ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Ангелкова: Едно и също всяко лято
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:31 / 06.06.2018Коментари (6)4369
©
Панаирът за преместваемите обекти се прави в началото на летния сезон и изключително много уврежда имиджа на българската държава като туристическа дестинация. Това каза министърът на туризма Николина Ангелкова по време на заседанието на Комисията по туризъм след обвиненията срещу нея от страна на вицепремиера Валери Симеонов.

По думите му пет големи заведения в "Слънчев бряг юг“ са незаконни. Тя заяви, че не знае какви са мотивите за акцията, тъй като фактите и обстоятелства са известни, а същият панаир е бил и миналата година. По думите й всеки един, независимо какъв пост заема, ако смята, че има някакви нарушения, трябва да сигнализира компетентните органи.

"Това по никакъв начин не подпомага имиджа на българския туризъм. Озадачена съм, че всяко лято се прави едно и също, от миналото насам", заяви Ангелкова. Тя припомни, че миналата година е имало същата драма за същите обекти на "Слънчев бряг юг“. "Същият вицепремиер изпрати сигнал до РДНСК за тяхната проверка. След като РДНСК прави проверка на всичките въпросни заведения констатира, че проверените на място обекти са разположени на ситуираните от схемата места на пясъчната ивица. Всеки един от обектите след като е посочен в схемата, която аз одобрявам съгласно Закона за устройство на Черноморското крайбрежие и отива при главния архитект на съответната община, на чиято територия е разположен плажа, който дава разрешение, за поставяне съгласно изискванията, които има там. Всичко, което по някакъв начин е свързано с някакви съмнения, че нещо се нарушава или не се нарушава, има си компетентни органи. Това е съдът, прокуратурата, които следва да направят своята проверка“, каза министърът на туризма. Ангелкова добави, че след като това се случи ще се затвори съответния казус.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Г-жо Ангелкова, дайте да градим тогава имидж, който в основан на лъжи! Никой ,уважаващ себе си бтългарин, няма да отиде на скъпарските ни и мизерни курорти, където само гледат как да ти вземат парите. Българите масово се изнасят към Гърция и Турция, където е по-евтино, има отношение, чистота, а не като тук- мизерия и простотии!!! Тук само може да видите пияни и надрусани англичани и германци.
-2
 
 
що ли повече вярвам на ангелкова отколкото на гей воеводата :) ..... гжи симеонова и каракачанова ..... това че не съм ви зачесъл още като главанавчо е въпрос на време :) ..... не забравяйте избори идат :)
-1
 
 
Каквото искат да правят. И без това нормалните хора не стъшват там. Да не би в Столипиново всеки ден да има проверка и да им казват да не се изхождат по улиците и конете да не са на 2-тия етаж? Нека правят каквото искат, това не е курорт. Който иска да плува в бетон, в Пловдив има достатъчно строежи, може да си купи и малко хапчета от Столипиново, ще се чуства все едно е там.
Aнонимен
на 06.06.2018 г.
-2
 
 
Тоя кон трябва да си заминава,като оная свинка Фидосова.Ясно се показа,че тези обекти не са в категорията за която са ситуирани и надвишават многократно преместваемите обекти.Още повече някои събират под над 1000 души вечер.Къде серат и пикаят друсаните купонджии? що си заравят главата в пясъка тая ,щото на Горанов му трябват приходи от касовите апарати и данъчните дето киснат вече денонощно ?Затова ли ги пазите тези мафиотски вертепи ?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Втора лига сезон 2023/24
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: