ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (20) | Вчера (19)
Lauta Army: Синът на г-н 500 е един от задържаните за боя в "Кършияка"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:03 / 28.02.2018Коментари (34)21161
©
Фенската групировка "Lauta Army" разкри, че един от задържаните за боя в "Кършияка" фенове на Ботев е Йоан Божилов. Той е син на бившия шеф на фенклуба на Ботев Божидар Божилов.

От "Lauta Army" излязоха с официална позиция в страницата си във Фейсбук, породена именно от остро изказване на Божидар Божилов в сайта на бултрасите.

Ето какво се казва в част от позицията на "Lauta Army", където се споменава за арестувания запалянко:

"Занапред ще се обръщаме към лицето Божилов с г-н 500. Така, както го наричат и феновете на собствения му отбор. 500, защото 500 лева беше заплатата му при г-н Христолов, за да си мълчи и кара хората около него да правят същото, докато съсипваха клуба им".

"Интересно е като какъв се изказва по темата - уж не присъствал, а е много наясно. Може би като провалил се родител на Йоан Божилов - понастоящем задържан от пловдивската полиция и обвинен като участник в сбиването? Или като човека, основал Nazi Boys преди години, докато прокламира любимите си пънкарско-анархистични възгледи? Може би като дългогодишен всеизвестен доносник на полицията, замесен във всеки фенски бой в Пловдив, задължително с любимото паве в джоба и винаги измъкващ се от закона с протекциите на хората, пред които доносничи".

Още по темата: общо новини по темата: 58
26.08.2020
21.03.2018
08.03.2018
06.03.2018
06.03.2018
06.03.2018
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Черно-белите фенове винаги сме били представителна извадка на културната общественост в града ни-----Не,винаги сте били и сте крастави,цигански,долни изрезки от Кюстендил.
-2
 
 
Пичове, цял живот и двете страни си правят мръсни номера. Тоя, дето върти метална тръба, ще му стиска ли срещу Стоян 1 на 1 с голи ръце, едва ли. Явно, всички трябва да загубим приятел или наш приятел да стане убиец, за да се сетим, че на никой здравете или живота не струва повече от любовта към клуба.....Етика в боя има само на ринга и отдавна се чудя как някой не е направил ММА, ама само за футболни фенове! С две думи, с метална тръба всеки може....
+1
 
 
Божидар Божилов за обвиненията на Lauta Army: Пълни глупости, много низко, много плоско! В© Известният привърженик на Ботев (Пд) и бивш шеф на фенклуба на "канарите" Божидар Божилов се свърза с Plovdiv24.bg, за да опровергае категорично информацията на "черно-бялата" фенфракция Lauta Army, според която синът му е един от задържаните за боя в квартал "Кършияка" преди няколко дни. Ето какво каза Божилов пред нашата медия: Написаното от Lauta Army са пълни глупости. Обвиненията към сина ми, който е непълнолетен - това е нещо много низко, много плоско. Ние никога не сме си позволявали да нападаме деца. Вместо да търсим общ език, за да разрешим проблема, те по този начин го задълбочават. Синът ми няма никаква съпричастност към целия случай. Вчера си беше на училище, днес - също. Знам им на всичките от Lauta Army кирливите ризи! И сега какво? Трябва да си ги изкараме по медиите ли?
-1
 
 
За жълтурите е ясно-типично по партизански.....както някога дядовците им от селата са се крили като мишки в балкана и са нападали мандрите на хората от засада....така и сега събират се на тумби от по 20-30 скапаняка и от засада нападат 2-3 души.....а когато бройката е изравнена пеят песента.....БЕЖ ЛИСКЕ ДА НИ НЯМА.
+5
 
 
Сега питаме дали има закони! Дали има прокуратура? А когато по магистралата за път към Бургас, на отбивките, слизахте от бусовете с бухалки и железа и търсихте да пребиете някой невинен фен на Ботев тръгнал с децата си на мач, зададохте ли си този въпрос? Тогава когато бяхте взели и руските си дружки и с камери снимахте бой над нищо не подозиращи хора за да се хвалите после , тогава зададохте ли си този въпрос? Когато след училище срещнахте онова дете в трети клас и го съблякохте с шамари да му вземете жълтата фланелка, зададохте ли си този въпрос? Когато в Кючука смляхте от бой едно момче, само защото е седяло на една маса с фенове на Ботев, задахте ли си този въпрос? Когато в тъмна доба 30 ваши фена пребиха 4 възрасни хора в едно заведение само защото единия е бил с жълт пуловер, тогава зададохте ли си този въпрос?.И още безброй простотии които сътворихте. Сега търсите закони и прокуратура. Ако бяхте си го задавали нямаше да се стигне и до този случай. Каквото почукало такова се обадило? За голямо съжаление на всички нормални хора обичащи футбола. Така, че не се жалвайте, защото вие сте същите кретени като другите.
-5
 
 
Ще ни дадете ли тоя Божилов да му намажем дупарата с прословутия крем от куромела.
0
 
 
Има Закони кой на кой е син няма значение,след като са чакали въоръжени с железа и тръби! Прокуратурата трябва да повдигне обвинения в Опит за Предумишлено убийство!Защото това няма нищо общо с футбола и не е футболно хулиганство
+3
 
 
Изтрепете се всички малоумни наркомани и пияндета,за да можем да си ходим спокойно по мачовете!
+3
 
 
Какво неистово желание да поемете големия жълт член. С какъв трепет само, с какво нетърнение го очаквате. До неделя мургавелки. Ще има яко в анала разпоретени разглезени.
0
 
 
Безкрайната наглост на един дегенерат Винаги е имало огромна пропаст между феновете на Локомотив и тези на несъществуващия вече Ботев Пловдив, заместен от клубчето на един крадец, понастоящем укриващ се в Сърбия. Черно-белите фенове винаги сме били представителна извадка на културната общественост в града ни. По принцип е далеч под нивото ни да коментираме профанските изказвания на маргиналите от жълтата агитка, но предвид това, че в словесната си диария г-н Божилов, доскорошен председател на фенклуб 1912, който 10-тина години беше на заплата към г-н Димитър Христолов, няма как да не отговорим. Занапред ще се обръщаме към лицето Божилов с г-н 500. Така, както го наричат и феновете на собствения му отбор. 500 защото 500 лева беше заплатата му при г-н Христолов, за да си мълчи и кара хората около него да правят същото, докато съсипваха клуба им. Същият този човек си позволява да коментира фен магазина на ст. Локомотив и измислена връзка между Иван Велков и президента на клуба ни. Този магазин го е имало винаги и винаги феновете на Локомотив сме го спонсорирали и зареждали според възможностите си. Ние, за разлика от г-н 500, не сме на издръжка / заплата към футболния клуб и не рекетираме клуба си да ни възлага изработката на артикули. На нас не ни плащат хореографиите (по два пъти) и не ни държат на измислени длъжности като “Отговорник връзки с феновете”. Не ние взимахме пари от партия ФАГО, за да се раздават на феновете, за да ги прибираме в собствения си джоб или касирахме пари под масата при управлението на Цветан Василев заедно с приятеля му дюнерджия. Интересно е като какъв се изказва по темата - уж не присъствал, а е много наясно. Може би като провалил се родител на Йоан Божилов - понастоящем задържан от пловдивската полиция и обвинен като участник в сбиването? Или като човека, основал Nazi Boys преди години, докато прокламира любимите си пънкарско-анархистични възгледи? Може би като дългогодишен всеизвестен доносник на полицията, замесен във всеки фенски бой в Пловдив, задължително с любимото паве в джоба и винаги измъкващ се от закона с протекциите на хората, пред които доносничи. Въпреки, че в очите на обществото крайните фенове са престъпници, винаги е имало етичен кодекс при фенските сбивания. Никога досега страхът не е взимал такъв превес така, че да бъдат нападани хора с такава организация и разлика в броя участници от двете страни. Явно страхът от хората във въпросния бус е надделял над последната останала капка достойнство на тези страхливци. И за последно, докато след опит за убийство един баща на тригодишно дете бере душа в болницата, часове след случката, г-н 500, чийто син е сред задържаните за този опит за убийство, демонстрира задоволство в личния си профил, както само един аморален дегенерат би направил, а иначе пледира за справедливост и морал. Но да не забравя, че колелото се върти и никога не знаеш какво ще ти поднесе животът в утрешния ден.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Малки "канарчета" се снимаха с Тошко Неделев, спечелиха турнир в Разград
Испанец отпадна от групата на Черно море за мача с Ботев
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Пловдив домакин на турнир от държавното по волейбол до 20 години
Карагарен свири на Локо, пловдивчанин от Първа лига на Несебър
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: