ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Спортни
Общество
Политика
Патриотични игри или служебен кабинет на червения президент
Автор: Любомир Минчев 13:10 / 04.09.2018Коментари (8)11737
©
Партия от семейството на ЕНП да състави  кабинет с хора, които се въргаляха по турската граница, ще е върхът на европейската политика. Това ще е най-голямото усилие на Борисов преди третия му мандат. Това съм написал през март 2017 година и съм питал дали си заслужава усилията за кабинет с патриотите. Но всички, на които демокрацията нищо не е отнела тогава се молеха Борисов да забърка поредната си магия. Е, забърка я с цената на огромни компромиси.

Ако Каракачанов, Сидеров и Симеонов са патриоти, какви са останалите български граждани – антипатриоти, полуидиоти или пълни нещастници. Сигурно е така, тъй като неприлично дълго търпят тези тримата  да узурпират патриотичните чувства на българина, а са най-обикновени политически търгаши с патриотарство. Така пък съм се възмущавал през февруари 2018 година. Защото тази троица вече действаше като рекьорска банда и шепнеше на Борисов за стабилност, както му се беше увесила на гърба.

Смятах, че не е сериозно Борисов да прави кабинет с тези хора. Смятах, че подобен избор не съществува и компромисът е грандиозен. Някъде по това време обаче левият екстремист  Александър Симов се изцепи, че с удоволствие би се изпикал върху паметниците на репресираните от комунизма и компромисът взе да изглежда поносим. А и президент вече беше Румен Радев, стъкмил първия си служебен кабинет.

Все пак се надявах, че патриотите заслужават да получат подходяща доза от лекарството, което си просят – предсрочни избори.

Нищо лошо в едни предсрочни избори, колкото и да ни плашат с тях. Нищо лошо, ако докато ги правим, на власт не е Румен Радев със служебно правителство. Главният опозиционер в държавата вече се закани да разкатае фамилията й, ако отново има тази възможност. При първия си опит беше достатъчно страхлив да признае, че червеното знаме родило го е, но вече е забил байряка на БСП в кабинета си и не го крие.

Сега вече съм склонен да гледам всеки ден как Волен и Валери се хващат за гушите, ритат се между краката и да слушам скимтенето им. Нямам нищо против да изтърпя и Каракачанов с неговите бръмбари за казармата. Дори Волен може да си дрънка на воля за Крим и вечната дружба с Русия – едно дрънкало по-малко или повече, все тая.

Борисов пак ще ги погали по главата и ще им каже, че без тях държавата кучета я яли. Ще го направи, колко му е, те това искат. Ако значимостта на българските патриоти е да ги галят по главата, защо да не го понесем.

В противен случай типове като Сашо Симов ще си пикаят където искат и ще ни учат на морал. Представете си и“моралните стожери“ Корнелия и Румен Радев с реална власт. Боже, опази патриотичните игри!







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Гумен Крадев ако има служебен кабинет ще е същото все едно БСП и Путин имат кабинет.От известно време слушам разни "професори" ,като Вучков и разни други червени мекерета да говорят за служебен кабинет на Радев и явно са им пуснали опорните точки. Борисов ако иска да остане на власт,трябва да държи Симеонов.От тройната "патриотична" клика,той май е най сериозен и последователен. Предсрочни избори едва ли ще са в + на БСП ,ако не вкарат Славка в политиката.Без нея те пак си остават сами с ДПС!Най много на мястото на Марешки да влезнат "десните". А и ако не са в коалиция "патриотите" може да го духат по отделно.
0
 
 
От 74 години насам всички кабинети са червени, та чак червиви - с пари, власт и всичко останало...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Аналитични новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Втора лига сезон 2023/24
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: