ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Чистката започна! Ето ги първите двама освободени от Локо!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:31 / 30.07.2018Коментари (9)7631
© Plovdiv24.bg
Искандар Джалилов си тръгва от Локо след само два официални мача
Чистката в Локомотив Пловдив, за която вчера се закани собственикът на клуба Христо Крушарски, започна. Днес сутринта са били освободени вратарят Антони Милина и защитникът Искандар Джалилов, съобщава "Марица".

От Лаута все още не са обявили раздялата официално, но по информация на Plovdiv24.bg наставникът Бруно Акрапович е бил категоричен, че повече няма да разчита на двамата футболисти и в момента се чака единствено те да се подпишат под споразумението за разтрогването на договорите им по взаимно съгласие.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че таджикистанецът Джалилов бе привлечен това лято и игра титуляр като ляв бек в първите два официални мача. При престоя си в Дунав пък бранителят бе използван като десен бек. Антони Милина дойде на Лаута още през миналия сезон, като игра при загубата с 0:2 от ЦСКА-София. Той получи шанс да бъде титуляр след контузията на Илко Пиргов, но така и не показа, че заслужава да бъде част от Локомотив.
Още по темата: общо новини по темата: 109
21.08.2018
09.08.2018
07.08.2018
02.08.2018
01.08.2018
01.08.2018
предишна страница [ 1/19 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Милосевиц и Абдулахи са леви бекове. Парвиыат имасхе да изтарпыава наказание за 2 мацха.. добре. Но нигериетза засхто не си игра на позициыата сресхту ЦСКА и Славиа? Бруно просто бе ресхил да махне Дйалилов и затова го слойи 2 мацха да играе в лыаво. А всицхки знаем цхе тоы е десен бек. Засхто прибарзано бе освободен Кременлиев? По време на подготовка в Говедартзи тоы игра добре и като запоцхна парвенството, Бруно го разкара. Тоыа добре ли е или си прави маытапи на насх граб? Ницолас Цанавесио изобсхто не го използва и накраыа го освободи, а тоы е поне 3 пати по-добар от насхето дарво - Везалов. За сметка на него, докара поцхти 30 годисхниыат Петровиц, коыто не е играл от поне 4-5 месетза и естествено ныама кондициыа за да играе като титулыар. Та накратко казано, босненскиыат "специалист" освобойдава кадарните футболисти а оставыа баберитзи само. И затова, погледнете в лыаво класирането. Дори и новака Ботев Вратза ныама 6 допуснати гола в 2 мацха. Тоыа Бруно е пален, ама пален тасхак. Това да ви е ыасно. С него сме сигурни изпадасхти.
+1
 
 
Няма такъв смях и в конгоанското първенство!Професионалиста Бруно първо ги привлича,предлага им договори и на втория мач ги освобождава!!!!Ха-ха-ха.....БФС да погледни с какви договори картотекира локуту.....няма професионален футболист,който да се съгласи с такава гавра,,без супер яка неустойка,каквато естествено локуту не може да плати!Тук има шашма,ала Коко Динев!
-2
 
 
Аржентински защитник дойде,кога го картотекирате?
+4
 
 
Ами Везалов ще остане ли?Като муха без глава се мотае по терена.Всички защитници са по класни от него ,ама той е само титуляр.Головие в нашата врата са 90%негови.
+2
 
 
вожде от хухуй изгони и останалите и закривай катуна!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: