ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Положителни емоции за няколко зодии днес
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:34 / 22.05.2018Коментари (0)12936
©
Хороскоп за днес, 22 май:

Овен 

Утрешният ден ще донесе нови проблеми, които предстои да решите заедно със своя любим човек, а в краен случай - поединично. Но за това сега просто не си заслужава да мислите. Звездите препоръчват да живеете в днешния ден и да получите от него максимум радост и удоволствия. 

Телец

През този ден именно музиката ще помогне на Вас и Вашия любим човек да се почувствате като едно цяло. Главното е, музиката да бъде подбрана правилно, като се имат предвид настроенията и желанията ви. Към това силно оръжие трябва да се отнасяте внимателно и предпазливо.

Близнаци

Това е сложен ден, в който ще успявате във всичко, и никакви задачки няма да се окажат прекалено сложни. Ще имате възможност да демонстрирате завиден организаторски талант, измисляйки необикновени развлечения за себе си и за другите, без да сковавате тяхната фантазия и без да им пречите да се веселят. Не е учудващо, че през този ден ще сте много привлекателни за представителите на противоположния пол - толкова ярка личност просто не може да остане незабелязана. Вероятно е романтично увлечение, което скоро ще бъде забравено. 

Рак

Не е изключено домашните работи да ангажират голяма част от Вашето време. Но да се посветите изцяло на дома си и на семейството, все-пак едва ли ще успеете и затова е най-добре да се помирите с този факт. Постарайте се да съставите своя план за деня така, че в него да има място за решаване и на частни проблеми. През този ден може да бъде изнесено важно решение относно Ваши недвижими имоти, родителски права или семеен статус.

Лъв

Ако съществува човек, който обикновено е достатъчно уверен в това , какво иска, и кога и как трябва да го направи, това сте Вие. Само че в настоящия момент просто се разкъсвате между това, дали да се държите добре (да се подготвите за утрешния ден и да легнете да се наспите), или да се държите не съвсем добре, което означава, да останете на крак до тогава, до когато изобщо е възможно, и да забравите за всичко, освен за сегашната вечер. Окончателното решение, разбира се, остава на Вашата съвест, но при наличието на нужния двуног компаньон, интересен филм и примамлива огромна купа с пуканки, няма да изпитате особени колебания. 

Дева

Не говорете за плътска любов а изберете по-възвишени теми за разговор. Или поне се придържайте максимално към литературната лексика. Настроението през тези дни ще бъде патетично и не трябва да нарушавате своеобразното му очарование, дори и това да Ви се струва смешно.

Везни

На представителите на този знак на Зодиака днес звездите препоръчват, да не излизат в прекалено леко облекло. A когато сте в помещение, препоръката е, да се обличате по-семпло, за да не давате поводи за ревност от страна на половинката. Имайте предвид, че днес ще е особено раним и склонен към преувеличения. Най- хубаво е, колкото се може повече време да прекарате заедно.

Скорпион

Днес Вашия любим човек няма да вярва в онова, което му кажете, като в най-добрия случай ще го приема за шега, а в най-лошия – за нагла лъжа. В крайна сметка ще се наложи да се въздържате от сериозни разговори по интересуващата Ви тема. Макар и само за да избегнете конфликтите.

Стрелец

През този ден ще се наложи да се погрижите за представителите на по-възрастното поколение. Например да навестите неговите или своите родители, или поне да им позвъните. Или може би ще преведете някоя стара баба през пътя Доброто общо дела за възрастни хора, които се нуждаят от вас, само ще Ви сближи.

Козирог

Колкото по-нерешителни ще са днес Вашите действия, толкова ще са по-малки шансовете Ви за успех и благосклонност от Вашия любим човек. Изглежда, че това е очевидно и май ще се наложи доста да поработите върху себе си. Позанимайте се и със своите комплекси. Представителите на тези зодии са истински огън в леглото 

Водолей

През последните няколко седмици сте били нащрек и сте препроверявали всяко свое действие, за да се убедите, че не нарушавате правилата. Точно това Ви е изкарало от релси. Никога не сте се отличавали с умението, сериозно да подхождате към нещата и да ги изпълнявате така, както ги иска началството, а даже - обратното. Но днес ще се окажете на една вълна с началството , и ще може да изпълните всичко, което се изисква. Това е добро, защото шефовете Ви имат идея, свързана с Вашето повишение.

Риби

Вашите постижения и заслуги не остават незабелязани. Този ден ще Ви донесе не малко комплименти и приятни думи. Но не всеки, който Ви хвали днес, се явява Ваш съюзник. Затова бъдете внимателни и не позволявайте на недоброжелателите с ласкателство да завоюват Вашето доверие. Много сложно ще се подреждат отношенията Ви с близките. Прекалено много време прекарвате в размисли и си съставяте не най-правилното отношение за ставащото. Не се притеснявайте да задавате въпроси и само така ще можете да се справите със ситуацията.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Втора лига сезон 2023/24
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: