ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спорна дузпа лиши Локо от победа, Михалевич с първи гол
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:51 / 30.04.2018Коментари (26)8271
© Plovdiv24.bg
Филип Михалевич вкара първия си гол в официален мач за Локо
Локомотив завърши 1:1 срещу Етър в последния си мач от Група Б на втората осмица, който се игра на стадион "Ивайло" във Велико Търново. Филип Михалевич (33) вкара първия си гол в официален мач за черно-белите. Велко Батрович (86) изравни за "болярите" след доста дискусионна дузпа.

Наставникът Бруно Акрапович заложи на твърде експериментален състав заради многото контузени и наказани футболисти. За първи път като титуляр се появи 18-годишният Васил Иванов, който до този момент имаше едва 10-ина минути за представителния отбор.

Първата чиста ситуация за гол в мача дойде в 21-ата минута и бе създадена от домакините. Иван Петков се озова на стрелкова позиция и отправи силен удар с глава, но вратарят на Локо Антони Милина спаси акробатично, избивайки топката в корнер.

В 32-ата минута футболистите на Етър имаха претенции за дузпа, които не бяха уважени от съдията Николай Йорданов. Даниел Младенов игра за топката, след което падна в наказателното поле след контакт с Мустафа Абделахи, но реферът даде знак играта да продължи.

Точно при ответната атака Локо откри резултата. Защитник на Етър не успя да овладее една топка в центъра на терена и тя достигна до Симеон Райков. Нападателят напредна и пусна извеждащ пас към Филип Михалевич, който технично би покрай вратаря за 0:1.

През второто полувреме "смърфовете" приеха играта в собствената си половина и се стараеха да задържат по-често топката. На два-три пъти се създаваше суматоха в наказателното поле на Локо, но нямаше ситуации, които да застрашат вратаря Милина.

Така се стигна до 86-ата минута, когато съдията Николай Йорданов реши да помогне на домакините, отсъждайки доста спорна дузпа. Велко Батрович опита изстрел от фаул, при който топката се удари в стената от четирима футболисти на Локо. Йорданов прецени, че Димитър Велковски е играл с ръка, като освен това вдигна жълт картон на Игор Банович за оспорване на решението му. Батрович пък беше точен от бялата точка за 1:1.

Локо игра в състав:

Антони Милина, Васил Иванов (60- Елитон Жуниор), Димитър Везалов, Юрица Булят, Мустафа Абдулахи, Димитър Велковски, Янко Ангелов, Архан Исуф (46- Игор Банович), Симеон Райков, Парвиз Умарбаев (90- Петър Главчев), Филип Михалевич. 

Още по темата: общо новини по темата: 46
30.04.2018
27.04.2018
26.04.2018
25.04.2018
18.04.2018
17.04.2018
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 01.05.2018 г.
0
 
 
Според кретена Стикс и малоумния Инфо катуна се готвил за ЛЕ.ЕЙ може и за луната да идете. Инфо питаш къде е купата аз питам къде е вашата.Ни купи имаме ама идиот като теб е много много трудно да го разбере.
+3
 
 
Този отбор с каква функция съществува? Мачове пред 100 души, някакви словенци,хървати и т.н. ментета дошли тук по програмата на заетостта на безработните футболисти.Отбор без никакво бъдеще и цели. Крушарски поради каква причина се бъркаш по 100-200 000 на месец за заплати?? Закривай!
0
 
 
ВСИ 1936 пак се прибира с болки и разтежение отзад :) Надуваемите кукли на ФК Септември се размечтали за Европа ... моля селскат лудница да си прибере пациентите ! ... МУХАХАХАХХАХ
-3
 
 
ЛОКОМОТИВ Пловдив ще отстрани Славия. Редно е ръководството ни да запита на каква цена ще влизаме на гостуването в софия!!! Ако ще е 20 лева нека и белите плащат по толкова! Все пак не сме дебилните БЕЗДОМНИЦИ от кОМАТЕВО...
на 30.04.2018 г.
-1
 
 
Саде Ботев. Га ша прииграваме със Слабия, канари.Миналата година ни подариа купа, ама тая май ша духаме супата. Буфирите поне имат шанс за Европа, а Ачо няма финанс и не е плащал 2 месеца на нащи канари.аййй канарииеее
+6
 
 
Същата ръка и посрещна вчера на Минев дето 100% нямаше дузпа.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 30.04.2018 г.
0
 
 
Малцинството, къде сте? Нали бяхте много активни снощи в темите за Гранда на Пловдив!
на 30.04.2018 г.
+4
 
 
Как върви походът към Европа? За един приятел питам...
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 30.04.2018 г.
0
 
 
за малко да бийм . казах ли ви чи ше бийм? браво бай Арапович ,браво бай Хъмпи -завинаги сти едни от нас на Бейсика .саде локо . догодина сми в тройката
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: