ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Започва строителството на новия мол на Сточна гара! Вижте как ще изглежда!
Автор: Васил Динев 15:59 / 09.05.2018Коментари (85)95579
©
NEPI Rockcastle- водещ инвеститор, специализиран в изграждането и управлението на имоти в Централна и Източна Европа, засилва присъствието си в България, като започва изграждане на най- новия и модерен търговски център в Пловдив, научи Plovdiv24.bg. След придобиването на Paradise Center и Serdika Center&Offices в София през 2017 NEPI Rockcastle започва изграждане на търговски център и във втория по големина град в България. Очаква се молът да отвори врати до края на 2020 година.

Новият търговски център в Пловдив ще бъде с уникална архитектура и ще предлага на своите посетители голямо разнообразие от магазини, зони за развлечения, хранене и отдих. С обща разгърната площ от над 150 000 кв. м. и приблизително 60 000 кв.м отдаваема площ, разположена на четири нива, обектът ще се превърне в предпочитана търговска и развлекателна дестинация за местните жители и гостите на града.

Търговският център в Пловдив ще се основава и на концепцията  "Promenada" която е с фокус върху модата, в комбинация с развлечения и разнообразна кухня. По проект второто ниво на сградата ще бъде открита тераса, където посетителите ще имат възможност да се насладят на възхитителна гледка към града, докато пият кафето си или опитват предложенията от менютата на кафетата и ресторантите.

В допълнение към уникалната комбинация от наематели, включваща 200 регионални и международни марки, търговският център ще предоставя и много възможности за отдих и развлечения. NEPI Rockcastle  следва  доказаната си стратегия да инвестира в търговски центрове , които предлагат не само  най-добрите възможности за пазаруване, но и отговарят на нарастващия интерес на клиентите към нови   и различни начини за забавление.

Най-актуалните и дългоочаквани филми също ще имат специално място в модерен мултиплекс. Съвременни технологии за прожектиране ще предлагат на гостите пълноценно филмово изживяване.

Хипермаркет и разнообразни услуги ще улесняват посетителите при изпълнението на ежедневните им задачи.

Изграждането на мола ще даде значителен тласък на местната икономика чрез създаването на повече от 1500 нови работни места.

Търговският център ще бъдe забележителна сграда, лесно достъпна за посетителите от всяка част на града както с лични автомобили, така и с градски транспорт. Паркингът ще разполага с над 1500 места, разпределени на седем нива.


Още по темата: общо новини по темата: 33
06.03.2023 »
23.02.2023 »
01.02.2023 »
17.06.2022 »
23.09.2021 »
16.05.2021 »
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Какво сте се загрижили дали ще стоят празни или не, след като пералнята... Ааа инвестицията не е ваша? След като някой си е продал земята и на собственика е разрешен строеж с одобрен проект, в случая за мол, значи че ще има мол. Какви стадиони? .. какви паркове? ..района е зле и каквото и да се застрои ще бъде по добре от сега. Вярно е, че ще има нужда от надлез с повече платна, но това го решават избраните от нас хора... И не, чалготеките няма да изчезнат,а най вероятно само ще се преместят на някое друго място, ако собственика има желание... На мен не ми пречат, може би защото не ходя на чалга :)))
0
 
 
Поредното недалновидно градоустройствено решение за Пловдив! Мола ще граничи с тротоара на бул. Хр. Ботев и Найчо Цанов, без да се предвиди място за бъдещо кръстовище на две нива, което още сега е с крещяща необходимост...
+1
 
 
Живущите в района ще се включим безплатно в строежа, ако се премахнат шумните и грозни чалготеки. За роднини и приятели на кмета жалби не важат рџ? .
+4
 
 
Аз съм ЗА! Ще ся облагороди района, ще има избор най - важното! Ще има различни магазини и ресторанти... ще е оживено. По - добре от колкото да е буренясало.
0
 
 
То вече и въздух не остана дишаме отрови за много голямо съжаление
+2
 
 
Ама разбира се. Щом няма да има стадиони, нека това място стои там буренясало. Логиката е желязна...
+6
 
 
Абе калитковци такива това е частен имот и собственика може да си прави каквото си иска на него, незнам какви стадиони какви паркове ви гонят! :D Радвайте се поне че чалготеките ще останат в историята! :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Изграждат екозавод в Шишманци
България в еврозоната
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: