ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (15) | Вчера (19)
Шеф на световния кану-каяк похвали Пловдив за организацията на шампионата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:17 / 29.07.2018Коментари (1)3111
©
Томас Кониецко (третият отляво надясно)
Вицепрезидентът на Международната федерация по кану-каяк (МФКК) Томас Кониецко даде изключително висока оценка на организацията на Световното първенство по кану-каяк за юноши, девойки, мъже и жени до 23 години, което се провежда в Пловдив. В знак на признателност за добрата работа той връчи плакети на изпълнителния директор на Българската федерация Евелина Петрова и на представителите на организационния комитет – двукратния олимпийски медалист Петър Мерков и Емил Младенов.

"Благодаря Ви за невероятната организация, която направихте. Няма никакви оплаквания от отборите и състезанието върви много гладко. Изключително професионално организиран шампионат. Когато преди 4 години Международната федерация по кану-каяк повери това състезание на България, нямахме съмнение, че ще се справите. Сега обаче можем да кажем, че Вие организирахте не просто добро първенство – Вие направихте изключителен шампионат“, каза Кониецко.

Той благодари на целия отбор на Българската федерация по кану-каяк.

"Винаги съм се впечатлявал колко много хора работят зад кулисите на такова състезание. Колко много доброволци, съдии, тийм лидери, треньори се трудят, за да бъде нашият страхотен спорт по-силен и тази страст прави атмосферата изключително специална. Всеки един е малък камък от голямата сграда на успеха на Международната федерация и поставен на място я прави още по-стабилна“, допълни вицепрезидентът на МФКК.

Томас Кониецко подчерта, че първенство от такъв ранг не може да бъде проведено без съдействието на държавата и изказа специална благодарност на българското правителство и община Пловдив за оказаната подкрепа.

"Надявам се отново да се върнем на това прекрасно място“, завърши Кониецко.

Световното първенство по кану-каяк за юноши, девойки, мъже и жени до 23 години е последното от серията големи шампионати, организирани в България за последните 3 години. През 2016 г. гребният канал в Пловдив прие Европейско за юноши, девойки, мъже и жени до 23 години, а през 2017 г. – континенталното първенство мъже и жени. От Международната федерация обаче са категорични, че ако в Пловдив не бъде изграден втори гребен канал, страната ни няма как да приема състезания от най-висок ранг.

Както е известно, преди няколко дни Община Пловдив спечели на последна инстанция заведеното срещу изграждането на съоръжението дело и кметът Иван Тотев обяви, че градът ще има втори канал (всичко за това съоръжение - проект, инвестиция, срокове, вижте тук).
Още по темата: общо новини по темата: 40
11.02.2019
01.10.2018
17.09.2018
15.09.2018
14.09.2018
14.09.2018
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
От Международната федерация обаче са категорични, че ако в Пловдив не бъде изграден втори гребен канал, страната ни няма как да приема състезания от най-висок ранг.....Е антиТотевци разбрахте ли сега,че втория канал не е презумция на кмета ,а условие .И то условие за да отговаря Гребния канал за по високи първенства.За 30 г.не че е остарял ,а просто трябва да се добави нещо допълнително,което когато е строен не е било необходимо.А освен допълнително съоръжение към сега съществуващото ще се ползва и от гражданите на този град,ще има и връзка с природата чрез островчета и зони за птици.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Карагарен свири на Локо, пловдивчанин от Първа лига на Несебър
Децата на Локо с успех над Ботев
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: