ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Едно мнение за Пловдив от човек, живеещ в друг град
Автор: Васил Динев 15:15 / 28.07.2018Коментари (27)24392
©
С Plovdiv24.bg се свърза Илия Колчев, за да сподели какво мисли за развитието на града ни: "Здравейте, живея в Пазарджик, тоест в съседния квартал! Искам, обаче да изразя мнението си и да поздравя пловдивския кмет Иван Тотев. Никога този град не е бил толкова подреден, улиците са асфалтирани, осветени, навсякъде има засадени рози по булевардите, снабдени с капково напояване, тротоарите ви са нови и чисти, не висят кабели, а и са снабдени с колоездачни алеи, междублоковите ви пространства са облагородени и почистени, фасадите на блоковете са измазани, кръстовищата са достатъчно големи, за да поемат трафика....

А за парковете в централна градска част и около основните съоръжени я- думи нямам! Само едно не разбирам: защо пловдивчани не обичате кмета си и злословите по негов адрес /лично го чух/, при положение, че този град, преди него никога не е бил толкова облагороден, осветен и чист!? Хей, пловдивчани, огледайте се, помислете и след това коментирайте! Разполагате с прекрасен град, с изключителни възможности за отглеждане на деца, работа и отдих! За културния туризъм да не говорим!"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
щото сме си мрънкачи, способни да виждат единствено и само негативите, които естествено има, но има и много добри неща, които се случиха, надявам се и ще се случват
на 30.07.2018 г.
0
 
 
Абе незнам този "...живея в Пазарджик, тоест в съседния квартал" , дали не смята Пловдив за квартал на Пазарджик или някакво глобално село. Личи си , че преиграва и че трол на който или му платено или е роднина на кмета. Пловдив много малко хубави неща се случват. Да, тук споменава големия бум на строежи , вдигат се големи сгради , някой булеварди се асфалират , правят се "тунели" , големи велики планове за втори,трети..дести мост над марица и прочие и прочие бумащина за която са глътнати множество евро пари и които едвам ли някога ще видят бял свят - Оптимистично е да кажем , че тези неща ще станат когато бъде завършена изцяло магистрала Хемус ( на Тракия и отне близо 40 години - ако точно започната е 1973 и завършена 2010 и всяка година и правят ремонт - е всичко Пловдив е същото дередже : Отнема адски много време да се изгради , а още повече да се поправи....) Хубаво е да се строи , хубаво да е се обновява , но все пак трябва да се мисли и за самия град. Пловдив , за разлика от София , Варна , Бургас , Габрово и др. градове е град , който е гъсто населен т.е. има много на едно място и когато всеки вземе по една по две коли и добавим разваления градски транспорт и калпавата система за управление на строителството става маджа с грозде. Кмета последните една две години го пере здраво съчмата. Направиха концерт на Мейдан - всичко много яко , но който и да питаш организацията е била калпава , както за съжеление се превръща и Пловдив - Всичко страхотно уникално , красиви гледки , а по-гледнеш по-отблизо калпава история - недовършени ремонти , частен "градски транспорт" , милярд и една катастрофи всеки ден и ако това е хубав град за живееене здраве му кажи... Така че на този квартален ПИЧ трябва да му се изпишат по-силни лекарстваааа
+2
 
 
Прави се толкова колкото да замажат очите на хората има толкова нередности които след време ще лъснат. Града се застроява все по-нагъсто, вместо да се разширява той се задушава, строят се все по-големи сгради на мястото на по-малки до скоро, без да има достатъчно пространство между тях, нито за зеленина нито за паркоместа, кой разрешава това и защо?! Сега градим да вземем парите на хората и да им замажем очите, а тези след нас да му мислят те ще операт пешкира, така се действа в България -без да се мисли и когато ножа опре до кокала тогава почваме да се вайкаме ами сега какво ще правим!
0
 
 
Нека пазарджишката делва си държи устата затворена! Мамин направи доста неща! Но на каква цена? Толкова прашен въздух в Пловдив не е имало никога! И да попитам пазарджишкия селянин :Къде си плаща данъците и къде си кара пазарджишката бангия всеки ден - безплатно? Защото с моите пари Мамин прави тези неща, а такива селски бекове като въпросният умник от Пазарджик си плащат данъците по села и паланки, азамърсяват Пловдив - БЕЗПЛАТНО!!!!!
+1
 
 
Градчето си ни е супер.Тези с шльоковицата да вземат да пишат на кирилица
0
 
 
Пловдив няма нищо общо със столица а още по малко с културата и хич нищо общо със Европа.
+2
 
 
Пловдив живна, но това далеч не е заслуга на тотев. той върши повече работа от селяндура славчо, но далаверите не спират и при него... та дори няма завършен булевард за 2 мандата, докато глупака славчо поне направи бул. България за 3години, който е близо 5км, а един руски с дължина малко над километър се строи вече 3години... отделно въпросният булевард България 7години по-късно все още е в сравнително добро състояние, а след зимата вече ще се кърпят новите отсечки на 'австрийската' щрабаг... да, тотев е една идея по-добър кмет от славчо, но това не значи че трябва да сме доволни от неговата работа, защото градът е блокиран, защото 2019 ще бъде фарс, защото милиони потънаха в колодрума и т.н. и т.н.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: