ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Божидар Божилов за обвиненията на Lauta Army: Пълни глупости, много низко, много плоско!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:29 / 28.02.2018Коментари (29)33939
©
Известният привърженик на Ботев (Пд) и бивш шеф на фенклуба на "канарите" Божидар Божилов се свърза с Plovdiv24.bg, за да опровергае категорично информацията на "черно-бялата" фенфракция Lauta Army, според която синът му е един от задържаните за боя в квартал "Кършияка" преди няколко дни.

Ето какво каза Божилов пред нашата медия:

Написаното от Lauta Army са пълни глупости. Обвиненията към сина ми, който е непълнолетен - това е нещо много низко, много плоско. Ние никога не сме си позволявали да нападаме деца. Вместо да търсим общ език, за да разрешим проблема, те по този начин го задълбочават. Синът ми няма никаква съпричастност към целия случай. Вчера си беше на училище, днес - също. Знам им на всичките от Lauta Army кирливите ризи! И сега какво? Трябва да си ги изкараме по медиите ли?

Още по темата: общо новини по темата: 58
26.08.2020
21.03.2018
08.03.2018
06.03.2018
06.03.2018
06.03.2018
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ти нямаш право на глас,плешив манго!Бегом марш в Доматево,да пазите бустана на турчина-караибрахим!
+2
 
 
Във всяка една агитка има крайни ултраси.Оплаквачите на ракиджийницата не се различават от другите.В един момент са топхулигани,а в друг плачат и се оплакват.Примери много.Жалко за момчето.Момчета,спрете се.Любовта към отбора не е повод за омраза към съперника.Предполагам че група връщаща се от София е скандирала и е дала повод на други ,,горещи'' глави да реагира.Някои забравиха за ,,геройството'' във фенклуба.Къде остана кодекса на честа е друга тема.Кавито сте вие,такива сме и ние.Такива неща не трябва да се случват.Вземете пример от град Ливърпул.
0
 
 
Не съм толкова вътре в нещата но нали преди време се бяхте разбрали подобни глупости да няма ...причаквания, тръби, боксове и т.н. ако това не е уговорено ? Сега когато е факт, не е ли редно виновните да понесът някаква отговорност ?Тогава си казах евала, хората пораснаха и им дойде акъла, сега пак се изс..хте на метеното и пак нормалният гражданин би ви гледал с презрение. Много глупава постъпка..Ако феновете на Ботев, са мъжкари трябва да вземат мерки това да не се повтаря повече.. как те си знаят.
0
 
 
много леко заобиколи въпросите за това как взимаше пари от Христола,как взимаше пари като дойде Цецо,забрави за тировете с Пепси,забрави за платената охрана (стюардите),забрави за парите от ФАГО които разпределяше в смешното студио,имаш много още кирливи ризи БОЖО,дори и жълтите те разбраха що за човек си.Как може да говориш за решаване на проблема при положение че след случката ГОРДО си написал че в еуфория когато сняг вали и буферите ги боли,да не страдаш от раздвоение на личността?
-5
 
 
Жълти к**ви в неделя ще бъдете унижени на терена и на трибуните (както обикновено)....Най-селската и комплексирана публика в БГ - факт...Цял живот в Коматево ще си останете....Селски отбор,селска публика,селски манталитет
+1
 
 
Много ми прилича на един Божо Пьнка,но едва ли е той?Този ми изглежда свястен ония другия беше калпазанин то не бяха изнасилования с грабеж в един апартамент в Изгрев,то не бяха золуми с другите нямащи нищо общо с феновете на АФД-то.Но този гражданин си сьвсем нормален средно статистически фен.Той даже семейство има.Този свестния трябва да разкаже на Сина си за ония другия за изнасилването,тревичката, грабежа,за това как можно някой по-голям с 5-6 години да му счупи носа просто така за кеф.Е ама ония движеше с страшилищата за тинейджьрите тогава)))).За този Божилов нищо не мога да када ,но за Пьнка има да си говорим и говорим
-5
 
 
Аве оръфляк ти май плачеш за спарчето.....с тая грозна мутра как да не ти се изсере човек в муцуната скапаняшка.
-1
 
 
"Ние никога не сме си позволявали да нападаме деца." Точно ти преди 20 години с Къдравия, Жанко и Попа ме гонихте от Алекото до Тримонциум, където все пак Къдравия ме хвана и си ядох боя, тогова съм бил на 15 и не повече от 60кг. много си се променил....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: