ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
Първа снимка от бруталното врязване на баровците в ТИР-а!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:11 / 28.06.2018Коментари (21)21011
© Plovdiv24.bg
Както вече ви информирахме, двама млади мъже от Пазарджик на възраст между 30 и 40 години са препускалибясно с джип "Порше Кайен“ по магистрала "Тракия“. В социалната мрежа Фейсбук се появи и първа снимка от ПТП-то. В района на 75-и километър, неспазвайки дистанция, те се забиват с адска скорост в турски ТИР, който се е движел пред тях. На място веднага са пристигнали екипи на полиция, пожарна и Спешна помощ.

Пожарникарите са разрязали джипа и са извадили двамата мъже. В момента към ги транспортират към болницата в Па
© Plovdiv24.bg
зарджик. Няма яснота в какво състояние са двамата и дали има опасност за живота им, но са контактни, уточниха пред "Блиц" разследващи. Движението в района на катастрофата е затруднено. Осъществява се само в едната лента. От полицията призовават да се шофира внимателно. Турския шофьор не е пострадал. Оказва пълно съдействие на полицията.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 29.06.2018 г.
0
 
 
Който мисли , че ТИР-а е винова трябва да иде на психолог и да му се отнеме книжката. Тук е ясно че тези , че водача на Поршето виновно на 100 % ( учудвам се че не е X5-ца.) Тоя хич не е намалил при вида на ТИР-а . Незнам колко сляп,прост и тъп като галош трябва да си да не видиш ТИР от далече и да намалиш своевремменно (особенно на магистрала , на която се вижда от далече.) А това с каране на дълги свелини и премигвания в най-лява лента, според мен трябва да се забрани - защото е дразнещо и влияне на псхика на повечето водачи.Миналата седмица карам в лява лента с 150 км и изпреварвам колона ТИР-ове и някакъв с X5-ца ми светеше отзад с дълги и почна свири , все едно съм длъжен да го пусна пред мен. Няма закон или поне не съм чул , че ако карам на магистрала с (и/или над) 140 км/ч в лява лента трябва да пускам да ме изпреварвам някой , който кара по-бързо. Колегилано е , но не съм длъжен да го правя... де*а тъпите богаши - държат се като мангали ...
+1
 
 
Тия, че са карали бързо е очевидно. Но по-важният въпрос е какво прави този ТИР в лентата за изпреварване?
+1
 
 
Най-големмия каруцар е РА. Това е най-страшното явление на пътя в цяла Европа, по-зле от СМ, К, СТ, албанец, пиян украинец, и т.н. 2 купени книжки от Пазарджик могат да се блъснат в камион, дърво или стена, няма значение, въпроса не е дали, а кога. Отговора е, много скоро след като тръгнат с талигите. Жалко за шофьора на камиона, че са му развалили курса. Трябваше да ги натовари в ремаркето и да ги продаде за роби в родината си. За което също не стават, защото са РА, но поне щяха да ги бият всеки ден.
+5
 
 
въобще не става ясно, че набеденият за баровец шофьор е виновен. За съжаление твърде често се случва да си караш в лявата лента с максимално разрешена скорост и някой тир да тръгне да изпреварва без да сигнализира и без да се съобразаява с това, че се движиш примерно със 130-140. На мен лично няколко пъти ми се е налагало да набивам спирачки заради такива професионалисти.
+4
 
 
Че турските тирове засичат по магистралата - спор няма. Но по-скоро в случая се касае за някой селтак с току-що закупено Порше втора ръка с временен номер и е решил да покаже аджеба колко върви новата му барака, сигурно с 5 годишни изтъркани гуми до протектoр и то при дъжд... Добре, че няма невинни жертви, за тия двамата не ме е жал въобще..
Нито крачка назад! Зад нас е България.
на 28.06.2018 г.
+3
 
 
Добре е да има справедливост и да пострадват само нарушителите.
-5
 
 
Тоя джип повече от 200 не може да вдигне ... 100% тира е направил някоя простотия
+1
 
 
Не е трябвало да режат колата за да ги извадят, а да заварят вратите да не могат да излезнат и да умрат вътре.Да ги е*а в баровците малоумни.
+3
 
 
Такива "баровци" все тирове им пожелавам, да мрът говедата там и тва е .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кауза Колежа
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
Реформи в БДЖ
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: