ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Акрапович обясни защо е не е разчитал на Везалов срещу Дунав
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:08 / 20.04.2018Коментари (6)7465
© Plovdiv24.bg
Треньорът на Локомотив Бруно Акрапович направи интересен коментар относно загубата на неговия тим срещу Дунав в Русе. Босненският специалист обясни и защо не е включил в групата за мача защитника Димитър Везалов.

"През първото полувреме бяхме по-добри. Имахме доста положения. Допуснахме евтин гол. Няма да коментирам второто полувреме. Не ми хареса играта на отбора. Динамиката се уби. Дадох шанс на всички и имам желанието да давам шансове на всички да се докажат", каза Акрапович.

"Направихме доста промени в състава и това повлия на представянето на отбора. Отборите, които играят бараж, имат равни шансове. Димитър Везалов имаше проблеми. Детето му беше болно. Семейството е най-важно и затова му дадох почивка. Ще дадем всичко от себе си да победим Септември", завърши наставникът на черно-белите.
Още по темата: общо новини по темата: 31
20.04.2018
19.04.2018
18.04.2018
16.04.2018
12.04.2018
03.04.2018
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
С тоя треньор и играчи и това е много, но те не се назначават "сами" в клуба. Едно време скачахме да се маха Коко, заради наредени мачове, сега е същото, но вече не ревем, гледаме си наредбите и дори някой от нас са силно убедени, че гледат истински футбол. ОТКРАДНАХА НИ ФУТБОЛА дори (ВАЖИ ЗА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ В БЪЛГАРИЯ) и го превърнаха в уговорки от които печели една ПЕРУКА и другите подлоги около него и се отчитат редовна на футболната мафия. Клуб без цели за постигане, без дългосрочна стратегия за развитие е нищо, просто пералня за парички. Последно се радвах на мачовете истински по времето на Тасев, имахме супер отбор тогава, които изораваше терена.....АКО ИМА нещо смислено в цялата работа, което може да направим за да не гледаме повече СОФТ ПОРНО вместо футбол е да натиснем държавата да се намеси, да има стадиони, школи, да гледаме наши деца от школата как играят и всеки шибан футболен президент в България да е заставен със закон да инвестира първо в тези неща, после да развива мъжкия отбор..... КЛУБ БЕЗ ШКОЛА И СТАДИОН е мъртъв!!! Боли много от тея срамни загуби, но поне утехата ми е, че всички в България играят не колкото и както могат, а както им кажат.....истински футбол в България все още има само при най - малките, децата, нареждат се мачове от години дори на юнуши!!! Перуката и кликата около него съсипаха футбола в България, а най- голямата ирония са всички фенове, които все още вярват, че гледат футбол.....КУ* даже ДВА за БФС!!!
+1
 
 
Бруно, през последните а може и повече години по слаб треньор от теб Локомотив не е имал. Събирай си играчите които доведе хващай си дъното на гащите и да те няма.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: