ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Драма! Ботев загуби от Левски с гол в последната секунда!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:41 / 21.07.2018Коментари (18)10818
Ботев загуби от Левски с 0:1 в двубой от първия кръг на новия шампионат, който се игра на базата в Коматево, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Единственото попадение вкара младокът Илия Димитров буквално в последните секунди. При гола останаха известни съмнения за засада в момента на подаването към Димитров, който бе изведен от Обертан с пас отдясно.

Жълто-черните започнаха трудно мача и през първата част рядко достигаха до противниковата врата. Футболистите на Левски отправиха няколко опасни удара, които обаче бяха спасени от вратаря Даниел Кайзер.

Най-чистото положение за сините дойде в 37-ата минута, когато Станислав Костов открадна топката от краката на Костадин Ничев и изскочи сам срещу вратаря на Ботев, но не успя да го преодолее.

Две минути след това бе първата сериозна опасност пред вратата на гостите. Тодор Неделев изпълни пряк свободен удар от около 30 метра, при който топката облиза страничната греда и излезе в аут.

В 55-ата минута Тодор Неделев сбърка и това даде началото на контраатака на Левски чрез Обертан. Той пусна хитър пас към Станислав Костов, който шутира, но вратарят Кайзер се намеси блестящо.

Четвърт час преди края дойде второто опасно положение пред вратата на Левски. След центриране отдясно Стивън Петков засече с глава от 10-ина метра, но право в ръцете на вратаря Полачек.

Ботев игра в състав:

Даниел Кайзер, Кристиан Димитров, Костадин НичевФилип ФилиповЙордан МиневСеркан Юсеин (84- Радослав Апостолов), Лъчезар Балтанов, Дуде Ндонгала (62- Васил Шопов), Тодор Неделев, Густаво Афонсо (90- Милко Георгиев), Стивън Петков.

Още по темата: общо новини по темата: 14
25.07.2018
24.07.2018
24.07.2018
23.07.2018
22.07.2018
22.07.2018
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Надявах се Ботев да изненадат Левски,но толкова бездушна игра и разхождане на фанелките и от двата отбора..Трагедия!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 22.07.2018 г.
0
 
 
Единственото което ми хареса снощи, е че видях на живо хубавите фланелки за този сезон. За жалост - нашите ги разкарваха цял мач. Абе Киров, ти какво им каза преди мача? Каква беше тая продукция снощи? Къса резервна скамейка - разбирам, но тия на терена бяха излезли да отбият номера! Срамота! Няма кой да поведе отбора, игра без мисъл, лежерност, криви пасове! Срещу имигрантите на говедата да играем като умрели? Един Кайзер дето игра и ни спаси от пълен резил. Това на какво прилича? Тошко, вчера направо се насра от грешки, ако не ти се играе - лято е още - отивай на Какао бийч, там все още продават наливна водка. Пичове, разберете - срамите вас си, срамите и БОТЕВ!
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
0
 
 
МАЧ НЕ СЕ ИГРА, ВИЖДАХ ЕДИНАДЕСЕТ БЕЗ ДУШИ В ЖЪЛТО-ЧЕРНО, КОИТО ВНИМАВАХА ДА НЕ ВКАРАТ ГОЛ НА ЕВРОИДИОТИТЕ!ПЕНЕВ Е МНОГО, МНОГО ПРАВ!ЗА КАКВО ГО ПРАВЯТ ВСИЧКО ТОВА, КАКВО ОЧАКВАТ...КАКЪВ Е КОЕФИЦИЕНТА ЗА ГОЛ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА НА ПРОДЪЛЖЕНИЕТО И КРАЕН РЕЗУЛТАТ 0:1
0
 
 
Както писах преди 2 дни- ние отново, за кой ли път,ще реанимираме говедата!За съжаление-това и стана.Сега се очакма в следващите мачове" отбора да се вдигне,да покаже отново дух харакетир бля-бля-бля-бля".Отделно е че гола е от чиста засада.Но това не е оправдание.Просто порнохрафията в нашия т.нар. футбол отдавна е надминала алеята пред централна Жп гара!
+2
 
 
Много смешно...Е ба*ти и говедата..И кво..Нещастници...Каквото изгубиха Ботев..Каквооо.
+5
 
 
Трагедия с марка Бг,много сме зле
на 21.07.2018 г.
-3
 
 
БГ Цирк 2018 започна.. :D Just watch ..
-3
 
 
Абе жълтити,какъв стадион ще строите бе?Побелелия ви го каза ,няма пари за заплати те стадион ще строят.Тревата вече е два метра бе ,пуснете поне някакви говеда да я изпасат.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+2
 
 
Папагали вслушайте се в думите на белия.каза ви самата истина
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: