ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (11) | Вчера (18)
Локомотив (Пловдив) е много повече от временно пребиваващо там ръководство! Цензурирането на Plovdiv24.bg е невъзможно!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:35 / 19.05.2018Коментари (4)10086
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Локомотив Пловдив направи плах опит да цензурира Plovdiv24.bg. Някой от ръководните фактори на Лаута реши да дава съвети на най-четената медия в Пловдив как да отразява "правилно“ процесите в клуба.

От управата на Локо си позволиха твърде необмисления ход да отнемат акредитацията на нашата медия за последния домакински мач от настоящия сезон, като освен това си послужиха с откровени лъжи в стремежа да се оклевети Plovdiv24.bg.

На Лаута се обидиха от материала ни "Чак след реакцията на феновете: Локо поиска наказание за Николай Йорданов“.

Официалният сайт на Локо написа: "Днешните информации, че клубът не е "реагирал" след червения картон на Анте Аралица не отговарят на истината“. Това всъщност е първата нагла лъжа. Както всеки редови читател може да види - никой никъде не е споменал, че клубът не е реагирал. Plovdiv24.bg написа, че реакцията на клуба идва чак 24 часа след позицията на Фенклуба, което е неоспорим факт.

"Още в сряда вечерта клубът е изразил своето несъгласие с решението на Николай Йорданов", се казва също така в съобщението от Лаута. Ето тук е проблемът – че никой не разбра за това, защото официалният сайт на Локомотив НЕ ПУБЛИКУВА И ДУМИЧКА по темата. Направи го в петък следобед, два дни след въпросния мач срещу Черно море и ден след реакцията на феновете.

А във въпросната реакция на фенклуба се казва: "След като от клуба ни не намериха за необходимо да зададат тези въпроси към БФС, ние – феновете на Локомотив Пловдив ще го направим“.

Е, господа ръководители на Локовотив, фенклубът също ли манипулира футболната общественост? Защо не отнехте и "акредитациите“ на феновете? Всъщност тяхното отношение към вас се вижда и от посещаемостта на мачовете на Лаута.

Всичко това обаче е суха фактология, която предоставяме, за да покажем за пореден, може би вече стотен път, колко нелепо и изпразнено от към мисловна дейност е поведението на временно пребиваващото на "Лаута" ръководство.

Господа ръководители на Локомотив (Пловдив), явно не сте осъзнали, че сте попаднали в отбор много по-голям от вас, от нас или от който и да било. Това разбира се се отнася за ръководствата на всеки един от 4-те пловдивски отбора. Отбори, които са карали поколения пловдивчани да се гордеят с клубната си принадлежност и да заобичат футбола. 

Господа ръководители на Локомотив (Пловдив), не сте вие хората които ще поставяте оценки и ще давате наклон на работата на една независима медия. Главният редактор на отдел "Спорт" в Plovdiv24.bg е класи над всеки от вас, когато говорим за пловдивски футбол или в частност за Локомотив. Той е бил до Спартак и Марица, когато некадърни ръководства съсипаха тези отбори, пишеше и коментираше случващото се, казвайки истината, без да му пука чия шапка ще накриви. Той беше близо до Ботев, когато Христолов съсипваше отбора и го критикуваше за това ежедневно. Сега той е тук, за да пише истината за случващото се на "Лаута" и вашият нелеп опит да го спрете буди само смях.

Господа ръководители на Локомотив (Пловдив), статията на която сте се обидили като ощипани госпожици е прочетена до момента от 22 905 човека, вие ще съберете ли някога толкова публика на стадион "Локомотив", докато управлявате този славен отбор?

Господа ръководители на Локомотив (Пловдив), изправили сте се пред нещо много по-голямо от вас и от капацитета ви. Локомотив го е имало, ще го има и след вас. Plovdiv24.bg го е имало и ще го има и след вас.

Ръководството на Plovdiv24.bg най-отговорно заявява, че застава изцяло зад главния редактор на отдел "Спорт" г-н Стойчо Генов, защото този опит за цензура е поредното доказателство, че той ръководи отдела си по прекрасен начин. Другото доказателство са стотиците хиляди читатели на спортните ни новини.

Ръководството Plovdiv24.bg най-отговорно заявява, че няма да позволи НИКАКВИ опити за цензура от страна на ръководството на Локомотив Пловдив към нас. Plovdiv24.bg няма да остави локомотивската общественост без информация за случващото се на Лаута!

Не на последно място искаме да благодарим на колегите от другите медии, с които не веднъж сме имали професионални дразги, но възроптаха срещу този комичен опит за цензуриране и застанаха зад колегата си!

Източник: Кирил Налджиев
Още по темата: общо новини по темата: 46
23.05.2018
22.05.2018
20.05.2018
19.05.2018
19.05.2018
18.05.2018
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Нищо общо с истински отбор и клуб.....превърнахте за 2 години един легендарен клуб и N1 агитка .........в цирк от Крушовци, Боневци и филмирани меки глави като GottMittShitt....на Лаута не било по жалко да бъдеш... никога. 99% Олигофрени и 1% вечни мечтатели. Самоубихме се с дебилски президенти като Топалова, Тото Динев и сега този виц Крушарски! Изгонихте най-успелите ни тренери Едо и лека му пръст Аян с дюдюкания и мега-стратзи като ИлкУ Фена. Къса памет и много мекотели и заплатаджии! Гледах мача днес като заклет “буфер” от хиляди километри.... полупразен стадион и тумба анти-футболисти с треньор палячо....феновете пеят някакви лирични нацистки глупости - нищо общо с Черно-бялата Идея! Нищо! Лаута се е превърнал в прекрасен парк, но футболна пустиня!
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 19.05.2018 г.
+2
 
 
Ръководството - срамота! Да не понасяте критика от уважавана медия си е чиста проба комунизъм! Разбирам да са ММ или други софийски парцали, но да не допускате пловдивски журналисти е слабоумие.
0
 
 
Като сте толкова обективни, защо не отразихте абсолютно нищо при напускането на дпс от Парламента, по време на едноминутното мълчание в деня на Баташкото клане??!?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Капитанът на младежите, който накара Пловдив да се гордее
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Ужас в Трета лига! Разбити глави и петима контузени в Смолян
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: