ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Габриела минути след удара в лицето на студентката към друга девойка: Ще ти се случи същото!
Автор: Васил Динев 20:51 / 22.05.2018Коментари (39)47074
Plovdiv24.bg публикува едно към едно мотивите на съда да вкара в ареста Габриела Медарова. Ето ги и тях: Окръжен съд – Пловдив отмени като незаконосъобразно определението на Районен съд – Пловдив от 18.05.2018 г., с което е постановена мярка за неотклонение "подписка“ спрямо Габриела Медарова. Окръжният съд приема, че от доказателствата по делото  се установява наличието на обосновано предположение Габриела да е извършила престъплението, в което е обвинена - причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди. За това престъпление се предвижда наказание "лишаване от свобода“ до една година или пробация.

Не е налице опасност Габриела да се укрие, но е налице  реална опасност в случай на по-лека мярка да извърши друго престъпление. Тази опасност се извежда от доказателствата по делото, които сочат  по-висока от обичайната за това престъпление обществена опасност на деянието и дееца.

В подкрепа на този извод е и поведението на обвиняемата след деянието. В присъствието на полицейски служители тя е отправила спрямо една от свидетелките по делото заплаха, че ще й се случи същото, но е била възпряна да изпълни заканата си от друг свидетелОкръжен съд – Пловдив взе спрямо Габриела мярка за неотклонение "задържане под стража“. Определението е окончателно и не подлежи на протест и обжалване.



Още по темата: общо новини по темата: 59
13.01.2021 »
18.10.2020 »
12.03.2019 »
12.03.2019 »
03.09.2018 »
03.09.2018 »
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Той човека е прав,не е нормално за един шамар някой да влезе в ареста,но пропусна ,че щерка му преди месец помля пияна и дрогирана 10 коли.
+4
 
 
Случва се.Само се учудвам на бащата защо беше толкова учуден,че е задържана щерка му-съкровището.Това е съд-какво ще реши съдът никой не знае предварително.Можеш да си сигурен,само ако си подкупил съдиите.Тези съдиики са известни,че не се купуват и беше повече от ясно че ще я задържат.Какво си мисли тати-че номерът с измислената историйкака на адвокатчето ще мине пред сериозни съдии?Няма как да стане.
+3
 
 
Два месеца макс в Сливен и ще я пуснат , но ако и тогава се провини , значи наистина има проблем някакъв !
-3
 
 
ЗА КАКЪВ ЕДИН ШАМАР БЕ БУКЛУК С БУКЛУКА ТИ НЕДЕН, ИСКАМ АЗ ДА ТИ ИЗПЪНА САМО ЕДИН ШАМАР МУХЛЯР С МУХЛЯРА ТИ ДА ВИДИШ ТОГАВА ДАЛИ ЩЕ Е НЕСЕРИОЗНО САМО ЗА ЕДИН ШАМАР, ТЪПАКОООО ЩЕ ТЕ ОБЕЗОБРАЗЯ ЗАКЛЕВАМ СЕЕ
-3
 
 
ЕЙ БУКЛУК ДА УМРЕШ ДАНО, КАКЪВ БАЩА СИ БЕЕЕЕЕЕ , КАВО ДОБРО ДЕТЕ Е ТАЯ к***а БЕ БУКЛУК ДА УМРЕ ДАНО БЕ ''БАЩА" ВСИЧКИ "РОДИТЕЛИ" КАТО ТЕБ ДА УМРАТ ВЕДНАГА И НИКОГА ДА НЕ СЪЗДАВАТ ПОКОЛЕНИЯ КАТО ТАЯ СГАН БЕ БУКЛУК НА БУКЛУКА ТИ НЕЗЕМЕН, УМРЕТЕ ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО ДА ВА е*а
-1
 
 
ЕВАА НА СЪДА, БРАВО ЗА РЕШЕНИЕТО НА МАГИСТРАТИТЕ СЪДИИ, БРАВО БРАВО, ДАНО НЕ Е ЗА КРАТКО, ТАЗИ НИКОМУ НЕНУЙНА к***а ДАНО ДА УМРЕ В НАЙ СКОРО ВРЕМЕ, АКО НАДЯВАМ СЕ НЯКОЙ НАЙ ДОБРОНАМЕРЕНО ДА И ПОМОГНЕ, МИР НАД ПРАХТА И, НА ТАЗИ к***а, ДА УМРЕ ДАНО И ТВА Е
+3
 
 
Долната пачавра ще играе стриптийз в Сливенския зандан
+5
 
 
ТО ТОВА ВЕЧЕ Е ПЪЛНА НАГЛОСТ ОТ НЕЙНА СТРАНА И РОДИТЕЛИТЕ И САМО НЕ РАЗБРАХ ДАЛИ БАЩА И МИСЛИ ДА Я ИЗКАРА ИХУ ХИХУ ЗА ДА НЕ Я ВКАРАТ ВЪВ КАФЕЗА НО АКО ПРОДЪЛЖАВА ТАЗИ НАГЛОСТ ОТ НЕЙНА СТРАНА ДА НЕ ВЗЕМЕ НЯКОЙ ДРУГ СЪДИЯ ИЛИ СЪДИИКА ДА Я ОЗАПТЯТ ЗАЩОТО ВСИЧКО СИ ИМА ГРАНИЦИ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: