ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Почивка за много от титулярите на Локо, петима юноши в групата за Етър
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:29 / 29.04.2018Коментари (15)4713
© Plovdiv24.bg
Доста от титулярите на Локомотив Пловдив ще пропуснат гостуването на Етър в понеделник (30 април). Срещата е без никакво значение за класирането в група "Б" на втората осмица и ще започне от 20:00 на стадион "Ивайло" във Велико Търново.

Димо Бакалов, Анте Аралица, Абделхаким Буна и Мохамед Муса няма да вземат участие заради натрупани жълти картони. Вратарят Илко Пиргов е контузен, а Стивън Езе все още не се е възстановил напълно от травмата в рамото си.

В групата на Локомотив попаднаха общо петима юноши.

Ето на кои футболисти ще разчитат черно-белите:

Антони Милина, Росен Андонов, Мустафа Абдулахи, Димитър Везалов, Васил Иванов, Архан Исуф, Юрица Булят, Димитър Велковски, Ванчо Траянов, Янко Ангелов, Димитър Законов, Парвизджон Умарбаев, Петър Главчев, Игор Банович, Симеон Райков, Елитон Жуниор, Филип Колев, Филип Михалевич






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 30.04.2018 г.
0
 
 
пак ли ше ни ш**ат по чорапи ? вай вай. то само етър не са ни били досега Анааа. видяхти ли ги снощи жалтурити а ? така да можем да играйм , ама нанъц -не можим . ниможим и да бийм . саде Локо и сръбска музика от чинията .
0
 
 
Пускайте юношите в този мач без значение!!Името на Марчев не виждам никъде?
+2
 
 
Бездомници, днес имате "дерби" с цска-софия, какво сте се разлаяли в темата за ЛОКОМОТИВ? Нека да прогнозирам какво ще се случи в Коматево... празни трибуни, никаква агитка в жълто, надпяти тотално от феновете на цска-софия, бити и на терена и накрая- излагацията с карамфилите, а защо карамфили? Просто някой от БЕЗДОМНИЦИТЕ ще вземе комисионна за всяко закупено цвете! Селяни мятат цветя по терена? Това се прави по сватби, на царско посрещане, и за първи път в историята дебилите в жълто ще бъдат наказани С ГЛОБА за мятане на ... ЦВЕТЯ! Е, БАСИ И ТЪПИТЕ БЕЗДОМНИ СЕЛЯЦИ...
+2
 
 
С Етър е последната контрола преди европохода на ЛОКОМОТИВ!!! Бургас ни чака, мачкаме Славия , Морето и Бероето и сме там където ни е мястото...
0
 
 
"Срещата е без никакво значение за класирането в група "Б" на втората осмица". Чунким срещите в другите подгрупи имат някакво значение!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Дубълът на Локо прекъсна негативна серия с класика срещу Карнобат
Финалът за Купата ще е на стадион "Христо Ботев", но от следващия сезон
Събраха се! Бивши играчи на Локо взеха властта в традиционен български отбор
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: