ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо падна от Септември пред погледа на Крушарски, Марчев изпусна дузпа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:52 / 23.04.2018Коментари (33)12334
Локомотив Пловдив загуби от Септември с 0:2 в мач от 31-ия кръг на Първа лига, който се игра на Лаута, предаде репортер на Plovdiv24.bg. От официалната ложа двубоя изгледа и собственикът на черно-белите Христо Крушарски. Байду в 23-ата минута и Димитър Костадинов (90+3) вкараха за гостите.

Поражението на "смърфовете" означава, че те ще приключат на второ място в Група Б и ще играят полуфинален плейоф с победителя от другата Група А.

Септември имаше късмета да открие резултата при първото си положение в мача. В 23-ата минута Ишмаел Байду направи двойно подаване с Иван Тилев и от 10-ина метра разстреля Илко Пиргов за 0:1.

Малко след това Локо пропусна идеална възможност за изравняване. Абделхаким Буна бе изведен на идеална позиция, фронтално срещу вратата на Септември, но шутира в аут.

В края на първото полувреме Илко Пиргов фаулира до аутлинията голмайстора Ишмаел Байду, за което получи жълт картон, но пък получи контузия и бе заменен принудително от Антони Милина.

В 61-ата минута Локо сътвори грандиозен пропуск. Димо Бакалов напредна по левия фланг и подаде към Веселин Марчев. Той шутира покрай излезлия вратар Янко Георгиев, но Елтон изби топката пред голлинията.

В 72-ата минута "смърфовете" получиха право да бият дузпа. Тя бе доста дискусионна и бе отсъдена за падане на Димо Бакалов при опита му да преодолее Тилев. Ударът на Веселин Марчев от бялата точка обаче бе спасен от вратаря на Септември.

В добавеното време вратарят на Локо Антони Милина отиде да скача в наказателното поле на гостите при изпълнение на корнер. Борис Галчев обаче овладя топката и хвърли 50-метров пас напред, а Костадинов догони топката и я прати в опразнената мрежа за 0:2.

Локо игра в състав:

Илко Пиргов (42- Антони Милина), Димитър Везалов, Стивън Езе (46- Веселин Марчев), Юрица Булят, Игор Банович, Елитон Жуниор, Димо Бакалов, Димитър Велковски, Абделхаким Буна, Архан Исуф (46- Парвиз Умарбаев), Анте Аралица.

Още по темата: общо новини по темата: 29
23.04.2018
23.04.2018
23.04.2018
22.04.2018
09.04.2018
09.04.2018
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
"Септември имаше късмета", де да беше така! Късметът е на страната на този, който го гони, и Септември направи точно това с дръзновение и вяра в собствените си възможности и сили, докато Локомотив си беше въобразил, че е машина за мачкане.
0
 
 
новата боксова круша пред следващия сезон ще се казва вагон кюмюрджи
+3
 
 
СРААААММММ !!! Титанът Октомври се гаври със селското ВСИ ! Приходите от билети не стигат дори за заплата на чистачката то затова лятото мистър Крушев си обира Крушите ! МУХАХАХАХАХХ
-4
 
 
Ах колко йалко е да си йалт делиоррманец..то освен да си разменйате футболисти с лаиногорец и от време на време да ви пласхтат с нйакойа подарена купа...какво става с стадиона???? изберете си пак нйакойа дата цхе то календара идва време да го сменйаме с друг
+3
 
 
Не е интерес, просто искаме да видим докъде ще стигне шизофренията ти :)))
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-4
 
 
Жълтите траверси, дето се бяха изпокрили след лягането на Лудогорец, налазиха смело.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+6
 
 
Какво стана бе приятелки? Къде са Стиксчо, Бионзи и другите от гей дружинката? Вече трябва да сте се прибрали в махалата, интернета ли ви спряха, че се изпокрихте?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: