ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо загуби позорно от Септември
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:51 / 07.03.2018Коментари (50)20873
© Plovdiv24.bg
Локомотив Пловдив загуби позорно от Септември с 1:3 в мач от 24-ия кръг на Първа лига, който се игра на националния стадион "Васил Левски". Така бе сложен край на серията на черно-белите от 6 поредни срещи без поражение. Мартин Тошев (18), бившият "смърф" Крис Гади (39) и Антони Иванов (83) вкараха за домакините. Първия си гол с екипа на Локо пък вкара Анте Аралица (90), който преди това изпусна 3-4 чисти положения.

Поражението направи илюзорни шансовете на Локо да попадне в първата шестица. "Смърфовете" останаха на 7-мо място с 28 точки, четири по-малко от тима на Верея, който има и мач по-малко.

Пловдивчани създадоха доста положения, но така и не намериха целта. На всичко отгоре и главният съдия Ивайло Стоянов - Сватбата подпираше домакините, чийто втори гол дойде след засада, а освен това на 3 пъти подмина претенции на черно-белите за дузпа.

В 18-ата минута Септември поведе в резултата чрез Мартин Тошев. Той получи пас от Асен Чандъров и от 8-9 метра простреля Илко Пиргов.

Две минути след това Димо Бакалов нахлу в наказателното поле, където бе избутан от Васил Добрев, но не последва сигнал на Сватбата.

В 31-ата минута Анте Аралица се озова в чиста позиция, а Елтон дош Реиш в опита си да го блокира го събори, а Ивайло Стоянов даде знак играта да продължи.

В 37-ата минута Димо Балаков направи рейд покрай защитниците на Септември и шутира силно с десния крак, но вратарят Галев изби.

Така се стигна до 39-ата минута, когато Септември поведе с 2:0. Фабиано Алвеш пусна към Крис Гади, който от воле засече в далечния ъгъл на слисания Илко Пиргов за 2:0.

Седем минути преди края преднината на Септември стана класическа. Крис Гади проби отдясно и центрира два метра пред голлинията, където резервата Антони Иванов безпроблемно засече с крак за 3:0. При попадението вратарят Илко Пиргов за пореден път не се престраши да излезе и да пресече подаването, а предпочете да стои безучастен на голлинията и да гледа отблизо как топката отива в мрежата му.

В самия край на мача Анте Аралица засече с глава центриране на Симеон Райков от корнер за окончателното 1:3.

Локо игра в състав:

Илко Пиргов, Муса Мохамед, Димитър Везалов, Стивън Езе, Димитър Велковски, Игор Банович, Парвиз Умарбаев (66- Елитон Торета), Димо Бакалов, Веселин Марчев (72- Симеон Райков), Абделхаким Буна (60- Филип Михалевич), Анте Аралица.

Още по темата: общо новини по темата: 29
23.04.2018
23.04.2018
23.04.2018
23.04.2018
22.04.2018
09.04.2018
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Крийте се по дупките миризливи мишки.Искаме ви по ниски от тревата,по тихи от водата
-3
 
 
Седмото място дава достъп до евротурнирите,за разлика от петото.Седмия играе бараж с четвъртия за участие.А първите четири отбора вече са известни...Така ,че ние имаме интерес да играем във втората седмица и да си обиграем младия състав,който имаме за да сме готови за баража.Миналата година Ботев направиха същото и не виждам да са нещо загубили от това,че са били във втората седмица а ние в първата!!Те от пето място по-напред няма как да се класират с тези амбиции на първите отбори!!За тях остава само купата,а за нас седмото място...
+1
 
 
Аз съм привърженик на "Ботев"Пд и не виждам нищо позорно в загубата. Ние там бихме ли? Май, не. Реми. И веднага се заговори "Рендето Вьорнер(Г.Марков, Бог да го прости и вечна му памет) нали е наш човек". Хайде да си гледаме нашите мачове и да не са такива, че аз заспах пред ТВ-то като гледах местното дерби.
+2
 
 
Що така се получава? Мангустите нарочно не играха за да не влязат в 6 цата! Щеше да има още две дербита на Пловдив! Язък! Успех мангусти, дано заемете 7 мото място и играете бараж!
-1
 
 
Тази загуба е без значение, мача на живота им мина и не го загубиха. Сега спокойно ще отворят задните бузки.
+3
 
 
Голи и уплашени!!! Циганите сте си цигани.
-2
 
 
Колко са доволни жълтите курваляци а три кръга подред ядат спарчето..и една Бистрица им осмисли жалкото съществуване.....но нейсе боксовата круша се задава.
-1
 
 
Ако не друго, поне бягат като за световно. Бруно гладен няма да остане - физкултурници все ще се търсят по училищата.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: