ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пуснаха доктора! Той се разплака и отсече: Не съм убиец, нямах избор!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:48 / 06.03.2018Коментари (99)129526
"Сърдечно им благодаря, че ме пуснаха, за мен и моето семейство това е много тежко! Не ви пожелавам тези изроди, които постоянно се подиграват с нас, да влязат във вашия дом. Не се чувствам престъпник. Съжалявам за това, което се случи, не съм убиец!". Това заяви д-р Димитров, минути след като напусна ареста и се разплака. 

Той показа раните си от нож, които е получил в нощта на убийството. "Слязох да видя какво е откраднато, видях че е разбит гаражът. Той хвърли нож по мен и аз се защитих", разкри Димитров през сълзи и няколко пъти повтори, че не е убиец и истината ще излезе наяве.

"Не искам да обвинявам никого, дори съжалявам за убития Джевизов. Аз просто нямах избор, ако не беше той, щях да съм аз. Той хвърли по мен ножа. Много пъти са ме крали", заяви лекарят, цитиран от "Пик".

"Не мога да дам на моите деца такъв пример. Не съм убиец, нямаше да ме има мен. Втрещен съм от това, което казва прокуратурата. Не ми е добре", няколко пъти повтори медикът през сълзи. После се прегърна със съпругата си, която дойде да го прибере от ареста.



Още по темата: общо новини по темата: 145
26.03.2024 »
16.10.2023 »
30.05.2023 »
14.03.2023 »
20.02.2023 »
14.12.2022 »
предишна страница [ 1/25 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Да е Жив и Здрав Доктора ! Радвам се ,че народа се вдигна в негова защита.
+1
 
 
Ricar14 ,преди 1 мин. Аз живея във Варна и имам малък бизнес, но имам близки и познати в цялата страна и впечатленията са ми ,че гражданите са оставени на произвола на престъпниците ,оставени са да се справят сами и в същото време са длъжни да плащат заплатите на прокуратурата ,полицията ,съдът и т.н със своите данъци. Съжалявам ама Ни принуждавате да си купуваме оръжие и да стреляме . Днес по крадци - Утре по тези дето уж трябва да ги хващат и вкарват в затвора. Аз съм нападан над 30 пъти сигнализирал съм за около 10 - виждам ентусиазма за работа на прокуратурата и полицията просто. Нощно време не спя а ходя да бия крадци . На баба ми и дядо ми се обаждаха телефонни измамници и на баща ми. Откраднаха на баща ми колата. Баба и дядо на село са ги обирали не знам колко пъти. Жена ми я обраха в автобуса. Циганин я нападна бременна на 1 светофар във Варна - от полицията Ни отговориха случая да го възприема като комплимент към жена ми че била секси и в 9-тия месец и че нямало какво да направят - имам друга къща на село - не знам колко пъти я обираха и тарашиха и нея. За случая с доктора и други подобни са Виновни ,,Обидените,, служби дето не си вършат работата ,ама всеки месец внасяме данъци за да не са им гладни децата. Кога ще спрем да ги издържаме и те да се подиграват с Нас ?
0
 
 
Трябва да наградят доктора за това ,че е отървал обществото ни от един нагъл крадец рецидивист. В щатите ако ти влязат в къщата или гаража, въобще в твоята собственост с цел да крадеш, директно те застрелват и няма проблем, което е и нормално в днешно време с толкова агресия.Само така ще имат поне малко страх ония който искат да крадат или да убиват. Само може да го накажат за незаконното оръжие. Та той е свършил работата на полицията.
0
 
 
Браво! Слава богу,че са пуснали доктора на свобода ето това се казва справедливост.Но той не отрича и си признава,че го е застрелял с цел да защити живота си.Истината излезе наяве и ще се докаже в съда и ще се разбере,че докторът е невинен.Стрелял е при самозащита!
на 07.03.2018 г.
0
 
 
За съжаление доктора си е убиец. Убиел е човешко същество , какъвто и буклук да е този плъх , води се за човек. Не е трябвало да го убива. Разбираме , афектиран е бил , писнало му е от крадци ... но не става так. Да го беше прострелял в краката , да го беше инвалидизирал... А сега ще бъде осъден за превишаване на самоотбраната. Освен това оръжието му незаконно , и няколко пъти лъга за версиите си. Дано адвокатите му докарат условна присъда и да не лежи.
+2
 
 
При мен стана същото, полицията дойде и не ги задържа като знаеха кои са, не дай Боже ако стане пак така изобщо няма да ги търся, полицията. Ако мога да боцна някой добре, ако ли не по живо по здраво. Ако наистина доктора ги е дебнал е постъпел много добре и хладнокръвно, браво !!!
+2
 
 
Аман от цигани ! Има ли значение дали в гаража, или в стаята го е застрелял. Един куп стари хора убиха тия цигани по селата за жълти стотинки !
+1
 
 
Голфаровото Гоче, Спор няма, че има възможност да си купи оръжие, както и да си изкара разрешително да го използва. Друг е въпроса опасен ли е за обществото с тази самоделка или го е направил от немай къде - говори, че е обиран няколко пъти преди това. Колко можем да вярваме на това е отделен въпрос, но е факт, че надали ще тръгне да гърми по нормални хора. За притежанието на оръжие не споря, но за това, че го е гръмнал от упор няма как да говорим без да сме на негово място. За мен изкараш ли пистолет то е с явната цел да го използваш и трябва да си готов да го използваш. Срещу теб стои престъпник, който не е ясно дали няма да носи оръжие или няма да нарани случаен минувач, за да избяга. Чета някакви мнения за див запад по-долу, е като се допуска някой с 9 присъди да продължава да се разхожда по улиците, какво предлагаш да се направи? Ако беше викнал 112 нали се сещаш какво щеше да стане? Ще го осъдят за 10ти път, никой нямаше и да чуе и айде пак извън кауша след няколко месеца, или изобщо някой следовател нямаше да се занимава с него за да пише обяснения. Нека бъде подведен под отговорност за незаконното оръжие, но за застрелването на рецидивиста, наказанието по-скоро трябва да се счита като да е застрелял някое озверяло животно, което му се е напъхало в гаража. Горе долу приноса на плъха към обществото е същия...
на 06.03.2018 г.
+2
 
 
Има подобен случай в Норфолк, Англия. Фермер гърми по трима цигани в къщата си. В тъмното. Улучва. Той лежи повече от циганите,макар че е подавал жалби, че го крадат и се доказва влошено психично здраве от набезите в отдалечената ферма. Параноя някаква. Единият циганин го съди даже за обещетение, че не можел да работи, заради раната. Хора пращат снимки на мангалски как кара колело до местен вестник и отпада плащането. Случаят го има в нета подробно. Господинът с незаконно оръжие го е закъсал яко. Против циганските своеволия съм, но не мога да застана зад човек, който постъпва така необмислено. Съжалявам! От една черга сме с докито, но е постъпил примитивно. Няма чест в това, което е направил.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Втора лига сезон 2023/24
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: