ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Футболистите на Локо до "Ястребец" и обратно
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:06 / 07.07.2018Коментари (8)3799
©
Футболистите на Локомотив Пловдив се възползваха от хубавото време във вчерашния си почивен ден и се отдадоха на приятна разходка на чист въздух в планината. "Смърфовете" посетиха хижа "Ястребец", като всички се възхитиха от красотата на Рила.

Plovdiv24.bg още вчера информира читателите си за това как лидерите в отбора Бирсент Карагарен, Симеон Райков и Парвиз Умарбаев си направиха снимка за спомен.

Както вече нашата медия информира, днес и утре черно-белите ще изиграят две контроли с чуждестранни тимове.
Още по темата: общо новини по темата: 109
21.08.2018
09.08.2018
07.08.2018
02.08.2018
01.08.2018
01.08.2018
предишна страница [ 1/19 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Като става дума за красива природа и дървета ми идва да се похваля.На селцето си имам малка къщурка с камина на дърва.И успях да се уредя с кубик дърва на половин цена.Питах продавача, с подозрително крива глава:"Ама защо дървата са толкова евтини?" Кривата глава: "Защото излезна жила за дърводобив без надзор...намира се в град Пловдив бул. Източен ДЕСЕТ, стадион Строежа, салкъм до салкъм, пет годишни дървета, хубаво ще ти цвърчат в камината, Стиксче". Стикс:" Това е сериозна далавера, да горя жълти дърва, нещо друго изгодно имали?" Кривата глава:"много бурен ще се разчиства от Строежа, ако имаш свине направо ти го харизвам?" Стикс:"хм с тези дърва ще скова един свинарник на съседа, да не ми петнят къщата, а за бурена, вашите селяни ще се избият, похвали се още нещо?" Кривата глава:" охо охо преди вземах 500 лева, за да търпим Христолов с прякор императора, а сега търпим Строежа заради дърветата... далавера да има, туй е важно, дано никога не го достроят стадиона,дърводобива да върви". Стикс:"Бездомни жълти мишки, завинаги в Коматево, завинаги Бездомни, сами си го направихте, сами го бутнахте стадиона и ЗАСЛУЖАВАТЕ ВЕЧНО БЕЗДОМИЕ"...
0
 
 
Днес се играе и ЛОКОМОТИВ Пловдив- Русия ... в Пловдивския любимец има ОСЕМ хърватски футболисти, определено вечерта ще е специална. Не вярвам някой Локомотивец да има друг отбор , за който да вика, освен Хърватска. Ако футболистите на Локомотив са доволни и Ние феновете сме доволни. Дано има поводи за радост, първо бием Олександрия, а след това и Русия, добър ден се очератава :) ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: