ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчани: Пришълци-простаци превземат града ни
Автор: Васил Динев 09:47 / 08.09.2018Коментари (57)74287
© Plovdiv24.bg
В редакцията на Plovdiv24.bg пристигнаха паралелно два сигнала. В единият, наш редовен читател ни изпрати снимка на която се вижда, че докато чака на кръстовището, всички коли пред него са с регистрация, която не е пловдивска. Тази гледка е все по-срещана, откакто Пловдив се превърна в икономическото и индустриално чудо на България.

Това обаче има и негативни последици. Ето какво ни споделя друг наш редовен читател:

"Истински простаци подменят коренното пловдивско население. Всички искахме икономически бум, но не си направихме сметката, че с него идват и неприятни последици. Най-голямата такава, поне според мен е, че градът ни се напълни с хора, които нямата класата и манталитета на коренното пловдивско население. Тези хора са нагли и неадекватни шофирайки по улиците, цапат, псуват, блъскат се, прераждат се. Това опростачване на Пловдив е наистина плашещо", споделя мнението си нашият читател.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 10.09.2018 г.
+1
 
 
Не разбирам какво лошо има в това да има различни регистрации коли в Пловдив. Пътя в града не е само на Пловдивчани. Лично не мисля , че има нещо нередно. На моменти тъй наречените "селяни" карат по-добре от местните. До колко знам няма ограничения във факта , че ако да речем съм от Варна или София трябва да карам само във Варна или София. Именно заради такава арогантност се получават катастрофи.
0
 
 
Пловдив и преди 20 години си беше пълен със селтаци, ама те май бяха от "коренното" население... Аз съм от Пловдив, но не бих живял там точно заради хора , които пишат такива коментари - е*ати самочувствието - та чак и към медия е изпратено - самото писмо/коментар излъчва доста селяния, но виждам, че хората като че ли са конформисти или просто се кефят на простаци, а Пловдив за съжаление винаги е бил пълен с тях. Малко по смирено, господа. Разбирам в Бевърли Хилс да има цигански катун - да се възмущавате... ама работата си е селска и без селяните от другите градове.
0
 
 
Вие от къде очаквате да се появи работна ръка, като не се жените и не правите деца? Очаквате да започнат да валят кореняци пловдивчани от небето ли? Вие се радвайте, че идват някакви хасковски и пазарджишки тарикати ами не са се появили още мангустите от Сомалия и Афганистан. И те ще дойдат, не се притеснявайте. ЕС ще ни ги пробута и тогава ще питате, къде са колите с X и K.
+1
 
 
Май нестава въпрос за "КЛАСА" Възпитание, Морал, Човещина - липсват ни все повече и то на Всички ни
0
 
 
"Икономическо и индустриално чудо"! Пфу! Такова определение за тази кочина не бях чувал!!!
на 09.09.2018 г.
+1
 
 
"икономическото и индустриално чудо на България..." - ха ха ха ха ха :-)
0
 
 
доста хора идват в града, но честно казано, примерно в блока в който живея, най-много дразнят "пловдивчаните" дошле от близките села още по времето на соца, а стрин до сега не ме е запушвала кола с регистрация различна от РВ, все са "съграждани"
0
 
 
Добре бе, някой може ли да ми каже като 60% от хората които казвате че са селяци живеят под наем и те не могат да имат постоянен адрес а само временен, а за да си смениш документите лична карта и шофьорска книжка трябва да имаш постоянен адрес. Как да стане това? Казах 60% но може и да са повече като имат хазяй който няма как да им подпишат че им е постоянен адрес защото може още утре да си сменят квартирата как да стане това? За да си прехвърлят автомобилите в Пловдивска област те трябва да имат постоянна регистрация, а за да имат такава трямва всички да имат собствени жилища. Замислете се малко.
-3
 
 
Хахаха, някой си мисли, че Пловдив е само за него. Ами заградете го с бодлива тел, сложете бариери и издавайте визи да всеки българин, които иска да влезе в него :D
0
 
 
Само в Р.Централен все още не се е напълнило със селяндури ,понеже апартаментите са скъпи, както и наемите!! Но в другите райони е страшно, селяни до селяни.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: