ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Вижте как адвокат защитава човек, пронизал жестоко със стрела улично куче
Автор: Васил Динев 09:12 / 27.04.2018Коментари (8)7562
© Plovdiv24.bg
Адвокат Игнатов
Помните ли пловдивчанина Христо Петков, който прониза със стрела улично куче? В Районния съд на Пловдив вчера започна ново дело, след като предишната условна присъда бе отменена, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Нека дадем думата на адвоката му: "Това е второ връщане на делото, като започва ново разглеждане от друг съдебен състав. Вярваме, че ще имаме оправдателна присъда. След като кучето е ранено, след час-час и половина медик му поставя инжекция и то умира именно от нея.

Подобен случай имаше с човек в Бразилия, при който прът от един метър и половина арматурно желязо и е жив и здрав след правилно оказана му помощ. Няма връзка между изстрела и настъпилия резултат, тоест смъртта. Животното е умряло заради ксилазин - препарат за умъртвяване. Стрелата е за била за сплашване".

Ето как е станало всичко според прокуратурата:

На 21 юни 2015 г. обвиняемият отишъл до бензиностанция в Пловдив, за да зареди автомобила си. През това време наблизо преминало куче, което често обикаляло из района и служителите го наричали Гергана. То било маркирано. Обвиняемият забелязал кучето и ядосан от факта, че същото лаело, извадил от багажника на колата си спортен лък, поставил стрела и го насочил към животното. 

Прицелил се и стрелял, като стрелата уцелила кучето в главата, влязла през носната кухина, пробила черепната основа и засегнала централния мозък на кучето. Двама свидетели забелязали раненото животно и се обадили на ветеринарен лекар, както и бил подаден сигнал на тел. 112.
По време на разследването е била назначена съдебно-ветеринарна експертиза, според заключението, на която смъртта на кучето е настъпила в резултат на смъртоносната рана, предизвикана от стрелата.



Още по темата: общо новини по темата: 6
22.01.2021 »
16.01.2020 »
07.11.2017 »
23.03.2017 »
19.12.2016 »
16.11.2016 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Човек, четейки за адвокатските вербални диарии напоследък, почва да си мисли колко е хубаво, че не ни осведомяват по същия начин и за трудовия ден на техните колежки на Пазарджишко шосе. За храстите, купищата боклуци наоколо, действията на клиента, духовната и телесната му хигиена, вижданията за живота в Бразилия и у нас на колежките и прочие.
0
 
 
Това за Бразилия, ако е казано сериозно, а не след трета ракия, какво общо има с казуса? Българското правораздаване не се основава на прецеденти, а и дори да беше така, някаква случка в Бразилия не би имала нищо общо с българския съд. Ако все пак т. нар. адвокат и кандидат-комик иска да демонстрира тезата си, може да устрои демонстрация и да бъде промушен от прът арматурно желязо. Даже ще му услужа с няколко ръждиви парчета, ако не му се намират.
+4
 
 
Как спя тия хора, не знам. Да казваш на черното - бяло... Ами ако този беше решил да "сплаши" някое дете, защото вика много силно около него? Не всичко е пари господа адвокати...
-1
 
 
Е този вече си е за дългосрочен пандиз, за разлика от онова нещастно 20-годишно момиче! Тука има умисъл за убийство, извършено по брутален и изключително мъчителен за жертвата начин!
0
 
 
Де го тоя да ми падне да го сплаша малко с 9мм. Да си знае да не говори глупости другия път.
+4
 
 
ПРедлагам тогава да се проведе следният следствен експеримент, който да потвърди вашата теза, г-н адвокат. На вашият подзащитен да му изстреляме една стрела през носа, която да прониже централния мозък, след което лекарите да го лекуват и да се произнесат, дали той се е мъчил през това време. Така ще е справедливо!
+1
 
 
За какви глупости се харчат народни пари!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Изграждат кръгово кръстовище на Кукленско шосе
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: