ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Скандалната танцьорка и унищожителка на коли Габриела признала всичко! Пускат я с условна присъда?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:48 / 14.07.2018Коментари (11)22786
© Plovdiv24.bg
Съкратен съдебен процес ще поиска 21-годишната Габриела Медарова, която се прочу, след като пияна и надрусана помля десет коли в Пловдив, а месец по-късно разби носа на студентка. Двете дела са обединени в едно, а срещу Габриела има 4 обвинения - за шофиране в пияно състояние и каране на кола след употреба на дрога,за нанасяне на значителни материални щети и за причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди.

“Довереничката ми ще се признае за виновна и по четирите. Очаквам условна присъда, тъй като тя е с чисто досие", заяви адвокатът й Орлин Търновалийски. Той допълва, че по смисъла на закона извършените от Габриела престъпления не са тежки. Най-голямо наказание - от 1 до 3 г. лишаване от свобода, се предвижда за шофиране след употреба на алкохол или на наркотици, пише 24 часа.

Бившата танцьорка в нощен клуб все още е в ареста. Според разследващите максималният двумесечен срок, в който може да остане под ключ, изтича на 22 юли. Защитникът й обаче твърди, че трябва да излезе на 14-и, и е пуснал молба в прокуратурата за освобождаването й. 

“Габриела има 8 дни полицейско и прокурорско задържане. Явно разследващите не са ги приспаднали", посочи Търновалийски. По думите му двумесечният арест на Медарова е бил прекалена мярка. Семейството й също смятало така.

“Дъщеря ни ли е най-опасният престъпник, че я държат толкова време", питали родителите. Бащата е началник на склад, а майката работи в лаборатория.

“Те казват, че Габриела трябва да понесе отговорност за извършеното, но не и да бъде измъчвана с дълъг престой зад решетките", обяснява адвокат Търновалийски.

Семейството едва ли е подозирало, че по-голямата от двете им дъщери ще добие такава печална слава. Като ученичка Габриела тренирала при Ива Пранджева и специалистите й предричали блестяща кариера на атлетка. Впоследствие обаче Медарова се отказала от тренировки. Кандидатствала маркетинг в ПУ “Паисий Хилендарски" и я приели.

Първокурсничката се хванала да танцува в нощен клуб. По думите на адвоката - за да си изкара някой лев и да помогне на родителите си в издръжката й. Не била на трудов договор, а на хонорар. На участие вземала 100 лв.

“Заради това танцуване бе разпъната на кръст от медиите. Имаше и други намеци", възмути се Търновалийски, след като снимки на Габриела в предизвикателен сценичен костюм обиколиха социалните мрежи.

По думите на адвоката й на делото тя възнамерява да признае, че е налетяла на студентката по хулигански подбуди. Ще приеме и фактите, събрани по случая с помлените коли.

Така има шанс процесът да приключи в един ден и да получи условна присъда, намалена с една трета заради съкратения ред на съдебното следствие.


Още по темата: общо новини по темата: 59
13.01.2021 »
18.10.2020 »
12.03.2019 »
12.03.2019 »
03.09.2018 »
03.09.2018 »
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Спокойно, драги коментатори, тази мацка никога няма да се доближи до вас :)
+3
 
 
Пак се започва лапане на п*ш*и в кенефа плюс шмъркане и после към къщи бонус 10+ коли. Честито Пловдив, още един образцов гражданин беше върнат сред обществото ни благодарение на съдебната власт.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 14.07.2018 г.
+1
 
 
Огняне, така я обрисува тая ....., че едва ли не е закъсняла да влезе в девически манастир. Та, нали като я пуснаха - пак се посра! Биячка! .. Сега пак ли да я пускат? Убиство ли да чакаме да направи?
+4
 
 
Условна присъда е таман.Курволяка ще се надуе,че паричките дето ги пръснахме по прокурори и съдии ни оправиха.Ще стиска един два месеца и на третия като се надруса-добре дошла отново в ареста.Тогава няма да има условна-ще лежи старата и новата.Тя не може да стиска.Ще има Курволяк сезон 1епизод3.
+6
 
 
Пак ли това к***е ?! Защо смятате, че хората се интересуват от някаква дрогирана близалка ?!
на 14.07.2018 г.
+8
 
 
Медарови, като ви пуснаха "съкровището" под гаранция какви ги свърши??? Вместо да е по-ниска от тревата, тя се изживя на бияч. При това както се разбра без да е била дори провокирана с нещо. Какво да очакваме след освобождаването й?
+6
 
 
Милост за клетата Медарова! Условно да я осъдят и да си върви при мама и тате, инак обществото погубва нежен, мил, обаятелен крими-герой на нашето време. Без Медарова Пловдив ще погине.
Сподели какво ново....
на 14.07.2018 г.
+7
 
 
До преди дни лъжеше, че била залитнала и т.н., а сега щяла да си признае всичко само и само заради условната присъда, алоооууу къде сте Съд, Прокуратура ?! При започване на всяко дело се обяснява наказателната отговорност при предоставяне на фалшиви показания !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: