ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Вторият гребен канал изстрелва Пловдив в световния Топ 3! Първата копка през септември?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:41 / 24.07.2018Коментари (48)19952
Вторият гребен канал ще изстреля Пловдив в световния Топ 3 на водните канали. Има голяма вероятност през септември да бъде направена символична първа копка на съоръжението, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това ще стане, ако решението на Върховния административен съд е в полза на община Пловдив, заяви днес зам.-кметът на града Георги Титюков.

"Всеки момент чакаме решението на Върховния административен съд относно втория гребен канал. Надяваме се това решение да е в полза на община Пловдив. Дори през септември бихме могли да направим символична първа копка, ако решението е в наша полза. Няма да е нескромно да кажем, че с втори гребен канал Пловдив ще се изстреля в Топ 3 на каналите по света", каза Титюков на официална пресконференция преди Световно първенство по наку-каяк за юноши, девойки, мъже и жени до 23 години, което ще се проведе от 26 до 29 юли в Пловдив.

"Тук проектът е много хубав. Ние тръгнахме да реализираме една част от него – 656 дка залесяване, но за съжаление чувам, че и там има жалба, което мен лично много ме изненада. Защото става дума за залесяване, капково напояване и такива неща, за които би трябвало да е всеки любител на природата, на гората, на дърветата. Да е с две ръце "за“, но явно има и други цели, които не си ги признават или поне не изплуват на повърхността", допълни още зам.-кметът Георги Титюков.

Гледайте в прикаченото видео цялата пресконференция преди световното първенство в Пловдив!



Още по темата: общо новини по темата: 72
21.02.2023 »
23.08.2022 »
20.04.2022 »
03.02.2022 »
10.08.2021 »
18.02.2021 »
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Ее няма такъв кмет.. Стадион след стадион.. зала след зала.. Гребна след гребна.. Зоологически да искаш... трагедия
-1
 
 
До четиримата хейтъри: Чопър, Azmo, Бат Он и Facepalm MY COMMENT: - В тази част на града след 1955-1956 г. сме бродили още невръстни хлапета между осем- и десетгодишни. Тук минаха детството и юношеските ми години, бях състезател по кану-каяк към някогашния АСК "Ботев" - Пловдив. Не виждам как да се съглася с глупостите, които сте писали, драги. Ако наистина сте ми съграждани и сте израснали по тези места, едва ли бихте твърдели неща, които едва ли са Ви известни от първа ръка. През лятото и есента на 1965 г. юношите и мъжете от четирите пловдивски клуба по кану-каяк копахме канал от някогашната Гребна база до река Дерменка. А преди изобщо там да има Гребен канал, беше оризище и гъста акациева гора. Тук, дето сега е алея между фамозния зоокът на инж. Тотев и висящия мост, баща ми, като състезател кросаджия през далечната 1958 г. помага на един от съперниците си: Георги Баев - Байката да си качи падналата верига на явата и продължават състезанието в същия ред, Байката отпред, баща ми зад него. Това се казва да имаш достойнство, което явно Ви липсва и на четиримата самозванци, уви!
-1
 
 
Трима дежурни хейтъри на ГЕРБ след репликата ми обаче твърдят, че лонгозната гора край Гребния канал не била лонгозна гора, оле! Безметежно управление благодарение на тролове и невежи хора, това е прекрасно!
-1
 
 
Втори гребен канал ЩЕ има.Докато е кмет Тотев се надявам да се направи.И Зоокъта ще отворят.Ей така за радост на славчо-герговите минусослагачи да образуат нерви и да събират слюнки. Пловдив е на пловдивчани не на русофилистици от село.
на 24.07.2018 г.
0
 
 
Не е важно това,че Пловдив е на шесто място в страната по условия на живот и работни заплати,а е важно да сме в топ 3 в световна класация за гребни канали.А сме на шесто място защото няма други големи селищни системи като София, София област,Варна,Бургас и Стара загора.Газим кал,мръсотия, спъваме се по тротоари и улици,косят бурени вместо трева.И центъра и крайните квартали са отврат,а те се гордеят с проектите си.Прахосници!
+4
 
 
А стадион Пловдив в това състояние ни връща в 19 век!
+3
 
 
След ПРЕКРАСНАТА зоологическа градина която направихте милиони орангутани по света са подали молби за убежище. очакваме и в втория гребен канал да потънат милиони....
+4
 
 
Малко са ни два гребни канала ...искаме и трети
-3
 
 
Ще бъде изсечено толкова, колкото трябва. Между другото, защо обжалвате залесяването, което трбваше сега да стартира?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Изграждат екозавод в Шишманци
България в еврозоната
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: