ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
"Звяра": Колегата явно не прави разлика между засичане и престрояване!
Автор: Васил Динев 08:49 / 28.03.2018Коментари (6)21387
По повод статията "Убийствено ироничен призив към шофьорите в Пловдив: Видите ли този звяр, правете му път!" с Plovdiv24.bg се свърза шофьорът на фиата. Ето какво обясни той: "Здравейте! Пиша ви във връзка с публикуваната статия. Колегата явно не прави разлика между засичане и престрояване! Той беше на около 15-16 метра зад мен, престроих се плътно зад друг автомобил. По този начин как застрашавам него и движението му в пътното платно? А относно "измиването на колата", не мога да знам къде има локви, за да ги избегна и да не напръскам него и някой друг участник. Колега, днес също валя, моля не излизай с автомобила си, за да не те напръска отново някой!!! Благодаря!"...







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тоя съм го виждал 2 пъти в Кючука да се прави на Сена така че др.път като го снимат ще е в някое дърво/стълб...
0
 
 
Към шофьора на Фиата - Колега, идеята ми не е да сипя негативизъм и да отправям нападки към теб, а да те накарам поне малко да се замислиш за начина, по който шофираш. Разбирам, че обичаш да караш по-агресивно, няма лошо. Просто и аз като по-млад бях по-агресивен шофьор, но разбрах, че трябва да има взаимно уважение и колегиалност на пътя. Много добре знам що е то престрояване, а надявам се, че и ти знаеш, че "преди престрояване водачът е длъжен да пропусне пътните превозни средства, движещи се в лентата, в която той навлиза". Сам знаеш, че не подаде мигач и много рязко навлезе в лентата ми на движение. След това направи същия номер и с други коли (не подаде мигач и се шмугна пред тях). При движение от 50-55 км/ч, 15-16 метра са точно секунда-секунда и половина. Тъй като предусетих, че ще искаш да се шмугнеш пред мен, намалих скоростта, за да ти дам възможност да влезнеш в моята лента. Подадох ти звуков сигнал, за да разбереш, че това, което си направил не е много колегиално. Относно "измиването" - разбирам, че си се подразнил от клаксона ми и затова реши да ме "накажеш". Нарочно изчака да се изравня с теб, форсира двигателя и ме поля с кална вода, която със сигурност видя отдалеч, тъй като не беше просто локва. Не става въпрос за скапаната ми кола (и дали ще се намокри, намърси и прочие), а затова, че можеше заради теб да се забия в колата пред мен, а по този начин да раня семейството си и/или други участници в движението (ако имаш деца, ще ме разбереш за какво говоря; ако нямаш, ще ме разбереш, когато се сдобиеш с поколение). Както и да е... Никой не е безгрешен и затова не те съдя. Желая ти здраве, късмет и много безаварийни километри:)
Когато знам какво ми е само аз си знам какво ми е! Жалери
на 28.03.2018 г.
+2
 
 
То последно време всички така се престроявате, че сякаш няма други около вас.
+2
 
 
Две снимки, история от 10 реда и търсачите на справедливост наводняват сайтовете с негативизъм. Ехх, сред какво общество живеем..
+6
 
 
По Пловдивския Закон за Движение по Пътищата - Звяра е напълно прав. Тук маркировката е само за декор https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Pozor-Policai-gazyat-zakona-zaedno-s-dzhigitite-780775;
. Автобусите могат да минават и на червено. https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Plovdivchanin-Eto-vi-klip-na-porednata-prostotiya-na-gradskiya-transport-782720;
https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Konduktorut-fotograf-i-shofyorut-na-44-izrignaha-sreshtu-svetofara-do-VSI-779370.
Паркираме си на булевардите и по ливадите https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Trotoarut-e-himera-782099;
https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Trotoarut-e-himera-782099;
Предната новина е клевета за Звяра и той заслужава извинение. Да не говорим за наглата демонстрация на безразличие към тунинга на Звяра и подминаването без един комплимент от прозореца. Това не е хуманно.
на 28.03.2018 г.
+2
 
 
Като неможе да знаеш няма да шофираш! Ти нямаш рефлексите,възприятията и преценката за да бъдеш безопасен водач. Разпилявайки вода,кал и инертни материали от плътното платно върху обзорното стъкло на другите водачи и върху пешеходците по тротоара (защото ти и тях не виждаш) -застрашаваш живота и здравето на другите около теб. Дали е било засичане или престрояване и дали разстоянието е било 15 метра или метър и половина това също неможе да бъде изяснено от показанията на човек с по-горната характеристика. Заключение на комисията:Водачът на МПС РВ7683СА да се яви за издаване на медицинско свидетелство с което да удостовери че е физически здрав.Да се яви на психотест за проверка на реакциите и с вече издадените свидетелства да се яви на проверочен изпит за да докаже годността си да бъде равноправен член с другите водачи на платното за движение :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: