ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо отмъсти на Дунав и вече е на четвъртфинал за Купата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:23 / 30.10.2018Коментари (15)9698
© ПФК Локо Пд
Локомотив Пловдив се класира за четвъртфиналите от турнира за Купата на България! Това стана факт, след като черно-белите победиха Дунав с 2:1 в осминафинален двубой, който се игра на градския стадион в Русе. Анте Аралица (64) и Бирсент Карагарен (68) бяха точни за пловдивчани. Почетното попадение за домакините вкара Александър Александров в добавеното време на двубоя.

По този начин "смърфовете" взеха реванш от съперника си за поражението с 0:1 в шампионата, което дойде след несъществуваща дузпа.

Още във 2-ата минута се откри страхотен шанс за Локомотив. Словенският младежки национал Ален Ожболт пробва шут от въздуха, насочвайки топката в долния ляв ъгъл на дунавската врата, но Станислав Антонов се намеси добре и изби в корнер

В 9-ата минута Бирсент Карагарен получи топката в наказателното поле и стреля, но на сантиметри над напречната греда. Малко след това удар от дистанция опита и Анте Аралица, но отново в аут.

Първото по-сериозно положение за Дунав дойде в 19-ата минута, когато домакините получиха право да изпълнят фаул. Изстрелът на Исмаил Иса обаче срещна стената.

В края на полувремето Бирсент Карагарен проби отляво и центрира в пеналта към Буна, който обаче стреля в аут.

В началото на втората част "драконите" упражниха нещо като натиск, като в рамките на няколко минути организираха две опасни атаки. И при двете обаче защитата на пловдивчани се справи.

В 57-ата минута крилото на Локомотив Симеон Райков изпълни точно фаул, но вратарят на Дунав улови топката. Минута по-късно Буна центрира от десния фланг и Симеон Райков засече с глава, но Станислав Антонов отново бе на мястото си и спаси.

Така се стигна до 64-ата минута, когато "смърфовете" предрешиха изхода от двубоя с два бързи гола в рамките на 4 минути. Първо капитанът Димитър Илиев получи топката в наказателното поле и елегантно подаде с гърди към Анте Аралица. Хърватинът отигра хладнокръвно, пращайки топката в мрежата за 0:1.

В 68-ата минута Ален Ожболт подаде към Бирсент Карагарен в малкия пеналт и юношата на Локомотив удвои резултата - 0:2.

В даденото от съдията добавено време Александър Александров успя дя вкара за Дунав - 1:2, като малко след това бе свирен край на двубоя.

Дунав: Станислав Антонов, Преслав Петров, Георги Динков, Красимир Станоев, Бранимир Костадинов, Христо Попадийн, Дерик Менса, Александър Александров, Ахмед Ахмедов, Мухамаду Ндиайе, Исмаил Иса.

Локо (Пд): Мартин Луков, Мустафа Абдулахи, Стивън ЕзеДимитър ВезаловИгор Банович, Абделхаким Буна, Димитър Илиев, Ален Ожболт (87- Елитон Жуниор), Симеон Райков (67- Йосип Томашевич), Анте АралицаБирсент Карагарен (83- Вилим Посинкович).
Още по темата: общо новини по темата: 213
15.05.2020
24.09.2019
24.09.2019
04.09.2019
20.06.2019
02.06.2019
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Мача е уреден това е ясно на всички.... Победа за Дунав за първенство загуба за купата..... ЧОРБАРИТЕ ЩЕ ВИ ОПРАВЯТ
-1
 
 
Браво момчета когато искате можете.Сега да вземем скалпа и на чорбата и сме номер едно.Само Локо ПД.
0
 
 
Айде ануса пак са изака.....ти не разбра ли че това не е като вечната дружба между Боталикъ Сопот и делиорманците от Разград.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 30.10.2018 г.
-1
 
 
браво апапи, саде Локо, Арапович великан -да му напраим паметник на стадиона!
0
 
 
Не съм изненадан от "отмъщението". Това не беше отмъщение, а "отплата" за трите точки, които "Локомотив" продаде на "Дунав" за първенството. Уговорката между двата клуба беше спазена, честито на печелившите! Сега "Ботев" да му мисли! Всички знаят, че той "пусна" на "Берое" за първенството; дали сега "Берое" ще се отплати на "Ботев" за купата?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: