ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ръководството на Локо с остра позиция относно случая с напускащия треньор
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:22 / 29.03.2018Коментари (1)9895
©
Позиция на ръкодството на ПФК Локомотив Пловдив във връзка с декларацията, разпространена до медиите, касаеща наставникът в детско-юношеската школа на клуба Георги Недевски:

"Желаем да внесем яснота около ситуацията с треньора в ДЮШ Локомотив Пловдив - Георги Недевски.

В първите седмици на новата календарна година, новият директор на детско-юношеската школа Димитър Палазов направи рокада - набор 2002 бе поет от Апостол Костадинов, а набор 2004 от Георги Недевски. Така двамата размениха отборите, които ще водят до края на сезона.

Непосредствено след смяната, Георги Недевски подаде оставка на 8-ми март, заради несъгласие с новите правила в школата, дни преди подновяването на шампионата при родените през 2004-та година.

В последствие той заяви, че може и да остане на своя пост, но предяви неприемливи претенции за по-високи и префенциални условия, различни от тези, осигурени на всички негови колеги в школата.

Ръководството на Локомотив заявява, че държи еднакво на всички специалисти, които работят с децата и юношите и които полагат наравно еднакъв труд с различните гарнитури и смята, че всички треньори в школата заслужават еднакво възнаграждение.

Желаем да подчертаем, че никой в клуба по никакъв начин не е се месил в работата на Георги Недевски и никой до този момент не е искал неговата оставка.

Изказваме несъгласието си и остро осъждаме намесата на имената на трети лица, споменати като рекламодатели на школата във въпросната декларация. Недопустимо е името на наш спомоществовател да бъде накърнявано и да бъде опетнявано по какъвто и да е повод и начин. Същата тази компания, която във входираното писмо до клуба е спомената поименно, освен че стриктно е изпълнила всички задължения по договора, нееднократно е оказвала допълнителна помощ на ПФК Локомотив, като и продължава да го прави.

Ръководството на Локомотив не допуска вмешателство и кадруване от страна на когото и да е било. 

ДЮШ има своя директор и той по своя преценка и усмотрение определя правилата, назначенията и това кой треньор за кой набор е най-подходящ. Директор, който от доста години работи в Локомотив и познава отлично обстановката и работата на всеки един от специалистите в школата. Наскоро и всички родители се запознаха с новите правила, въведени от Димитър Палазов.

Декларацията бе входирана днес преди обед, а минути след това се появи в медиите, без ръководството да има време за отговор. Смятаме, че разпространяването на такава декларация в средствата за масова информация, с цел оказване на натиск и създаване на излишни конфликти, е неприемливо."
Още по темата: общо новини по темата: 272
10.06.2019
06.06.2019
04.06.2019
28.05.2019
26.05.2019
25.05.2019
предишна страница [ 1/46 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
за по смешни клоуни от руменчо , росенчо не съм си и мечтал . освен че сложиха 1 метър трева (най полезното което са направили) , всичко друго е кенеф . продължавайте некадърници в същия дух , затова вече няма и публика на ЛАУТА
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: