ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанин не се сдържа: Държава на олигофрени!
Автор: Васил Динев 17:50 / 27.08.2018Коментари (16)14084
Пловдивчанин се свърза с Plovdiv24.bg, за да сподели: Привет, говоря от името на цяла една улица и по-конкретно от името на един блок, приличащ на великата китайска стена! Нямам идея колко на брой са колите, които се използват, но е възмутително как заради ремонт блокираха паркинга на ул. "Стойчо Мошанов" в Пловдив! Кола в паркинга не може да влезе, а тези, които са вътре, не могат да излязат!!!

Няма да съм като всички мрънкачи, които казват "плащам данъци", "тъпа държава" и т.н. Аз казвам: "Защо след като паркингът на блока има 2 входа, затвориха и двата, като единият е буквално на 5 метра от края на разкопания участък?" Изпращам Ви снимки, за да разберете колко малоумни хора има в България! Страхотна страна, която не попадна на хора! Държава на олигофрени! Поздрави!







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
"Кметът на район "Централен" Георги Стаменов заяви, че ще се запознае със ситуацията и ще сигнализира на Голяма Община, които движат проекта. Той обясни, че при такива ситуации, фирмите изпълнители са длъжни да направят временни рампи, по които да минават колите, за да имат достъп до блока, в който живеят. " Фирмите са длъжни ! А не хората да карат по лунните пътища или тротоарите !
+2
 
 
Винаги има недоразбрали,малоумни галфони ,който разчитат да им се обясни,да им се помолят и да им се влезе в положението понеже са специални.Иначе мрънкат за това и онова,но не мислят как нещата могат да се променят без техните усилия!
на 28.08.2018 г.
0
 
 
Ами така се случва , като трябва да се приберат едни пари за асфалт ( предполагаемо евро проект) Да си призная безразборното строителство и рехабилитация на пътя вече някак си не дразни чак толкова много , макар че гледката си е много грозна. Кмета и подчинените му са решили - като за последно да строи масово , без да мисли замислят за последиците ( е освен факта че ще приберат няколко милиончета ) . В цивилизования свят , когато се прави ремонт на пътя - обикновено първо се подбира обходен маршрут и се гледа да не създават непоносими удобства за живущите - в Майна сити няма такова нещо два три мангала затварят улицата , без предупреждения и повечето случаи на места със сигурност след 5 до 6 месеца ще прави ремонт на ремонта...
0
 
 
Убедена съм, че е имало предупреждение за започващия ремонт, който се е съобразил, си е преместил колата някъде в съседство, за да си я ползва, който се е направил на тарикат - ще почака. /Само тук писаха двеста пъти, че в района ще се обновят улиците и тротоарите/. От снимките се вижда, че има фирми, които със сигурност търпят повече негативи за бизнеса си, но в крайна сметка улицата ще бъде нова, нали? Колкото до господина - при добро разбирателство със съседите или поне сигнализиране на паркиращите бихте могли да излизате по ул.Княз Черказки...
на 28.08.2018 г.
+1
 
 
Виждам че хубаво сте ме ошарили с минуси та ще се включа. Паважа го махат още от източната порта ако толкова бяхте загрижени за работата си щяхте да се осведомите за наближаването на строителната техника към блока ви и щяхте да си преместите колите колите на 100 метра и да спрете на ул.Мадара и ул Княз Черказки. А кой ви спира да си излизате и сега през Княз Черказки? Или викате що ще заобикалям 100 метра 1 месец като мога още 100 години да си карам по насрания цигански паваж?
на 27.08.2018 г.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 27.08.2018 г.
0
 
 
Кмете, праскай глоби всеки ден на тия измекярски фирми! Наказвай и глобявай тия от администрацията ти. По цял ден са в кабинетите си. Заключи им ги и да обикалят обектите, стига с това крак върху крак и нищо се не върши.
0
 
 
И от целия блок не можахте 2-3 неолигофрени с една лопата да нахвърляте малко павета и пясък и да си оправите двата входа на паркинга?
+9
 
 
Ти виж че почват ремонти на най-големите булеварди без да помислят как ще променят движението, ти за тая уличка.... Няма мислещи в администрацията, има говорещи и действащи само. Във всеки проект трябва да има един с акъл, ама няма кадри за тази длъжност!
0
 
 
И какво и е затворено на улицата ?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Аматьорски футбол
Катастрофи в България
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: