ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Венци Стефанов: На това ГМО Коматево не може да се играе футбол, висят не особено адекватни фенове
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:33 / 24.04.2018Коментари (17)19713
© Plovdiv24.bg
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира няколкото поред декларации на феновете на Ботев (Пд) преди днешния полуфинален реванш за Купата на България. Клубният бос не остана длъжен на бултрасите и им отговори подобаващо.

"Познавам г-н Ставров от няколкото срещи, които е свирил на Славия и нямам претенции към този съдия. Мисля, че е един от доблестните хора в българския футбол. Ескалацията на футболно хулиганство не намалява и е крайно време органите да вземат мерки. На това ГМО в Коматево не може да се играе футбол, защото отгоре висят дузина екзалтирани и в неособено адекватно състояние фенове", заяви Венци Стефанов пред Канал 3.

"Готов съм и Асен Караславов да бъде съдия на този мач, ако те искат. Убеден съм, че Ставров ще свири обективно. Дано тези хора имат чест и достойнство да се извинят след мача. Страхотно много уважавам ръководството на Ботев. Ако един футболист на Ботев излезе с името си и каже, че Венцеслав Стефанов или някой друг от Славия го е заплашил, аз съм готов да застана пред всички и да си понеса отговорността. Това не е подход на Славия, никога не е било и няма да бъде", добави ексцентричният бос.

"Явно тези фенове на Ботев никога не са дали и 1 лев за спорт, не са отделили от собствените си пари за издръжката на един клуб и затова сега разпространяват такива небивалици", завърши президентът на Славия..
Още по темата: общо новини по темата: 76
23.05.2018
12.05.2018
10.05.2018
09.05.2018
03.05.2018
01.05.2018
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
А неговата пасмина има ли въобще фенове? През 70-те "Славия" имаше много привърженици в малките градове, не те измряха, отидоха си с годините. Сега едва ли са останали много и в Шести столичен "Кирковски" район. Впрочем, вече няма Строителни войски, време е вече да няма и "Славия"
0
 
 
Стискайте зъби ,борба и ако биете..... тази свиня в Пловдив да не стъпва. Един плакат на мача- чичо Венци,къде ти е синчето мафиотска СВИНьо ,ще е добър отговор на наглото му поведение!
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 24.04.2018 г.
+2
 
 
венци мафийката назначи гаджето си ставрев ма и това няма да свърши работа . тия жалтури бият нарет
+2
 
 
Естествено, че си доволен, мазен мафиот, унищожител на най- стария столичен клуб. Естествено, че си доволен от мазни слагачи като теб, все едно си извадил някой лев от джоба си, перач долен, изгони собствените си фенове с долните се тотаджийски игри и продажби, унищожи добрата стара Славия!
на 24.04.2018 г.
-5
 
 
Саде Ботевъ. И тоя ни разкри, че сме ГМО. Саде Ботевъ. Саде Ачо.
+8
 
 
Гнусна дебела свиньо,за мача "Верея"-"Славия" да кажеш нещо?Ставров не призна два 100% гола на домакините и не отсъди явна дузпа за тях!Тогава се скри като мишка ,нали тлъст плужек?
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+7
 
 
ВСИЧКИ МОЩНО ДНЕС В СОФИЯ !!! ДА ИЗРИНЕМ СВИНЯТА МАЙКА !!! АЙ КАНАРИИИИИ !!!!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 24.04.2018 г.
+5
 
 
Лайновоз, днес ще ви скъсаме трътките, лебеди белички, хахахахах!
+3
 
 
стадион Славия е стадион за приказ. Там в последните 10 години са се събрали хора колкото на Коматево за 1 година. Терена на Коматево е на светлини години по добър. Осветлението на Коматево е .... Не е да имаш стадион, но и да го пълнеш със зрители и да изкарваш пари. Да го подържаш и да не те е срам от неговото състояние.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: