ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Уважаеми разбирачи от разкриване на престъпления - това стига ли ви?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:32 / 10.10.2018Коментари (16)37705
Убийството на журналистката Виктория Маринова потресе не само България, но и света. Най-различни хора коментираха зверството, изказвайки съболезнования. На извънреден брифинг бе обявено и че 21-годишният Северин Красимиров е задържан в Германия за зверството. Тази нова информация слага край на спекулациите относно мотива за убийството.

По този повод журналистът и преводач Мажд Алгафари цитира думите на разследващ полицай от Русе. В личния си фейсбук профил той  цитира дословно написанато от старши разследващ полицай Невена Русева от ОДМВР - РУСЕ, защото трябва повече хора да го прочетат 

"Уважаеми разбирачи от разкриване и разследване на престъпления, Това стига ли ви? Като лешояди разнесохте костите на починалото момиче; Заровихте се в личния живот на едни страдащи хора; Разнищихте конспиративни теории, надхвърлящи границите на нормалността; Намесихте политиката, еврофондовете и мафията; Поискахте оставки, смъртни присъди и рязане на глави; Изляхте помията си върху облеклото и визията на полицейските служители; Виновни бяха и кмета, и депутатите, и правителството. Поискахте и техните глави.

Хулихте, плюхте, ослушвахте се за нещо пикантно и ако не чуехте такова, си го измисляхте и отново изсипвахте бълвоч.Театърът свърши, уважаеми рабирачи от разкриване и разследване на престъпления! Завесата падна. И сега ли не сте доволни?!? Не ви ли стига?!? Очаквахте тежко въоръжен професионален наемен убиец?!?

Вие разбирате повече, а никой не ви е чул и не е поискал мнението ви? Вие знаете как се прави, но не ви питат? А колко пъти влязохте в операционна зала и поискахте скалпела от хирурга, за да извършите операция по-добре от него? Колко пъти отидохте при пожарникарите, за да се намесите в работата им и да им кажете: "Хей, вие, я си стегнете униформите и слезте от стълбата.

Аз ще изгася пожара, защото съм по-добър от вас и знам как се прави!“ Не сте, защото не ви стиска, нали! Защото срещу полицията е най-лесно! Защото полицията ще ви търпи; Уважаеми разбирачи от разкриване и разследване на престъпления, Колко и да не ви се иска, такива престъпления се случват. Било е и за съжаление ще бъде. Тежки, гнусни, нагонни, първосигнални и ужасяващи посегателства срещу личността е имало и ще има. Купете цвете, поднесете го в памет на майката, която повече няма да прегърне детето си и се замислете следващият път.

И просто замълчете. А ако не ви стиска да кажете на глас едно "браво“, защото смелостта ви се е изчерпала, то поне наум благодарете на тези, които не спаха, не се храниха и не се къпаха, а търсиха, намираха, събираха, изследваха и т.н. Тези, които също не прегръщаха децата си - заради мен и вас. JE SUIS UN POLICIER!"

Благодаря на всички, които участваха в разкриването на това престъпление.




Още по темата: общо новини по темата: 95
03.07.2020 »
16.12.2019 »
08.09.2019 »
23.04.2019 »
22.04.2019 »
22.04.2019 »
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тома Неверни е от времето на Исус.И още ги има.То задава въпроси...като му даваш отговори,то пак не вярва.От девет кладенеца вода да донесеш той пак няма да вярва.Забелязъл съм ,че лъжците винаги се съмняват ,че някой ги лъже. Спомням си за оная лудата дето си уби детето по времето на Костов.И тогава истерии и оставки ,а се оказа,че майката сама го е удушила.А за онзи мангал дето уби студентката в Търново за джобни ? Изроди винаги ще има.Това,че е журналистка е удобно за някой боклук да го прикачи за престъпление срещу работата и.Все едно не може някой боклук да го е подгонил нагона.Млада,хубава,търчи по парковете..и среща изрод,който я изнасилва и убива.До сега не е имало такива случаи ли ?И само цигани ли ги вършат тези деяния ?Да припомням ли ?
0
 
 
Хайде разбирачите тук, обяснете версията на плачещия доктор, как с пистолет дезърт игъл убиецът ще успее да пусне два куршума в главата на жертвата, като още при първия главата просто няма да я има? Особено ако това стане от упор. Може да се поразровите в нета за характеристиките на това оръжие, ако все пак имате достатъчно мозък да ги разберете. За по-простите- може да видите на клипчета в ютуб какво става при стрелба по диня със същия този пистолет.
-1
 
 
Винаги са някакви клошари или цигани. КОГА за каквото и да е, цигани от махалата, са казали за техен човек, че е виновен и знаят къде е?! КОГА, дайте един случай? Просто на ромския бос му е платено, малко въглища и консерви и за махалата, затова го жертваха, изкупителна жертва. Старата манджа претоплена на микровълнова. Цацаров, министъра на МВР, правят чадър на Джи Пи Груп, а и много други. В Пещерска кой отиде да ги проверява, след като всичко е същотот като при Миню Стайков?! Никой. После нямало работна ръка. Ами като няма да ви докара Доган от Молдова и Украйна, кой ще ви работи за стотинки в руската диктатура?!
-3
 
 
Само да я попитам засегнатата как се взема ДНК материал на човек който се намира в Германия и кога му е вземан такъв у нас за да твърдят че по този показател е разкрит. Това едно и как за един ден стана този анализ след като това изследване изисква минимум 3 ден
0
 
 
Никой и никога няма да пренебрегне думите на съдебния експерт. Може да пише своето мнение и този полицай, но щом благодари и на другите участници в разследването, значи и на съдебния експерт също. Остава да ни кажат Истината.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: