ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
60 лектори говорят за B2B индустрията на конференцията на Digital4Plovdiv
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:21 / 10.10.2018Коментари (0)1926
©
Ключовите теми за В2В индустрията в технологичния свят са във фокуса на новото издание на Digital4Plovdiv. 60 водещи мениджъри и експерти ще представят добри практиките, реални казуси и тенденции в дигиталния бизнес - опит, който ще улесни професионалистите и прохождащите в бранша при търсенето на работещи решения. Конференцията ще се състои на 12 октомври в  Международния панаир в Пловдив. Половинчасовите лекции с концентрирано съдържание са обединени в четири паралелни модула.

Сред лекторите са лидери и представители на утвърдени брандове като Pixar, SAP, Near Soft, Media Post, PaySera, Evolink, Telelink, Neterra, UniCredit, Coca-Cola, Auxionize, Sis Technology, Schneider Electric, Publicist One.

В първия панел "Бранд, Идентичност, Реклама“ ще говорим за ролята на социалните медии в изграждането на фирмената идентичност, за бранд журналистиката, за работещите стратегии за изграждането на марка в В2В индустрията. Лекциите продължават със съвети за постигането на публичност при организирането на бизнес и медийни събития, техники за влияние при интернет комуникацията, начините да привличане на качествени служители. Краят на модула е посветен на бранд комуникацията в дигиталната среда, изграждането и използването на марката, партньорството в сродни области на бизнеса, управлението на онлайн репутацията.

Лекции за управлението на бизнес процесите в B2B индустрията и за бизнес разузнаването ще открият втория панел "Структура, Процеси, Персонал“. Следват съвети за електронната търговия и за използването на мобилните приложения в бранша. И още: как да повишим ефективността на бизнес процесите, как да управляваме фирмените плащания, какви са  новите правила за защита на личните данни (GDPR), чувстваме ли се киберсигурни. Краят на модула дава отговори на въпросите какво е SOC, каква е ролята на вашия DPO, какво е PCI DSS.

Панелът "Маркетинг, Продажби, Взаимоотношения“ започва с лекции за управлението на маркетинговите кампании и за ефективността на омниканалната стратегия в създаването на доверие с клиента в B2B. Следващият фокус е върху ръста на хакерството, SX-ефекта и резултатно ориентираните маркетингови стратегии. Аудиторията ще чуе добри практики при навлизането на чужди пазари, какво представлява интегрираната маркетингова комуникация, как се създава уникално клиентско преживяване. За финал на панела са подготвени ефективни практики при използването на социалните мрежи и на телемаркетинга, създаването на лоялни клиенти и ползата от чатботовете.

Четвъртият панел "Индустрия 4.0“ е дискусия по теми като дигиталната трансформация и бъдещето на бизнеса, облачните технологии през 2019 г., Интернет от нещата (IoT) в решението на реални бизнес проблеми, очакванията за блокчейна през следващата година.

Чрез поредицата от подобни форуми Digital4Plovdiv се наложи като платформа за идеи и иновации в маркетинга за бизнеса.

Business to Business (В2В) е за всички, които правят бизнес продукти или решения към други бизнеси, а не продават на директни клиенти. Конференцията е мястото, където бизнесът среща друг бизнес, изгражда контакти и възможности, отбелязва управителят на дигиталната агенция SEOMAX Любомир Атанасов, който стои зад организацията на форума.

Конференцията се осъществява със съдействието на SEOMAX и Българска стопанска камара. Нейни официални гости ще бъдат кметът на Пловдив инж. Иван Тотев, Сашо Дончев, член на Управителния съвет на Българската стопанска камара, д.и.н. Добрина Проданова, председател на Търговско-промишлената камара в Пловдив и инж. Пламен Панчев, председател на Клъстер Тракия икономическа зона.

Вижте всички теми и лектори тук

Регистрирайте се тук.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Детско-юношески футбол
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: