ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Докъде се докарахме! Вижте най-новите моди сред абитуриенти 2018!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:39 / 16.05.2018Коментари (5)44870
Разголени танцьорки и огромни количества алкохол посрещат абитуриенти в парти бус. В навечерието на баловете зрелостници търсят все по-нестандартни начини, за да прекарат незабравимо звездната си нощ. След като отпразнуват завършването с класния си ръководител, младежите в София могат да наемат празничен рейс за 1, 2 или 3 часа. Цената варира от 200 до 480 лв. за цялата компания. В нея са включени шофьор, гориво и диджей. Голямата изненада на вечерта са две еротични танцьорки, които ще танцуват пред зажаднелите погледи на зрелостниците. По-загорелите ще могат да си поръчат и индивидуален танц от пищните мадами, които да им се отъркат в скутовете.

Пирати грабват вниманието на морските зрелостници тази година. Автентични кораби със съкровища ги очакват на пристанищата в Бургас и Варна. Билетите са между 20 и 40 лева на човек в зависимост от програмата, която младите си изберат. През цялото време корабът е в открито море, а на борда има истински пирати, които се грижат настроението да е на ниво с много музика и закачливи игри.

Тазгодишните дванадесетокласници решават да се впуснат смело в живота и с казино забава. Зрелостниците влизат в тъмна стая с подходящ декор и могат да пият и залагат цяла вечер на едни от най-известните игри като покер и рулетка. На партито присъстват и професионални крупиета, които ще следят играта и ще раздават чиповете на хазартаджиите.

Арабската нощ също е сред предпочитаните партита от абитуриентите. Те ще се потопят в атмосферата на близкия Ориент, за което ще спомогнат две кючекини. В програмата за 400 лв. са включени наргилета и гадателки, които ще предсказват бъдещето на карти и на ръка. На входа пък ще ги чака художник, който ще изрисува ръцете на гостите с къна.

Други класове са избрали да слеят креативността с алкохола и да забъркват коктейли под ръководството на истински барман в звездната си нощ. Цената за тези партита е 300 лв., а саморъчно направените аперитиви са без ограничение.

За двойно по-малко пари се организират и хавайски партита. Те не са сред най-предпочитаните от абитуриентите, но има достатъчно заявки и за тях. В цената са включени типичните гердани с хавайски цветчета и коктейли, поднесени в кокосови орехи.

По-нестандартно мислещите класове ще отидат на пижама парти. За 370 лв. агенциите организират невероятни купони с бой с възглавници. Не е нужно абитуриентите да си носят пижами, защото още с влизането им се подаряват дрехи за сън, пише "България днес". Лъскавите тоалети и високите обувки се оставят настрана и младежите могат да купонясват на воля. След партито ще са готови директно за леглото и няма да се терзаят как да съблекат официалните дрехи, без да ги повредят.

Нестандартните идеи на тазгодишните абитуриенти не са само в купоните за края на вечерта. Такива не липсват и за външния вид. Тази година тенденциите сочат, че зъбите върху ноктите ще "избият рибата". Девойки масово си запазват часове в разкрасителните салони, където професионалисти да им наредят ченета по пръстите.

Обувките на висок ток с пера или клони на дървета също са в модните каталози на завършващите. Тези с конски копита обаче се нареждат на челно място в класациите. Големите возила като трактори и камиони вече са в миналото. Този месец по улиците ще дефилират абитуриенти с ретро коли. Повечето от тях са спортни и тунинговани допълнително, което още повече блазни завършващите, които искат да блеснат на бала си.


Още по темата: общо новини по темата: 317
27.03.2024 »
23.03.2024 »
22.03.2024 »
21.03.2024 »
21.03.2024 »
20.03.2024 »
предишна страница [ 1/53 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
101 начина да се регистрираме в Бюрото по труда!
+3
 
 
Няма лошо, та нали Златките /бели, черни, златни и т.н.м/ са ни образец, нали медиите ги лансират, нали им се кефим..... Това за жалост е положението брато
-1
 
 
Хора,то на моя бал 2014-та имаше чалга и бях принуден да я танцувам,нямах друг избор,това беше.Пък сега на баловете ще има и Шушана,сто процента !
+5
 
 
Няма да се учудим и ако по един чеп си вържат на врата , та да им е под ръчичка !!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Български национален отбор по футбол
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: