ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Локо към ръководството: Времето ви изтече!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:39 / 31.07.2018Коментари (62)18816
© Plovdiv24.bg
Официалният сайт на фенклуба на Локомотив Пловдив излезе с крайно остра позиция срещу ръководството на клуба. От текста, под който са се подписали абсолютно всички фракции на "черно-белите" привърженици, става ясно, че оттук нататък връзката между ръководство и фенове тотално е прекъсната и нищо няма да бъде, както преди.

Plovdiv24.bg публикува текста без редакторска намеса:

Изчакахме да мине един ден от поредната трагикомедия, разиграла се на Лаута в неделя вечер, с цел да може да се даде трезва преценка на ситуацията и тя да не е плод на емоции. Още едва е започнал новият сезон, а вече безобразията и хаосът на Лаута са във вихъра си. 

След поредния фарс на терена и пародията с картотекирането на купчината нови футболисти. След факта, че два кръга групата за официални мачове трябваше да се попълва с юноши и контузени футболисти, докато привлечени футболисти седят в хотелските си стаи, защото някой не се е сетил, че сме надвишили квотата за футболисти извън Европейския съюз, в неделя отново се сблъскахме с потресаващата действителност на Лаута. Една-единствена отворена каса, на която хората трябваше да чакат по над 30 мин в 35 градусовата жега, за да могат да си вземат билет!

Да не говорим за поредната идиотия да бъдат отпечатани само 100 билета за Централната трибуна, които свършиха още час преди мача, и хората със семейства масово или си тръгваха, или неохотно си взимаха билети за трибуна "Спортклуб“, където слънцето печеше безпощадно. За да се стигне до безумието да караш стотици хора да чакат, докато 15 мин преди началото на мача някой се е сетил, че може да напечата още билети.

Искаме да попитаме т.н. "ръководство“, колко години още ще се опитват да изгонят и малкото останали хора на Лаута с профанските си и неадекватни действия? Докога ще трябва да търпим едни необразовани и некомпетентни хора да тровят нервите на всички, които обичат Локомотив Пловдив? Докога клубът ще бъде организационно на ниво аматьорска лига? Докога профаните от канцелариите на Лаута ще търсят вината навсякъде другаде, но не и в себе си?

Вчера отново същите тези профани решиха да гонят футболисти, които самите те докараха, а единия даже не игра в мача, факт който надали са забелязали. Кога вечно пияният Чавдар Цветков ще поеме отговорност за поредния провален трансферен прозорец и каква функция изпълнява този индивид, освен да заработва комисиони и да бъде другар по чашка? Кой ще ни каже защо се преотстъпиха наши талантливи юноши, за да се докарат цяла плеяда от сръбски и хърватски ментета, и кой има полза от прибирането на комисиони? Кога някой изобщо ще поеме каквато и да е отговорност в този клуб??? И защо трябва да берем срам, четейки отново комичните изказвания на Христо Крушарски за брадви, секири, мерки и подобни неадекватни и нямащи общо с реалността брътвежи? Един човек правилно беше казал, че рибата се вмирисва откъм главата.

Господа изкуствено насадени на Лаута, това повече не може да продължава! Не разбрахте ли, че не ставате за това, за което сте сложени? Нямате капацитета и възможностите да ръководите институция от ранга на Локомотив Пловдив!

Вие сте срам за този клуб, вие сте срам за нас феновете, вие сте срам за града ни и времето ви изтече!

Фенклуб Локомотив Пловдив

Наполетани Ултрас Пловдив

Лаута Хуулс

Гот мит унс

ОТС

Бригада Пловдив

Ийст клуб

Гарата

World Wide Locos
Още по темата: общо новини по темата: 109
21.08.2018
09.08.2018
07.08.2018
02.08.2018
01.08.2018
01.08.2018
предишна страница [ 1/19 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
И аз се чудя защо стотици семейства с разревани дечица си тръгваха от лаута! А то нямало билети за централната трибуна! :) :) :) Няма по - проста публика от циганската.
0
 
 
Ей тъй се прави! Феновете на България да вземат пример...
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 01.08.2018 г.
+3
 
 
Такаааа.. Ред е да чуем отговора на биг-боса - майстора на ракети Лоза-1, Лоза-2, Лоза-7.. Взимам си пуканки и бира - и на плажа.
+1
 
 
Добро утро! не малко хора от година говорим, че Клошарски е абсолютно лайно, боклук, селски тарикат, комунистическо мекере и пияница, но никой не ни обръщаше внимание, даже напротив - не бяхме желани на Лаута! Сега декларации и закани, но вече е късно, за съжаление....
+2
 
 
В този ред на въпроси от декларацията да попитам: КОЙ МАЛОУМНИК МОНТИРА ВХОДНО-ИЗХОДНИТЕ ВРАТИ НА "СПОРТКЛУБ" ДА СЕ ОТВАРЯТ НАВЪТРЕ?КОЙ ПРИЕ ТОЗИ РЕМОНТ?ДО КОГА ЩЕ СЕ ПОДМЯТАТ НА ПЪРВИЯ ВХОД ХЛАДИЛНИ ВИТРИНИ НА УМРЕЛИ СПОНСОРИ И ЩЕ ПРЕЧАТ(ЗАЕДНО С ВЪПРОСНАТА ВРАТА) ДА СЕ ИЗЛИЗА НОРМАЛНО ОТ СТАДИОНА?
+1
 
 
Изглежда пак някакви момченца се опитват да правят прееврат. Видяхме ги колко могат предишния път. Ако Крушарски си тръгне, то това ще означава самоубиство. Отбора им ще се разпадне. в днешно време никой не дава пари за футбол
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 31.07.2018 г.
+2
 
 
Лелеее - голяма олелия! Фенчета, като изгонихте Коко - повече ли публика дойде? При Коко пълнихте стадиона, включително и съборената от Марешки трибуна. Нищо чудно, Бонев да прави преврат - в негов стил е, той няма приятели, въпреки че казва Крушарски ми е голям приятел. Е, нищо де, какво се плашите - Селският Христол е свободен - ще приеме на драго сърце.
на 31.07.2018 г.
+2
 
 
И аз се подписвам под това. Само не съм съгласен за момента със стоте билета за централната трибуна защото за там по правило се отпускат толкова,200 за бесика и 400 за спортклуб.
+2
 
 
Стикc ,на 30.07.2018 г. Бруно е велик треньор, а Крушарски - велик президент! Такива като тях нямат алтернатива, така че псевдо ултрасчетата да не ги закачат!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: