ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бултрасите: Арматурите на Колежа все така стърчат грозно, тъжно, срамно
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:26 / 16.03.2018Коментари (16)8669
© Plovdiv24.bg
Обединените под името Бултрас фенски фракции в Ботев публикуваха любопитен материал на официалния си сайт. "Жълто-черните" привърженици за пореден път засегнаха болната за тях тема - занемарения строеж на стадион "Христо Ботев".

Plovdiv24.bg публикува текста без редакторска намеса:

Ботевисти, бултраси,

това, което написахме на 105-та годишнина за 12-ти март тежи все толкова силно в нас. Всичко свързано с любимия ни стадион не е мръднало и крачка напред, даже обратното, затъва и затъва, и затъва. Арматурите все така стърчат грозно, тъжно, срамно в центъра на най-стария жив град на Европа. Стърчат със страшна сила, за да напомнят на всеки свързан с "жълто-черната" любов, че там до скоро е гъмжало от малки деца, от старци с побелели коси, гледали не един и два колоса, от сърцати фенове и стотици велики футболисти.

Някои го наричат "стадионът край бирената фабрика", други "стадион Ботев", а за нас е просто Колежа. А всеки един от тях пази в себе си поне по един спомен, поне по един приятел, поне по един миг от тази история. Защото този стадион е събирателно на Ботевизма в града под тепетата. Той не е само футбол. Колежа е съвкупност от всичко това!

Борете се да си върнем Колежа обратно, цената на усилията ви ще се върне многократно, защото без стадион сме загубени. Само Ботев!
Още по темата: общо новини по темата: 799
16.04.2024
15.04.2024
09.04.2024
08.04.2024
04.04.2024
01.04.2024
предишна страница [ 1/134 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 16.03.2018 г.
-4
 
 
Първо САМИ си бутнаха стадиона! После просят по-безочливо и от циганин за помощи, белким някой им построи стадиона!? Спрете се вече бе! За вас думите срам, чест и достойнство, кога ще започнат да имат смисъл? Та нима градския стадион да не се руши от 30 гидини? А стадионите на Локото, Спартак и марица да не би да са в цветущо състояние? За разлика от останалите обаче вашият стадион, е частна собственост и никой освен футболния ви клуб няма ангажименти към него! Спрете да се държите надменно жълти селяни! Пловдив е на всички негови граждани! "Белите коси"и големи публики пълнеха всички останали стадиони в града ни! Велики европейски клубове са идвали и при останалите ФК , но никой от тях не пише всеки ден просяшки декларации!... Поведението ви е повече от унизително! И "Каквото си надробиш, това ще сърбаш"! Имате си прекрасна база! Стойте си там! Центъра на Пловдив има нужда от красиви сгради, а не от клубно стадионче, което ежеседмично ще съсипва комфорта по улици и домовете на хиляди граждани!!!
+1
 
 
Мургавелковците от"Лаута"сипещи"умотворения"в темите за "Ботев"Пловдив са представителна извадка за феновете на жепейците.Толкова УО/умствено ограничени/индивиди няма никъде другаде!Без повече коментар.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+5
 
 
Канари, не се хабете да обяснявате каквото и да е на мургавите, наведени пришълци. Не очаквайте последователите на Сандокан, Чобата и нелегалното такси, същите, които удобно са се наду*или на говедарския селянин, да Ви разберат. Те винаги са били в тая поза, защото им харесва. А и, за да имаш позиция се изисква характер, се изисква положение, все неща, които те никога няма да притежават. Ние ще имаме стадион! Ние ще имаме пълен стадион! Ние сме велики! Само Ботев!!!
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-4
 
 
Като дойде Цецко с милионите да ви къпе, разтваряхте с готовност задни бузи и се радвахте и още тогава ви беше казано, какво ще се случи, строежа на базата ви в Коматево не беше случаен. Ама вие сте такива през цялата си история с фалшивата година на създаване, на всяка власт и силен на деня, му се накланяте удобно....и 90% от жълтурите нямате идея от коя година играете там и къде сте играли преди това, смущаващ факт за вас е, че там ние сме тренирали доста преди вас....+ Парчевич. И леко терена ви е подарен, не на кой да е, а на Армейски Спортен Клуб Ботев и пак тогава властта, като истинска ваша майка, се е погрижила жълтите комунистически копелета да има къде да играят, де да беше отношението същото и към другите пловдивски клубове по това време. И какви БУЛТРАС (крадено пак от Динамо Дрезден), като откакто Металик Сопот ви асимилираха, решихте да сте СУЛТРАС. Сега, ако се окаже и, че базата в Каматево не е на клуба и му я земат на Цецко, ще стане пълен цирк. Съдбата си знае работата.
-4
 
 
Един футболен клуб ще го познаеш по феновете, по техния дом и по техния собственик! По точка първа- феновете, жълтурите в пълна вменяепост, по тяхно настояване и съгласие си БУТНАХА ЦЕЛИЯ СТАДИОН. По друг начин постъпиха феновете на левск и иЛОКОМОТИВ! По-точка втора, кратко и ясно: жълтите са БЕЗДОМНИЦИ, погледнете снимката горе и ще разберете що за хора са! По точка трета, те собственик нямат, собственик е черното тото! За да разберат п онякакъв начин жълтите отново ще използвам Африканска поговорка- "не гледай къде си паднал ,а къде си се подхлъзнал", падането е събарянето на стадиона,а подхлъзването е от НЕЧОВЕШКА ПРОСТОТИЯ И ГЛУПОСТ!!! Но и Африка е над жълтите, маймуните са над жълтите, очаквам скоро и официално да настъпи филмът "Планетата на маймуните",но в ъв варианта "Селото на маймуните"...Носете в себе си все същия жълт морал, жълта идея, жълта религия И ЗАВИНАГИ БЕЗДОМНИЦИ, ЗАВИНАГИ В КОМАТЕВО, ЗАВИНАГИ СЪС СТЪРЧАЩА АРМАТУРА!!!...ГРОЗАТА, ГЛУПОСТ, ПАДЕНИЕ...
+6
 
 
Стадион с декларации и публикации, не се строи.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Насрочиха през май отложен мач на дубъла на Ботев
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Ботев го купи от Царско село, ще му предложат ли нов договор?
Ботев тренира за Славия, Керкез разцъква с футболистите
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: