ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Семейството на убития доцент в шок: Изкараха го секс маниак! А момата?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:17 / 04.07.2018Коментари (11)22771
©
Николай Нейков
Съпругата на пребития до смърт доц. Стефан Нейков от Пловдив, дъщеря му и синът му са потресени от версията, която обявиха разследващите - че той е искал секс и пари от студентка, за да й помогне да завърши магистратурата си в местен университет. В понеделник 70-годишният човек издъхна след жесток побой от мъжа на въпросната студентка. "Стефан беше пенсионер от 6 г. и оттогава не преподава. Защо прокуратурата се доверява на показанията на убиеца и жена му и ги тиражира в медиите. Изля се помия върху името на един уважаван учен, очерниха паметта му", каза пред "24 часа" съпругата му Ирена.

Синът Николай Нейков, който е главен асистент в Института по растителни генетични ресурси в Садово, е шокиран. "Изкараха баща ми едва ли не сексуален маниак. А той бе признат специалист и добър човек. Помагаше на всички", посочи Нейков. 33-годишният учен недоумява защо студентката не е задържана, а е разпитана само като свидетел. "Не е ли и тя съучастник, след като е хвърлила бухалката край Марица?", попита той. Семейството все още не получило от Съдебна медицина трупа на доц. Нейков и по тази причина не е организирало погребението му.


Още по темата: общо новини по темата: 38
26.07.2021 »
05.02.2021 »
17.08.2020 »
23.11.2019 »
20.11.2019 »
20.11.2019 »
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Момата дали ако е искала секс щеше да се стигне до това?Я се замислете.Доцента искал секс...Тя ако е съгласна що ще казва на мъжа си ?Щеше да му даде на доцента,да си продължи "образованието" след,като е отдала дължимото и мъжа и щеше да има рога без да знае.Нито е първия нито последния случай.Тук или има намесени пари...или щом са отишли двамата се е говорили за пари,но доцента е намекнал ,че е чукал момата преди време и на мъжа и са му избили чивиите.Със сигурност и той е чикименто щом е отишъл с бухалка,но едва ли е мислил да го убива.Версията за сплашване е достоверна,но понякога и един удар на кофти място може да те убие.Просто мъртвия не може да е свидетел,а двойката може да си съчинява мотива.Разбира се,че изнудване за пари не може да е причина да го убият ,но виж засягане на чест може да е по "оправдателна" за действията на глупака.Интересно само ,защо ако наричате девойката "к***а" и тем подобни,не се замислите..една такава мома що ще казва на половинката си за това? Каква е била през 2005 е друг въпрос.Тогава е била на 19.Доцента на 57.Може да са имали авантюра,може да е било всичко...ама след 13 г.тя е омъжена,той на 70г.пенсионер.Със сигурност е търсила контакт да разбере как може да възобнови следването си.Дали е искала по законов начин или по втория никой не може да каже.Допускам обаче ,че освен пари доцента си е позволил да поиска и нещо така.Ако е имал спомени или навик да си иска от други студентки нищо чудно блестящата му репутация в блока и семейството да е прикривала някой увлечения по тънката част.Човека е "работил" с млади хора...може да е голям учен и пак да си пада по тънката част.В края на краищата версията ИЗНУДВАНЕ е по вървежна...и по се наглася...изнудване за секс отколкото изнудване за пари!
Сподели какво ново....
на 04.07.2018 г.
+2
 
 
Кой какво е правил и е искал от студентките почти няма значени, защото тези, които са отишли да учат във ВУЗ трябва да са наясно, че отиват, за да учат, а не да си дават пут*ите за един изпит, защото ги мързи да учат... Отделно над вскичко казано до момента, искам да попитам - побоя или убиването ли е решението на тази сага с изпитите... Видя се, че с Господари на ефира изгоряха преподаватели и от други ВУЗ-ве, но на тази половинката като няма акъл, сега ще лежи и дано скоро не излезне, а даже и нея да приберат, не го казвам като защита на доцента, а като човек, който мисли, че физическата разправа не е вариант и решение !
+2
 
 
Вечната студентка ! Секс на тези години ? А ако е тъпа и не и дава изпита ?!
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 04.07.2018 г.
+1
 
 
едва ли му е била първата и единствената..айде стига
+1
 
 
В България е така битият бит, е*аният е*ан, мъртвия мъртъв. Може да го изкарат, че е бил и секс символ на Пловдив
+1
 
 
А момата Обича да бара Пръчката повече отколкото да яде Хляб май май
+1
 
 
Не искам да съм груб, но едва ли тези двамата просто са решили да спрат някой на входа на града, пребили са го и са го закарали пред болницата без никаква причина, още повече случайно пребитият се оказва бивш преподавател във ВУЗ-а в който учи студентката. Твърде много съвпадения за да няма нещо нередно в цялата схема. Разбира се, че роднините ще го защитяват, какво друго им остава... но е смешно да си мислят, че народа ще повярва на "ама той беше учен, за това нямаше недостатъци", това че е бил умен и образован далеч не означава, че е светец.
+2
 
 
Явно е "помагал" доста, за да се стигне до пребиване с бухалки !
+1
 
 
Ами ако са го изнудвали за пари?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Аматьорски футбол
Катастрофи в България
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: