ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Гинка Върбакова проговори за разговора с премиера и спешно тръгна към Чехия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:47 / 01.03.2018Коментари (13)8577
©
Запознахме се с премиера Бойко Борисов по време на срещата. Обсъдихме обстановката, която се създаде и притесненията, които изразяват всички. Водихме разговори, че той желае да има пълен контрол върху сделката и върху компанията, която ще придобием. Това заяви след срещата си с министър-председателят купувачката на ЧЕЗ Гинка Върбакова. 

"Заминавам за Чехия като представител на моите компании, за да запозная продавача със създалата се обстановка и да водим преговори", каза още Върбакова. Тя бе категорична, че няма участие на български банки във финансирането.

"Склонна съм държавата да има участие в сделката и да прехвърля договора, който имам, стига продавачът да бъде съгласен. "Заявихме ясно воля, че искаме да участваме в сделката, ако чешката страна се съгласи, държавата има възможността да влезе в подобна сделка", поясни от своя страна финансовият министър Владислав Горанов.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Едно време чехкините идваха в България да ги е*ем, а сега българките тръгнаха за Чехия не за да ги е*ат, а за да е*ат народа български...
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 01.03.2018 г.
0
 
 
Гинке, Гинкеееее ученото си е учено, ама ти не си !!!! Сбърка и скочи с бутонките не на когото трябва хаха Тя Курни пердаши Бат ти Боко, когат го види дори Чък Норис бяга от нея, а ти и скочи !?!? Тез 'дет те съветват Гинче и те толкоз "умни", кат теб ?! Нямаш капацитет Гинке за тая работа да си беше мирно седяла у Съединение и чудо не би видяла, ама пуста му алчност !!! И спри да се правиш на обидена , уважение се печели, а не се изисква !!!!
0
 
 
Ошфорката отиде да докладва на Путинката..
-1
 
 
Дали това не е партенка с тази фирма и в частност Гинка да се придобие по особено добър начин от държавата сделката за Чез и впоследствие да бъде придобита от някоя друга фирма с доста по-скромна сума от размера на сегашната сделка. Ако имаше Гинка сериозни намерения за покупка едвали така бързо ще се съгласи да предостави покупката на държавата в едни преговори за частна сделка. Другата въпросителна е как няма интерес от други инвеститори в енергетиката за придобиване на един от най-големите доставчици на ток в България?
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 01.03.2018 г.
+1
 
 
Майко мила...."обсъдихме обстановката"," водихме преговори", "Заявихме ясно воля".....тая стана политик бе! Ей, страшно е да се вземеш на сериозно. Гинчето, я качи дипломата за средно, че нещо не я намирам из сайтовете на училищата. И прибери тая жилетчица, плетена на една кука, не ти отива на високото положение на главен преговарящ с ЧЕЗ. .. Скоро ще ви лъснат голите задници, крадци! Тоя път всичко ще се осветли.
-1
 
 
Гинка е "собственик" на фалшива фирма кредитирана от руските сапуни. Руския унтерменш Сакскобургготски не успя да продаде ЧЕЗ на Путя. Сложиха му пръста и сега реве. Трябва да го разследват, като всички руснаци, сигурно е откраднал много пари от държавата, когато е управлявал, да му вземат парите и на децата му ако има, и по една смъртна присъда за тях, дори за внуците по една смъртна присъда, въобще за всички които са били в управлението преди ГЕРБ, трябва конфискация и гилотина до 9то коляно. Всичко на дръвника, иначе няма оправия. Другото руско лайно КурНеЛиЯ също реве, иска правителството да подаде оставка, а тя да е посредник на Сакссапуна да продаде ЧЕЗ на руснаците.
+1
 
 
Български банки няма, а случайно СССР банки, като при сделката с БТК, да има? Или за такива неща гинчетата говорят само с бронежилетка, а не с плетена жилетчица?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Животните на Фокус
Туризъм
Парламентарни избори 2024
Купа на България, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: