ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев подкрепя протеста на феновете за Колежа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:18 / 04.04.2018Коментари (23)6333
© Plovdiv24.bg
ПФК "Ботев" ще подкрепи инициираната от "жълто-черните" привърженици демонстрация, чиято цел е да провокира подновяването на реконструкцията на стадион "Христо Ботев". 

Ръководители и служители на клуба, които няма да бъдат ангажирани с организацията на двубоя срещу "Левски" същия ден, ще се присъединят към събирането на Ботевистите на "Колежа" в 10:30 ч. на разпети петък, за да покажат своята съпричастност и огромно желание "Ботев" да се завърне в своя дом.

Клубът, представителният "жълто-черен" отбор и всички ботевисти заслужават да имат нови паметни мигове в своята крепост - стадион "Христо Ботев", се казва в съобщението от Коматево.

"Ботев" като клуб извървя много дълъг административен път в последните години, за да може реконструкцията на "Колежа" да бъде подновена и доведена до успешен край. Вярваме, че скоро резултатите от този тежък труд ще бъдат видими за всички, допълва още официалният сайт на Ботев.
Още по темата: общо новини по темата: 799
16.04.2024
15.04.2024
09.04.2024
08.04.2024
04.04.2024
01.04.2024
предишна страница [ 1/134 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
В Столипиново много християни изведнъж се появиха🤔.Страх ги е че Пловдив ще протестира май.
-3
 
 
Атеистите от "Кънчева поляна" решили да правят панаири точно на разпети петък(ден свят и духовен за всички Християни по света)! Отидете на църква в петък, молете се бъдете смирени и питайте попа за каноните в петък!Тея се взеха за равни с Господ!Весели празници на всички!
-2
 
 
Този така наречен протест е една пълна глупост подплатена с наглост и безсилие! Защо трябваше да изтече концесията за да се стигне до тук? Какво направиха от Ботев през тези 4 години та чак сега се сетиха? Кой и защо искат да натиснат? Всяка концесия има срокове и неустойки по закон! Ако всеки почне по този начин редно ли ще е? Кой ще плати неустойките по изтеклата концесия? Защо 4 години се бавиха и не се плащаха концесионни такси? Или това е влизало в сценария измислен с общите усилия на кмет, областен, заместници и други институции, които са отявлени ботевисти?! Това нма ли да е лош пример за в бъдеше на всички настиящи и бъдещи концесионери? И защо за едни да може а за други не? Така ли се работи за стадиона на Соартак,Марица или Локомотив? Та Спартак ги закриха за 100 000 лева и никой не си мръдна пръста да ги спаси! Натам са тръгнали и другите два клуба...Общински съвет и градоначлниците много да внимават какво ще решат, защото всичко се наблюдава и то стриктно! Има ли за едни, точно толкова се полага и на остналите!.....Ама верно, че наближават избори....
+2
 
 
Циганчета малки, много сте жалки. Колежът ще го има! А вие, както винаги, си оставате в миманса.
+1
 
 
Само Ботев Пловдив, красота, вяра и борба
-3
 
 
Тея жълти глисти ме разсмяха.....все едно идва 9 09 1944г. и всеки момент ще слезнат от балкана.....в навечерието на най- светлия празник ВЕЛИКДЕН.
-3
 
 
Клубът, представителният "жълто-черен" отбор и всички ботевисти заслужават да имат нови паметни мигове в своята крепост - стадион "Христо Ботев", се казва в съобщението от Коматево. "Съощението от Коматево" - е какво общо имате с Пловдив, коматевци!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Оперираха успешно Георги Николов! Известен мениджър с голяма помощ за нападателя на Ботев
Строителите на стадион "Христо Ботев": Все по-близо до финала!
Попето е възстановен, повежда Ботев срещу ЦСКА-София
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Победи с 6:2 и 4:1 за Стамен Белчев в срещите с Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: