ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев победи Славия, но всичко ще се решава в реванша! Сериозно наказание грози "канарите"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:59 / 10.04.2018Коментари (27)15085
Ботев (Пд) победи Славия с 2:1 в първи полуфинал от турнира за Купата на България, който се игра на базата в Коматево, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Така всичко ще се решава в реванша, който е на 24 април от 18,30 часа в София.

Жоао Пауло (18) и Дуде Ндонгала (23) се разписаха за "канарчетата", а Иван Минчев (31) върна интригата за белите. Домакините обаче най-вероятно ще отнесат сурово наказание от БФС заради нахлуване на фен на терена. Това стана 7 минути преди края на мача, а впоследствие агитката разби част от преградата на Трибуна Юг и се наложи полицаи и футболисти на Ботев да успокояват запалянковците.

Екшънът настана, след като съдията отмени заради засада гол на резервата Стивън Петков. Тодор Неделев шутира от фаул, а вратарят на Славия не успя да улови топката и при добавката Петков я прати в мрежата. В момента на удара на Тодор Неделев обаче Стивън Петков бе в явна засада и това бе забелязано от страничния съдия.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че Ботев е с последно предупреждение за лишаване от домакинство, а буйната реакция на феновете бе отразена от делегата на мача Владимир Николчев. Следващият домакински мач на "жълто-черните" е срещу Лудогорец на 21 април и той по всяка вероятност ще се играе пред празни трибуни. Преди това възпитаниците на треньора Николай Киров гостуват на Берое и Верея.

Иначе Ботев стартира вихрено срещата и още в първата минута можеше да отбележи. Жоао Пауло получи пас от Ндонгала и стреля от въздуха почти със странична ножица, но вратарят на Славия спаси.

В 5-ата минута Ндонгала се озова сам срещу Стериакис и опита да мушне топката под него, но стражът отново парира удара.

Така се стигна до 18-ата минута, когато Ботев откри резултата след безумна грешка в защитата на гостите. Двама от бранителите комбинираха в пеналта, но Жоао Пауло открадна топката и успя да преодолее вратаря, вкарвайки за 1:0.

В 24-ата минута Тодор Неделев центрира чудесно в пеналта, където Дуде засече с глава за 2:0.

Само 7 минути след това Иван Минчев върна интригата в мача с хубав гол. Нисичкият халф овладя една топка, поведе си я и от дъгата пред наказателното поле шутира мощно с левия крак в мрежата - 2:1.

В 56-ата минута Тодор Неделев прехвърли за пореден път технично цялата защита на Славия и сложи топката на крака на Жоао Пауло, който пък прехвърли Стергиакис, но защитник в бяло изчисти топката от гол линията.

Ботев игра в състав:

Иван Чворович, Филип Филипов, Радослав Терзиев, Пламен Димов, Йордан Минев, Серкан Юсеин, Лъчезар Балтанов, Тодор Неделев, Жоао Пауло, Густаво Афонсо (60- Диого Кампос), Дуде Ндонгала (72- Стивън Петков).

Още по темата: общо новини по темата: 76
23.05.2018
12.05.2018
10.05.2018
09.05.2018
03.05.2018
01.05.2018
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Единствената реакция на безумното БФС е невероятна подкрепа на отбора в София, възможно най- голяма подкрепа, нека всички, които милеят за отбора да го подкрепят на националния стадион на реванша и дано там да няма престъпно съдийство, а ако има да се намесим подобаващо!
+2
 
 
Още като разбрах съдийските назначения за полуфиналите, знаех много добре какво ни очаква.Разбира се Железов надмина себе си, за да угоди на господарите си! Напълно съм съгласен с Васил Пенев, че това назначение е подигравка с футбола! Първо има само два мача- избор на добри съдии бол, но съдийската комисия с незабравимия Данчо, който случайно ще става сателит на Славия със Сокол Марково, незнайно защо решават да размразят от фризера Железов, който познаваме много добре от есента, след това същият изпратен на заточение в Б група след скандален мач на Славия с Етър в Тъново! И този доказан мафиот е избран да свири полуфинал при наличие на десетина елитни съдии свободни днес! Това наистина е подигравка с футбола и единственото нормално противодействие днес бе нахлуване на терена и прекратяване на този абсурд, разбира се включващо малтретиране на съдията с такава последователност, както той го правеше невъзмутимо на терена!
+9
 
 
ДО БФС и Съдийската комисия: СПРЕТЕ подигрвката с родните отбори, и всички онези които правят възможно да го има Българския футбол. Спрете подигрвката със треньорските екипи и работата която вършат за да се вдигне нивото на нашите отбори. Спрете подигрвката с българските фенове, и най-вече тези на Ботев Пловдив, защото може да стане верно много страшно, не предизвиквайте гнева на онези които живеят с жълто-черната идея и отбор. Искаме незабавно спиране на правата, и въобще да бъде съдия завинаги в България и Българското първенство на лицето Железнов. Стига с тези некадърници във българския футбол. Това са паразити които пречат на българския футбол. Това лице вече е било разследвано за други подобни случаи и мачове в които е свирил безобразно, както днес направи срещу Ботев Пловдив. Ако сте ЗА Български и жълто-черно фенове Споделете и Подкрепете, да спрем подигравката зедно с Българския футбол футболисти и фенове.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 10.04.2018 г.
0
 
 
Ботив ше играят финал , ама и ний ше играем финал -с тигърите от Бистрица .саде локо ,саде коко
+6
 
 
Завистта е голямо нещо.... Събирате се по 500 мангала и сега искате Ботев без публика!Не стига, че сте цигани (Бонев го казва не аз), а и гейове (Хъмпи го каза)!
с .. . с. с.с .с с. с.с
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+2
 
 
Вярно е, че съдията изнерви мача. Но каквото и да коментираме, имаме победа. Нека да не се оглеждаме колко е коварен този резултат. Навън нашият отбор играе много добре и с добра мобилизация можем да стигнем до финала. Важното е да си играем нашата си игра, да не се поддаваме на емоции и провокации.
+1
 
 
Ако ръководството ни не пусне официално оплакване срещу боклука Железов ще означава, че начело на Ботев има п****вци.И защо Стивън не играе поне по едно полувреме??? Афонсо и Кампос не стават за нищо барабар с Бризола.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 10.04.2018 г.
+1
 
 
Вместо да ги умъртвим още първото полувреме..бяха готови. Нищо, в Сф ще ги разцепим на контри.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: