и по време на мача и след него... във влака на връщане се озовахме във вагон пълен със студенти по актьорско майсторство. Ние пием бира те мента със спрайт, но заедно слушахме песните на Спиридон Торбов и то от тяхната уредба, голям купон, това е романтиката на пътуването с влак, не знаеш какво те очаква...
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 25.02.2018 г.
+2
 
 
И тоя Езе къв е ве? Ние го чакахме като Роберто Карлош - той егати клоуна!! Вън Бруно от Локо . Една победа над Пирин от 8 мача. Сега и жалтурити ше ни разпорят!
Aнонимен
на 25.02.2018 г.
+2
 
 
Разбрах, тази вечер , че в България НИКОГА няма да има футбол!!!! Няма да е изненада за никой ако обвиня за това съдийството. Забеляза ли някой разликата в свирката на съдията през първото и второто полувреме? Дали нямаше натиск върху съдиите на полувремето? Този човек, съдията повлия на развоя на мача и никой не може да ме убеди в обратното...
+7
 
 
Само чупене на капачките на тези мекерета съдии подлоги ще стане.Друг начин няма.2 мача с 10 човека за дишане до противник.Те ни чупят краката той фал за Славия дава.Александров и жълт не му даде.Просто без бой няма да стане
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 25.02.2018 г.
+1
 
 
саде Локо. да са връща Коко и да ги почвами
+5
 
 
С този съдия Ставров беше ясно,че ще се играе до изравнителен гол!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: