ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски: Готов съм да си тръгна, ако дойде по-богат и по-умен от мен (ЦЯЛОТО ВИДЕО)
Автор: Васил Динев 12:58 / 04.08.2018Коментари (29)20194
© Канал 3
Както вече ви информирахме, собственикът на Локомотив проговори след декларацията на привържениците вчера. "Бях в чужбина 6 месеца, после имах здравословни проблеми и доста неща съм изпуснал, които не са стигнали до мен. Готов съм, ако дойде друг човек, да управляваме заедно или ако е по-богат и по-умен от мен, да управлява сам. Феновете имат забележки към някои управленчески структури като спортен директор и администрация. Те казват всички да се махнат, включително и чистачката. Но тя си върши работата перфектно, също и хората, които поддържат терена.

Феновете обиждат и Нина, а всичко е минало през нея и точно тя е свършила най-черната работа. Да я махнем - няма как да стане. Привържениците поставят всичко под един знаменател, но липсва конкретика. За изтичане на времето на ръководството решавам аз, не те. Тук има проводници и аз ги знам поименно. Има 2-3 човека. Направих проект за базата, платих го и вместо да гоним реализация на това, ние се хващаме за това, че сме паднали два пъти. Ще паднем още два пъти сигурно, но след това нещата трябва да се стабилизират. 90 процента от работата я върша сам. Тук съм направил много неща с мои пари - дълговете съм ги покрил с мои пари, обещаното съм го изпълнил", каза Христо Крушарски пред "Канал 3". Цялото интервю изгледайте в прикаченото видео!

Още по темата: общо новини по темата: 227
20.03.2020
11.03.2020
10.03.2020
26.02.2020
24.02.2020
17.12.2019
предишна страница [ 1/38 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Крушарски си каза неговото .дайте по богат и си тръгва .дайте го но не само с декларации.кажете ние искаме акциите и Локо пд във в група.
+2
 
 
Мачкай сганта,велики Доне!Спаси Пловдив от кюстендилския навлек!
-3
 
 
Бездомните мишки и мишоци са наизлезли от дупките, но всичко с времето си, а то говори за ЗАВИНАГИ В КОМАТЕВО, ЗАВИНАГИ БЕЗДОМНИ...п.п. и да не съм чул повече как ви вися в темите, така като гледам чувствата ни са взаимни Бездомни мишки!
-5
 
 
При Ботев раздорите тепърва предстоят.Там има опашка от кандидати за лапане.Много са духовити в темите ни,но скоро ще има отрезвяване.
-1
 
 
Жалко,но факт!!!"Локомотив"се самоизяжда.Стига с тези "Фенове",фракции и т.н.Ако искаме "Локомотив"да върви напред,трябва да се обединим.Г-н Крушарски хубав или лош той кара влака в момента.Бих го посъветвал обаче,да си провери и персонала който работи в този влак.А персонала и пътуващите в него са за брак.Това е истината.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 04.08.2018 г.
0
 
 
бати Митко Grazie - чака. Истински локомотивец. Давай му акциите и се махай, Крошарски . Хората искат да изчезнеш, ти поставяш условия, сякаш цял живот си бил от локото . върви си ,ти си външен човек и не милееш за клуба . само ни излагаш .
+7
 
 
100% ще е по-умен от теб,а за богатството,зависи на кой,колко му се дава то е до друго,ма много се разприказва нещо напоследък,а от устата ти бисер след бисер,комедийно шоу най ти приляга май!
+6
 
 
Вземи чичо Митко-селския за съветник нали и той буфер е станал рџ?‚рџ?‚ и паметник ще ти издигнем в Пловдив!!!Тоя човек поне е забавен,не като Ачо сълзата рџ?‚рџ?‚рџ?‚
-1
 
 
Истината е,че не ПРЕЗИДЕНТА е виновен! Погледнете последните години-колко президента се смениха.Но има двама вечни интриганти.Единия е бил най-дбрия футболист на Локомотив.Но и най-голямата пиявица е сега.Другия-най-корумпирания съдия,който благодарение на кумеца си се издигна в су=ъдийството. Спомнете си напрмер как тези двама юнака сурнаха под масата преди години Илиян Йорданов на Левски.В клубната каса не влезе нито лев,а теи юнаци си раздеелха по няколко десетки хиляди евра. После точно тези юнаци продадоха финала за Купата на Лудогорец. Тези юнаци не ги искаше и Едо и като разбра,че няма да се махнат-той се махна.Тези юнаци изгониха и Марешки,защото не им се водеше по тотаджийския акъл.Сега Марешки им е виновен,защото не налага техните протежета.А и още сума ти неща има,коит не са за прказване.А тук има 2-3 дежурни фена уж ,който пишат това,което им наредят двамата юнака.Ако искате Локо да върви напред-тези двамата трябва а си купуват билети за мачовете! Иначе и Бил Гейтс да стане президент-тия двамата пак ще въртят номерата.Това е истината и няма какво да си кривим душата! И моля-не почвайте с изтърканите клишета колко Зума е дал на Локо.Дал е като футболист-безпорен факт!!! И то много,най-много-леендарен футболист.Но като управленец-заедно със съдията са направили най-много поразии!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: