ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Броени дни до началото на "Две-три бири фест 2018"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:56 / 14.06.2018Коментари (0)3392
©
Броени дни остават до началото на "Две-три бири фест 2018". Фестивалът на занаятчийската бира тази година ще оживи Тютюневия град на 16 и 17 юни. Събитието отново ще се случи в градска среда. Улица "Екзарх Йосиф" 16 ще бъде превърната в миниатюрно фестивално градче, като в програмата са включени различни пространства в СКЛАД-а на Фондация "Пловдив 2019" и Тотал спорт.

Посетителите на Две-три бири фест ще имат възможността да опитат десетки различни видове пиво. В дегустационната зона хмеловите си еликсири ще представят Бял щърк, Котка и Мишка, Hills, Brewforia, Диво пиво, Пивотека с MetalHead, Ailyak, Blek Pine, Артизан Казан, Binding. Голямата изненада тази година идва от Германия. В Две-три бири фест се включва едно от най-популярните събития за бирената култура в Европа- Berlin Beer Week. Гостите от Берлин партнират на пловдивския фестивал и ще представят новите видове занаятчийско пиво от Германия.

Стартът на Две-три бири фест е в 12 часа на 16 юни, събота. Тогава ще започне разливането на охмелените напитки в дегустационната зона. За доброто фестивално настроение елате с верни приятели. За всичко друго са се погрижили организаторите. Ще има различни тематични зони, място за отдих, музикално оформление и лакомства за всякакво угощение.

Програмата в съботния ден включва откриване на изложба шаржове на големия пловдивски карикатурист Ириен Трендафилов, посветена на пивото и Две-три бири фест. Маестрото отдавна е вдъхновен от слънчевото питие и от тематичните му карикатури, подготвени специално за фестивала, се усмихват 34 пълни и 11 празни халби. Ще може да им се насладите с чаша в ръка на четвъртия етаж на СКЛАД-а.

За комфорта на посетителите на фестивалната зона ще се грижи генералният партньор на Две-три бири фест Филип Морис България с изграден стилен и уютен IQOS кът, който ще е ограничен за лица до 18 години.

Кулинарите от скара бара No Sense пък няма да оставят посетителите гладни, като за събитието са подготвили специални кулинарни изненади. Дегустациите в събота приключват в 21 часа, а купонът в парти зоната в Тотал спорт започва точно в 20 часа. Зад пулта ще се сменят Ramsey Hercules, Visitor Q и Stereofox, а за бара се грижат миксолозите от Пощата.

В неделя организаторите канят родителите с децата си на фестивала, тъй като за малките ще има специален кът с аниматор от 16 до 18ч. Дегустациите във втория ден продължават до 19ч., а за финал посетителите ще могат да потанцуват със Swing Wink.

Мероприятието протича в дегустационна форма, с количество пиво от по 150мл, с цел всеки посетител да може да опита максимален брой ексклузивни занаятчийски бири. За всички желаещи, ще има опция и за закупуване на пиво за вкъщи или за подарък на приятел със страст към хмеловото питие. 







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: