ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Няма да повярвате от какво се възмути пловдивчанин! Абсурден ли е сигналът му?
Автор: Васил Динев 09:45 / 18.09.2018Коментари (51)20831
Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса сигнал на наш читател във връзка с парк "Розариум". Сами преценете дали изразеното мнение е правилно, или се научихме да мрънкаме и да се оплакваме за щяло и нещяло:

"Вижте как ни посрещна "Розариум"-а тази сутрин (15 септември). Окупиран от рожденици - всички беседки са заети от 9.00 ч. със стекове минерална вода и хладилни чанти. Заети са и всички маси, които са по-апетитни с шарена сянка или в близост до съоръженията за игра. Има само няколко сенчести пейки по краищата на площадката.

И питам аз за това ли са обществените паркове. А как да обясня на тригодишното ми дете защо за него няма балони и защо няма почерпка. Ей хора, помислете малко, не сте сами на тоя свят, съобразявайте се и с другите деца. Не смятам, че обществените паркове са за обсебване за рождени дни и издадени за пируващи. Моля, Общината да предприеме адекватни мерки за прекратяване на такива практики. И ние сме хора и искаме, като отидем в парка, да имаме място за игра и да седнем".


Още по темата: общо новини по темата: 33
12.05.2021 »
30.12.2020 »
07.07.2020 »
19.05.2020 »
19.12.2019 »
13.05.2019 »
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Не разбирам какъв е проблема - че няма къде да поседне или че няма балонче за детето. Почти съм сигурна, че балонче щеше да се намери. Поне аз когато съм била на детски празненства винаги имаше повече от необходимите. А колкото до изказванията, че там не е мястото и да ходят по заведения - най-малкото не всеки може да си го позволи в крайна сметка. На мен лично идеята за празненство в парка ми харесва. Доста по-добре от колкото да затвориш децата в детски център при толкова приятно време навън. Общенствените паркове са за обществото и до колкото ми е известно родителите и децата (празнуващи или не) са част от обществото.
Накъдето и да отива тълпата – бягайте в обратната посока. Тя винаги греши.
на 18.09.2018 г.
-2
 
 
Аз пък виждам доста свободни места, просто някакъв комплексар и мрънкач е решил да избие комплексчета. Мрънкащият сърдитко можеше да си седне където му е кеф и да се изнесе когато дойдат празнуващите. А и се вижда, че "заетата" маса е почти на слънце и след около пол. час ще е съвсем огряна от слънцето.
+4
 
 
Аз какво виждам, хладилна чанта и стек минерална вода подарени ми от добри граждани. Женствения "господин" да не се възмущава, а да си прибере чантата и водите и онези селяни да го духат.
+3
 
 
Значи пуска се една муха и всички започват да наливат, имали здраво разсъждаващи хора ? Бях там когато тази снимка е направена и няма нищо подобно от това което читателя е написал. Дойдоха 3 семейства с децата носеха си стек вода и 2 торби с някаква храна за децата за тях. Оставиха нещата строиха децата отстрани за 2-3 минути нещо им казаха да се пазят да не се карат нещо от сорта хората седнаха забавляваха се хапнаха си нещо играеха си с децата и те така... Но всеки може да остави нещо някъде да го снимка и да пуска тъпи новини и всички почват да хейтят...
+3
 
 
Разбира се, че е прав човекът! Обществените съоръжения не са платени от нас, за да се правят частни партита там.
+6
 
 
Одеве написах малко прибързан коментар, после погледнах снимките. Доста селско е изпълнението, да минеш и да оставиш по една хладилна чанта и стек вода на пейката :) Ако няма хора - махаш ги и това е. Да са седяли да ги пазят. Малко е пресолил манджата човекът, ама като цяло не е редно такова 'резервиране' :)
+2
 
 
А Вие четете ли изобщо новините или ,като папагали поватряте! Цитирам: Заети са и всички маси, които са по-апетитни с шарена сянка или в близост до съоръженията за игра. Има само няколко сенчести пейки по краищата на площадката. Значи заети са всички маси,които са ПО АПЕТИТНИ с шарена сянка и в близост до съоръженията за игра. Значи човека все пак е имал избор но на НЕапетитни места,които са били свободни,но и той иска на АПЕТИТНИТЕ. :) Има разлика между,...НЯМА места и няма Апетитни места!
+7
 
 
Това ми прилича на хавлиите, които някои мятат по шезлонгите на морето. Обикновено руските туристи си разхвърлят "прането" по 5 шезлонга, а ползват реално само един, срещу кафе и минерална вода. Както се казва - шамар да е, на аванта да е!
+6
 
 
Селяните, които резервират с щайги и бидони място пред блока за паркиране, сега почнаха да резервират и места в парка! Такива нахалници не бива да се търпят и е прав авторът да се възмущава. Но очевидно повечето сме такива, ако съдя по коментарите.
+2
 
 
Аз смятам, че това трябва да се разшири в общоевропейска инициатива! Как може, моля ви се, да отиде човек във Версайските градини, а да няма осигурена пейка! Че и си е платил едни 15 лева да влезе! Стоят си разни там да дъвчат сандвичи, а човек как да обясня на детето си, че няма сандвич и за него? Ами на Пикадили? Къде са пейките, питам, и стигат ли за всички, които търсят местенце на тиферич? Садик Кан къде е, питам аз?... П.С. Хора, осъзнайте се малко, дайте да не празнува никой РД, щото някой си някъде нямало да може да обясни на детето си що нямало балончи и за него...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Втора лига сезон 2023/24
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: