ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Отчаяна майка: Помогнете да спася дъщеря си, дрогират я и я карат да проституира
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:25 / 17.08.2018Коментари (6)11561
© Фейсбук
Отчаяна майка от Варна се обърна с апел чрез Varna24.bg за съдействие, след като 22-годишната й дъщеря, заедно с внучката й на годинка, са в неизвестност от 1 август. Като в популярния филм "Не без дъщеря ми", жената е готова да се бори, за да откопчи детето и внучето си от обкръжението на хора, за които твърди, че дрогират момичето и го заставят да проституира, а бебето през това време е оставено на произвола на съдбата. Ето какво разказа жената, която е сезирала Второ РПУ във Варна и разчита на намесата на прокуратурата, за да успее да спаси момичетата си: 

"На 20 .06.18 дъщеря ми тръгва инцидентно и много набързо за София, като преди това човек от София, с който се е запознала в интернет, я е посетил. Още от 16.06 връзката с нея е затруднена, а след 21.06, тя започва да не се прибира при баба си, която живее в София, на която уж каза, че ще гостува. Твърди, че живее при хора, които определя като свои приятели. Обадила съм се в полицията във Варна 2 РПУ. Сигурна съм че лицето, което я е посетило и тя не е познавала, има връзка с изчезването на дъщеря ми и внучката ми. Ежедневните неща, които тя обичайно е правила са променени, няма почти никакво развитие във Фейсбук, спря да ползва и Вайбър. Не си вдига телефона, друг човек владее комуникацията, мъж който е залепен за нея и заплашва. Тя звучи неадекватно и е много различна. Разбрах, че е била в депресия и отчаяна. Твърдя, че са я зарибили чрез измама, възможно е това да се е случило още във Варна около 16.06, а на 20-ти тя заминава скоротечно. Промени се цялото й държание спрямо близките, езикът й стана циничен, а грижите за детето остават на заден план.

Когато отидох до София да се срещна с нея, дойде с някакво момченце на около 11 години и твърдеше, че детето е нейно. Беше неадекватна. Тъй като момчето, от което забременя, не призна детето, в родилния дом, когато изписваха внучката ми аз поех грижата над тях. Затова разчитам и на съдействието на прокуратурата, за да мога да върна и двете си момичета, за да продължа да се грижа за тях. Смятам, че е системно дрогирана и заставяна да проституира. Тя няма доходи и е зависима. От 17 април бебето не е водено на детска консултация. Имам съмнение, че детето има здравословни проблеми, защото се души и си причинява болка. На 27 юли във София я заведох на лекар и педиатърката каза,че това е синдром на изоставените деца ,т.е че на детето му липсва внимание. Свидетели разказаха, че майка му пие кафе от неговото шишенце, което също говори за това, че в момента дъщеря ми не е на себе си. Ако успея да издействам прокурорска заповед ще мога да я прибера при себе си в Германия, където работя от години. Целта ми е да заминем заедно, за да я откъсна от тези хора. Затова обаче ми е нужна информация и призовавам всеки, който е виждал дъщеря ми и знае нещо за нея да се свърже с мен на профила ми във Фейсбук", обясни отчаяната жена.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 19.08.2018 г.
0
 
 
Днес момичето беше в централния подлез на Варна с дъщеричката си разговарях с нея тя сподели че майка и иска да и отнеме детето да го заведе в Германия за да може да получава помощи.
Aнонимен
на 18.08.2018 г.
0
 
 
Горката жена.В какъв свят живеем?Ако някой може нека помогне!
Aнонимен
на 18.08.2018 г.
0
 
 
Като заминахте да работите в Германич,не се ли замислихте,че точно тогава дъщеря ви е имала нужда от разбиране,внимание и ВЪЗПИТАНИЕ.Сега вече каруцата се е обърнала.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: