ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Спортни
Общество
Политика
Номинацията за Тотев – може с процент и половина, но да не ти духат с Ветрилото
Автор: Любомир Минчев 16:41 / 22.06.2018Коментари (8)14704
© Plovdiv24.bg
Ако си спомняте, зала "Колодрума“ беше откривана два пъти. На официалното рязане на лента през септември 2015 година нямаше ни поп, ни дявол. На второто през ноември дойдоха и попът, и дяволът, но местните избори бяха минали. Затова Пловдив беше доста омерзен от присъствието им. Владиката Николай отказваше да се докосне до всичко, направено от кмета Иван Тотев. Този църковен партизанин отказа да освети дори тържествената сесия на Общинския съвет. През изборната кампания посочи Здравко Димитров за кмет и едва ли не предстоеше разпопване, ако Зико не спечели.

Да, но победи Иван Тотев. Сега дали тези хора пак са ужасени от неофициалната номинация на Иван Тотев за трети мандат. Защото така се прави – година и нещо по-рано да кажеш на кого вярваш. А страхливците нека се правят на смели в компанията на политическите си приятели. Както сториха това преди три години Николай и Зико. Владиката си беше показал задника от амвона, а после искаше да му целуват ръка. И отидоха на второто откриване на залата при ясен вече победител.

Какво търсеха - прошка, извинение, гузна съвест ли чистеха? Затова е хубаво по-рано да им кажат какво им предстои. Макар че отново могат да се хванат за думите на Борисов: "Трети мандат ли? Има година до изборите“. А Борисов не пропуска да гледа спектакли, които режисира самият той. Но трябва ли пак да обяснява за приятелския огън след провалените от него президентски избори. Едва ли. Ранната номинация има предимството, че ще ни бъдат разкрити 10 причини "за“ Тотев и 10 причини "против“ него, може 20 "за“ и 20 "против“, за по-смелите - 50 "за“ и 100 "против“.

За най-смелите анализатори – нито една причина срещу Славчо Атанасов или Здравко Димитров. Ранната номинация е послание и за една известна група хора. Нали си ги спомняте от изборите през 2015 година. "В тази зала сме се събрали голяма група идиоти. Не сме в състояние да взимаме каквито и да било решения, освен да ставаме за смях. Току-що станахме, за което молим да бъдем извинени“.

Подобно обръщение към пловдивчани бяха длъжни да направят някои политици в Пловдив след последните местни избори. Те не се напрегнаха за нищо друго, освен да ни убеждават, че са десни политици и подкрепят дясното. За една година друго не свършиха. Накрая се оказа, че наистина са от Ветрилото на Гергов, каквото и да дрънкат.

Затова всеки ден се убеждаваме колко висока е цената на победата от есента на 2015 година, макар с процент и половина. Оказа се, че това е велика победа. Това е другото послание от номинацията на Иван Тотев за трети мандат - под угрозата на Пловдив да му духат с Ветрило, заслужава да се бориш за процент и половина.


Още по темата: общо новини по темата: 787
07.02.2022 »
03.02.2022 »
03.02.2022 »
09.12.2021 »
25.11.2021 »
25.11.2021 »
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Предлагам билков чай за регулиране на теглото .
0
 
 
Ако Тотев е добър мениджър е нормално мандатите да са три , а не два .
на 24.07.2018 г.
+1
 
 
Тотев в началото тръгнат много силно, но последствие - с тези дълги и много страдални и неясни срокове и по-скоро идеята да спечели много проекти на куп и да почне да прави всичко наведнъж го погуби и изкара много негативи. В Пловдив , май само единствено "Пеещите фонтани" , малко Центъра покрай Джумаята и откриването на Мол Марково Тепе са проекти , които имат сравнително завършен вид , всичко останало е в ремонти и драмите покрай тях са толкова много , че не ми се вярва Тотев да спечели заслужено трети мандат. Последните години Пловдив и областта се наляха адски много пари - а резултатите от тях са нулеви и по-скоро отрицателни. Да не споменаваме ремонта на руски , втория гребен канал , проблема с въздуха и куп други недоизмислени проекти... А махането на на славчовото "Ренде" беше връх на черешката.
+4
 
 
Колко хубаво беше при другарите и стария кмет Славчо ! Правеше си така нужните обществени клозети и въобще не се занимаваше с такива глупости като Тотев и безкрайните му строежи на нови детски ясли ,градини , паркове, фонтани, велоалеи, зали, булеварди и напъни за столица на Културата.....Вярно , че по негово време тотално се забатачиха много проекти и строежи, ама поне уреди баща си с пазар, а съселяните си със сладки службици и ведомствени апартаментчета...Хвала на такива всеотдайни за партията БКП и родата другари !!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Аналитични новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ВиК-Пловдив пред фалит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: