ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Топ "тарикат" с мега нагло и опасно поведение на пловдивски булевард
Автор: Васил Динев 20:22 / 07.03.2018Коментари (27)39954
© Plovdiv24.bg
Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, за да сподели за изключително неприятна и опасна случка от днес. Ето какво разказа той:

Здравейте! Казвам се Георги и искам чрез Вас и вашата медия да изразя колко възмутен се чувствам от ситуацията, на която станах пряк участник днес. Сами може да видите и в материалите, които ви изпращам. Ето и какво се случи: Днес следобед около 15:00 ч на бул."Цар Борис III" между кръговото на Панаира и моста на Марица се движех в средната пътна лента, при което както може да се види и на клипа един господин с Лада Нива с номер PB 1103 CX с изключителна наглост изпревари огромната опашка от чакащи коли и премина през най-дясната пътна лента, при което се възмутих и ядосах изключително много и реших да не го пусна. Искам да вметна, че от 11 години съм шофьор, изкарвам си прехраната като шофирам по цял ден из улиците на Пловдив. Виждал съм какво ли не, изключително толерантен и уравновесен шофьор съм, но това ме подразни ужасно, просто не го пуснах. Три минути по-късно на светофара на бул."Цар Борис III" и бул."6-ти септември" завих наляво, а въпросният господин мина пред мен и започна да намалява, след което заби рязко спирачи с цел умишлено ПТП. Автомобилът му поднесе от рязкото спиране и за много малко да не стане такова, а зад мен имаше още две коли. Само да вметна, че след мен още две коли не го пуснаха и това го направи и със тях.

Изключително арогантен и опасен водач. Пробвах да говоря с него, казах му, че имам видео регистратор, но изобщо не му пукаше. Смееше се нагло, беше с пасажер и той видимо беше доволен от случващото се.

Изкарвам си хляба като по цял ден бродя из улиците на Пловдив, вярвайте ми много е страшно и по-зле ще става. Дълбоко огорчен съм.

Случаите на безпардонно и нагло поведение по пловдивските улици са вече ежедневие, но ние от Plovdiv24.bg не считаме, че трябва просто да се примирим с това. Затова ако и вие сте станали свидетел или участник в подобна случка, свържете се с нас - чрез страницата "Изпратете ни новина", на редакционната поща novini@plovdiv24.bg или на телефоните ни 0700 45 024 (на цената на един градски разговор), 032 539 560 или сигнализирайте в КАТ или най-близкото районно управление. Нека направим каквото можем като гражданско общество, за да спрем или поне намалим подобни нагли и опасни прояви.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Slavey срам и позор си бе момче, learn how to drive
+1
 
 
Контрол няма и после защо има насилие по пътищата... Пълно е с мозъчни инвалиди по улиците и на КАТ грам не им пука. По важно е да обявят по всички медии, че на еди-коя-си-дата между 8 и 12ч. ще проверяват за колани... Уникално!
+1
 
 
не се притеснявай-както кара скоро ще четем за него ,че се е увил около някое дърво или билборд.Такива ,дето дърпат всеки ден дявола за опашката си го намират.Най-много до година бял камък сянка ще му пази.И жена му студен ще го целува.
+6
 
 
Всички коли трябва да се снабдят с видео регистър, чиито запис да бъде използван като доказателство пред съответните инстанции при такива ситуации като тази, и да видим тогава тези "тарикати" и джигити по пътя как постепенно ще намаляват.
Празник на пенсионера в Ж.Р.Тракия.Лично кметът Костадин Димитров ни поздрави.
на 08.03.2018 г.
+4
 
 
Определено се касае за комплексар,някой трябва "убедително" да му помогне!
+8
 
 
Този, когато и да се блъсне в стена и да умре, ще му е късно. Иначе, сега като му се знае колата и номера, ще пати заслужено.
+6
 
 
Гнусар кален. Да се беше обърнал поне с тоя казан. И сега КАТ тишина.
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+8
 
 
После се чудят чичките, защо ги им къртят празните тикви по кръстовищата! Тоя трябва да слезеш, да го изкараш от колата и да му разцепиш кухата тиква от бой! Мръсна, нагъл паразит!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ВиК-Пловдив пред фалит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: