ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Град на автомобилите за първи път в Международния технически панаир
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:53 / 17.07.2018Коментари (0)3138
©
Град на автомобилите ще бъде създаден за първи път  в рамките на  Международния технически панаир, който ще се проведе от 24 до 29 септември. "Auto City Пловдив 2018“  ще покаже завладяващото съчетание от технологичен напредък, сила и модерен дух в света на високите скорости. Проявата е съвместен проект  на Международен панаир Пловдив и "Експо Тийм“.

Години наред дилърите на най-известните световни марки в България представят  своите колекции по време на Есенния панаир в  Пловдив, наред с компании, предлагащи транспортно и автосервизно оборудване. Сега се променят цялостната концепция за презентиране на автомобили за бизнес, туризъм, свободно време и хоби, както и на свързаните с тях браншове.

Новата визия ще пресъздаде градската среда с улици, маркировка и пътни знаци, а експонати на отделните производители ще бъдат разположени в обособени сектори. В тест драйв зоната ще може да се видят "на живо" технологичните и техническите характеристики на машините.  Предвидени са сектори за  автосервизна техника, автомивки, резервни части и аксесоари.

Интерес за участие вече са заявили от представителствата на "Сузуки“, "Хонда“, "Субару“, "Тойота“, "Хюндай“, "Шкода“, "Лада“, "Сеат“ и няколко известни марки автобуси. Очаква се да присъстват "Пежо“, "Ситроен“, "Мото пфое“, Ратола“, "Киа“ и други известни компании. Сред изложителите отново е "Авиатранс“, която предизвика фурор с футуристична автомивка, почистващи препарати и инструменти.        

В центъра на Града на автомобилите ще бъде оформена зона "Кола награда". В нея посетителите ще имат възможност да разгледат модели на водещи марки и евентуално да спечелят лека кола по избор след попълване на анкетна карта.

Около района с колите за награда ще бъдат обособени пунктове за партньорите на "Auto City Пловдив 2018“: лизингови и застрахователни компании, бензиностанции и други. В съчетание с експозициите на автомобили се изгражда  цялостен комплекс, улесняващ  потребителите в този пазарен сегмент. Новата концепция ще увеличи с 20% броя на посетителите на най-атрактивното изложение за автомобилната индустрия в България.

"Auto City"  ще внесе нов акцент в деловия форуми за инвестиционни стоки и технологии, който е сред водещите в Югоизточна Европа. Той включва  още 10 специализирани изложби, където ще бъдат демонстрирани  последно поколение техника и авангардни решения в областта на машиностроенето,  електрониката и електротехниката, енергетиката и екологията, водния сектор, информационните технологии, роботиката и автоматизацията,  строителството, химическата и минната промишленост. Според  експерти  Международният технически панаир в Пловдив е "зона на бъдещето“, тъй като представя панорама на иновации за Индустрия 4.0, хайтех разработки  и съвременни бизнес модели.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
49-ото Народно събрание
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: