ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев изпрати Дунав с тройка, скъси дистанцията с Берое
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:18 / 17.03.2018Коментари (44)19984
Жоао Пауло избухна с нови две попадения във вратата на Дунав
Ботев победи Дунав с 3:0 в мач от 26-ия кръг на Първа лига, който се игра на базата в Коматево, предаде репортер на Plovdiv24.bg. С двубоя приключи редовния сезон за двата тима, които ще продължат участието си съответно в първата шестица и втората осмица. Жоао Пауло (68, 79) и Тодор Неделев (74) се разписаха за домакините.

С успеха "канарчетата" имат вече актив от 42 точки и се доближиха само на 3 точки от четвъртия Берое. Дуна пък остана на 12-о място с актив от 21 точки.

В 13-ата минута бе първото чисто положение в мача. Густаво Афонсо изскочи сам срещу вратаря на русенци Мартин Луков и шутира, но стражът успя да спаси.

В края на полувремето топката бе поставена на главата на Диого Кампос, който от непосредствена близост не успя да я насочи в мрежата на Дунав. Последва удар на Серкан Юсеин, който мина над вратата на гостите.

Малко след почивката жълто-черните направиха нов 100-процентов пропуск пред вратата на Дунав. Лазар Марин подаде към Тодор Неделев, който бе оставен сам и от непосредствена близост успя да насочи топката, но тя мина на сантиметри от страничния стълб.

Няколко минути по-късно публиката на Дунав издигна плакат "Искаме Ботев на Колежа", а феновете на Ботев аплодираха бурно отношението на гостите от Русе.

В 68-ата минута Ботев разпечата вратата на Дунав. След поредната мнгоходова атака топката бе поета от Густаво Афонсо, който стигна до наказателното поле на гостите и подаде наляво към сънародника си Жоао Пауло. Бразилецът с диагонален удар прати кълбото в мрежата на небесно сините - 1:0.

Само 6 минути след това Тодор Неделев успокои "канарите" с втори гол. Халфът прониза мрежата зад Мартин Луков с плътен удар с левия крак - 2:0.

В 79-ата минута преднината на Ботев стана класическа след нов гол на Жоао Пауло, който шутира силно и не остави никакви шансове на вратаря на гостите - 3:0.

Ботев - Дунав 3:0

Голмайстори: 1:0 Жоао Пауло (68), 2:0 Тодор Неделев (74), 3:0 Жоао Пауло (79)

Ботев:  Иван ЧворовичЙордан МиневПламен ДимовЛазар МаринРадослав Терзиев, Густаво Афонсо (83- Кристиан Добрев), Тодор НеделевЛъчезар БалтановСеркан ЮсеинЖоао ПаулоДиого Кампос (58- Стивън Петков).

Дунав: Мартин Луков, Христо Попадийн, Петър Патев, Мартин Ковачев, Божидар Васев (60- Преслав Петров), Диян ДимовБирсент Карагарен, Насим Зитуни, Бранимир Костадинов, Васил Шопов, Виктор Сандес (65- Юлиян Ненов).

Още по темата: общо новини по темата: 17
26.03.2018
20.03.2018
20.03.2018
18.03.2018
18.03.2018
17.03.2018
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Всеки се подава на чара на тази наша игра или какво представлява съществуването в други моменти и изведнъж ТРОЙКА... Нов стадион нов път и за футбола...
-1
 
 
Русе без Дунав, означава без гостуващи отбори които съсипват калпавото тревно покритие...Стадиона ще живне...Може и овце да развъдим...
0
 
 
При това класиране програмата става следната: 1. ЦСКА - Ботев 2. Ботев - Левски 3. Берое - Ботев 4. Верея - Ботев 5. Ботев - Лудогорец и после на разменено
+4
 
 
Изкам да изкажа уважение и респект към гостуващата агитка... Първо: сериозно като бройка посещение, за хора от другия край на България, Второ: ... и при 3:0 не спраха да пеят и подкрепят отбора си, което е достойно за уважение, Трето: издигнатия транспарант - РЕСПЕКТ!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 18.03.2018 г.
-1
 
 
Отново майсторството на няколко души реши мача. Но пропуските бяха много, а не бива да е така. Срещу силни отбори няма да имаме толкова възможности. Сега да треперят марулите! Както и софийските "грандове". Вижте ги днес, какъв слаб мач ще направят.
0
 
 
Не мога да не отбележа приятната изненада на русенските фенове за нас с този транспарант: Искаме Ботев на Колежа! Браво, русенци! Вие сте истински фенове на футбола!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+11
 
 
Стиксчо, на базата имаше 3000 човека срещу Дунав! Вие имахте 2000 с говедата! 3000 кога?
+4
 
 
Скрападжията нещо за Николай Киров няма ли да каже?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: